Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας!!!

Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας!!!2Προλαβαίνουμε…
Προλαβαίνουμε πράγματι νὰ ἀντιδράσουμε. 
Τὸ θέμα αὐτὸ ἔχει περάσῃ στὰ ψιλά. 
Θεωρεῖται δευτερεῦον, διότι ἀπασχολεῖ τὸν κόσμο περισσότερο τὸ ζήτημα τῆς ἐπιβιώσεως. 
Ναί, προλαβαίνουμε. Νὰ ἀντιδράσουμε καὶ νὰ τὰ κάνουμε ὅλα ἄνω κάτω. 
Δὲν εἶναι δυνατὸν διὰ τῆς βίας ποὺ ἐπέβαλε τὸ GAPατο νὰ γίνουμε ὅλοι μας, καὶ ἰδίως τὰ παιδιά μας, ὄργανα στὰ χέρια τῶν εἰδικῶν στὴν ἀπληστεία. 

Γι αυτό άραγε μας έβαλαν στην ΔΝΤ; Μας φάγανε για λάχανο. Εκτός από την φτώχεια, θα μας παίρνουν και τα όργανα μας (νεφρά συκώτι , μάτια κλπ.) χωρίς να μας ρωτήσουν . Όλα αυτά για τους πλούσιους βόρειους ευρωπαίους , αμερικανούς κλπ. .
Θα βρουν εύκολα όργανα . Θα φοβάσαι να πας νοσοκομείο . θα φεύγεις από το νοσοκομείο και μπορεί να σε έχουν αφαιρέσει έναν νεφρό.

Αυτό το υπέγραψε ο Παπανδρέου και εφαρμόζεται σε 5 μήνες. Σε χώρες της Λατινικής Αμερικής τα παιδιά που έχουν φύγει από το σπίτι πολλά πέφτουν θύματα ανθρώπων που τους παίρνουν τα όργανα. ‘Υπάρχει περιστατικό που πήραν το μάτι  παιδιού με κουταλάκι.
Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα… όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Αντιδράσεις και παραιτήσεις

Με το ζόρι δωρητές οργάνων όλοι οι Έλληνες

Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας!!!1

 

Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα θεωρούνται σε πέντε μήνες Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.
Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.

 

πρῶτο θέμα

 Για το θέμα μίλησε στο Star ο συντονιστής μεταμοσχεύσεων για την Στερεά και επιμελητής Α΄ της ΜΕΘ, Γιώργος Κυριαζόπουλος.

περιοδικὸ ἀναζήτησις

Ἐνημερώνουμε ὅλον τὸν κόσμο. Ἰδίως αὐτοὺς ποὺ ἔχουν μικρὰ παιδιά! Τὰ παιδιὰ εἶναι κύριος στόχος!!!
Ἀντιδροῦμε!
Δὲν ἐπιτρέπεται ἡ ἀπάθεια σὲ αὐτὸν τὸν τομέα!
Ἔχουμε εὐθεία ἐπίθεσι κατὰ τῆς σωματικῆς μας ἀκεραιότητος πλέον!
Ἰδίως γιὰ τὰ παιδιά μας πρέπει νὰ πιέσουμε νὰ ἀλλάξῃ ὁ νόμος κι ἔως τότε νὰ μὴν τοῦ ἐπιτρέψουμε νὰ ἐνεργοποιηθῇ!
Εἶναι ζήτημα ζωῆς καὶ θανάτου.

Εἶμαι ὑπὲρ τῆς δωρεᾶς ὀργάνων, ἀλλὰ μὲ τὴν δική μου θέλησι! Ὄχι διὰ τῆς κλασσικῆς μεθόδου τῆς ἁρπαγῆς, ποὺ μόνον σὲ μεσαιωνικὰ καθεστῶτα ἐφαρμόζεται!!!
Φιλονόη.

Υ.Γ. Στὴν Τουρκία χιλιάδες παιδιὰ χάνονται κάθε χρόνο μὲ μοναδικὸν σκοπὸ τὴν ἀφαίρεσιν τῶν ὀργάνων τους. Τὰ ἐλάχιστα ποὺ ξαναβρίσκονται εἶναι μὲ κάποια ὄργανα λιγότερα. Τί θέλετε; Νά μπαίνουν τά παιδιά μας γιά μίαν ἐγχείρισι σκωληκοειδίτιδος καί νά βγαίνουν δίχως νεφρούς;

(Visited 37 times, 1 visits today)
One thought on “Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὀφείλουμε νὰ διασφαλίσουμε τὴν ζωὴ καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῶν σωμάτων τῶν παιδιῶν μας!!! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply