Συγχῶρα μας.

Κανένα ενδιαφέρον για τη σορό της 11χρονης

Παρασύρθηκε την Τρίτη από σχολικό λεωφορείο και έχασε τη ζωή της

Στα αζήτητα, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου «Γεννηματάς», παραμένει η σορός της 11χρονης που το μεσημέρι της Τρίτης «έσβησε» όταν παρασύρθηκε από σχολικό λεωφορείο, ενώ διέσχιζε με το ποδήλατό της την οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.Η κυρία (45-50 χρόνων) που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι είναι η γιαγιά της προκειμένου να παραλάβει τη σορό του παιδιού, τελικά δεν ήταν και ψευδώς δήλωσε συγγένεια με το άτυχο κορίτσι.

Η γυναίκα, Βουλγαρικής υπηκοότητας, προσήχθη στην αστυνομία και εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε πως δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το παιδί. Το διαβατήριο που προσκόμισε στην Αστυνομική Διεύθυνση και υποστήριξε ότι ανήκει στην 11χρονη ήταν πλαστό ή κλεμμένο αφού είχε στοιχεία άλλου παιδιού που ζει στη Βουλγαρία.

Οι Αρχές της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τοthesstoday, έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για να εντοπίσουν τους γονείς της 11χρονης που μέχρι σήμερα είναι άφαντοι, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι βρέθηκε στην Ελλάδα, όπως και τις συνθήκες διαβίωσής του.

πηγή

Συγχῶρα μας

Σὲ ζήλεψε ὁ θάνατος
κι ἄς ἤσουν ἴδια ἡ νιότης.
Μονάχα αὐτὸς σ’ ἠγάπησε 
σ’ ἔχει εἰς τὴν ἀγκαλιάν του.

Τὰ μάτια σου γύρευαν ζωήν,
ποὺ κάποιοι σοῦ εἶχαν δώσει,
κ’ ἀφῆσαν τὸ κορμάκι σου,
ἔξω ἀπ’τὴν γῆς νὰ λοιώσῃ…

Συγχῶρα με μικρούλα μου,
εἶμαι ὁ Δημήτρης…
θαρρεῖς πὼς εἶμαι ἄνθρωπος,
μὰ εἶμαι ἡ ντροπής!

Συγχῶρα με μικρούλα μου,
μὰ ζῶ σὲ μιὰ ἀγέλη,
μονάχα λόγια θὰ σοῦ πῶ,
τραγούδια οἱ ἀγγέλοι.

Καλλίτερα ποὺ ἔφυγες,
γλυκιὰ παρθένα κόρη,
αὐτοὶ ποὺ σὲ γεννήσανε,
εἶναι οἱ δολοφόνοι…

Δεσποτάκης τῆς Δαμητρὸς
Ἕλλην
26-1-2013

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply