Τέλος καὶ στὰ φάρμακα!

Πᾶνε κι αὐτά!
Μᾶς τελείωσαν!
Καλὰ πληρώναμε τόσα χρόνια…. Καλὰ τὰ ἔφαγαν… Καλὰ μᾶς ἄφησαν δίχως νοσοκομεῖα, φάρμακα καὶ συντάξεις ἀξιοπρεπεῖς!!!
Ἐν ὁλίγοις, μία καὶ τὸ ἔχουν πάρῃ πρὸ πολλοῦ ἀπόφασιν, τώρα πιὰ οὔτε τὰ προσχήματα κρατοῦν!
Τέλος καὶ μὲ τοὺς ἀσθενεῖς, τέλος καὶ μὲ τοὺς ἐργαζομένους, τέλος καὶ μὲ τούς, ἄς ποῦμε, ἐλευθέρους ἀνθρώπους!!! 
Βιάζονται…
Πολὺ βιάζονται!
Βιάζονται νὰ φέρουν τὸ κομμουνιστικό τους καθεστῶς, ἐντὸς τοῦ ὁποίου μόνον νέοι, ὑγιεῖς καὶ ὑπάκουοι θὰ διαβιοῦν! 
Ὅποιος θὰ ἀντιδρᾷ ἤ θὰ ἀσθενῇ ἢ θὰ ἀσθενῇ ἤ θὰ ξεπερνᾷ κάποιο ὅριον ἡλικίας, δὲν θὰ σπαταλοῦν σφαίρα…
Μόνον ἀέρα, νερό, τροφὴ θὰ τοῦ κόβουν…. Καὶ θὰ ἡσυχάζουν.

Εἶχε κάποιος ἀμφιβολίες;

Ασθενείς κατώτερου Θεού! Κόβουν δωρεάν φάρμακα για σοβαρές παθήσεις

Μειώνεται από 900 σε 230 ο αριθμός των λεγόμενων ακριβώνφαρμάκων, τα οποία παίρνουν ασθενείς με σοβαρές παθήσεις και καλύπτονται αποκλειστικά από τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Έτσι, οι ασθενείς με σοβαρές παθήσεις θα υποχρεώνονται να βάζουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρουν τα φάρμακα τους, που μέχρι τώρα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου και χωρίς τη δική τους συμμετοχή, από τα ασφαλιστικά Ταμεία. 

Οι τιμές των σκευασμάτων αυτών αρχίζουν από 200 ευρώ αλλά μπορεί η τιμή τους να φτάσει και τις 3.000 ευρώ, αφού πρόκειται για φάρμακα που συνταγογραφούνται για καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας. Στην ίδια λίστα, περιλαμβάνονται και σκευάσματα που χορηγούνται σε ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση, αλλά και φάρμακα για ασθενείς που πάσχουν από σπάνιες νόσους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, από τον νέο κατάλογο δεν έχουν αφαιρεθεί τα πιο ακριβά φάρμακα, αλλά έχουν εξαιρεθεί φθηνότερα σκευάσματα για να περιοριστεί το κόστος που θα επιβαρύνει τους ασφαλισμένους. 

Η έκδοση του καταλόγου αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της «θετικής λίστας», του καταλόγου για τα σκευάσματα το κόστος των οποίων καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία. Σε αυτή τη νέα λίστα θα ενταχθούν και τα φάρμακα που έχουν διαγραφεί από των κατάλογο των 900 που δίνονταν έως τώρα δωρεάν.

πηγή

Θαυμαστὸς καινούργιος κόσμος!
Βέβαια, εἴπαμε, καμμία αὐτοκρατορία δὲν κατάφερε νὰ ὁλοκληρώσῃ τοὺς στόχους της…
Εἰδικῶς αὐτή, ἡ τωρινή, ἔχει νὰ φάῃ μεγάλη οὐρὰ ἀπὸ τὴν ἀχλάδα… Μὰ πολὺ μεγάλη!

Φιλονόη. 

Υ.Γ. Μᾶλλον θὰ πρέπῃ ἐμεῖς νὰ ἐπανεξετάσουμε τὴν σχέσιν μας μὲ τοὺς ἰατροὺς καὶ τὰ φάρμακά τους, ποὺ μᾶλλον μᾶς δηλητηριάζουν παρὰ μᾶς θεραπεύουν. Δὲν θεωρῶ λοιπὸν κακὸ τὸ νὰ μᾶς κόψουν τὰ φάρμακα διότι θὰ μᾶς ἀναγκάσουν νὰ ἐπιστρέψουμε σὲ παραδοσιακὲς μεθόδους θεραπείας. Αὐτὸ ὅμως εἶναι ἕνας ἀπὸ τοὺς ἀσταθμήτους παράγοντες, ποὺ δὲν ὑπολογίζουν. Σὲ καλὸ θὰ μᾶς βγῇ!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἡ ὑποβολὴ σχολίων ἔχει κλείσει.