Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας;

Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας;1Μὰ τὸν Τουτάτις!
Μὰ τοὺς χιλίους δαιμόνους, τριβόλους, διαόλους…
Τί εἶναι πάλι ἐτοῦτα πού διαβάζω;
Δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας; 
Πάλι πειράματα καί παιχνιδάκια ἔκαναν; 

Μά τί στό καλό;
Γιατί τά λέν κατόπιν ἐορτῆς καί δέν μᾶς εἰδοποιοῦν, πρό κειμένου νά πάρουμε πατατάκια, καλαμπόκια, γαριδάκια καί νά στρωθοῦμε γιά νά ἀπολαύσουμε τό θέαμα;

Δήλωση βόμβα του Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι: ‘’Ποιός μετεωρίτης; Δοκιμή νέου όπλου των ΗΠΑ ήταν!’’ (VID)Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας;2


Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο επικεφαλής του ρωσικού Φιλελεύθερου-Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ότι δεν έπεσε μετεωρίτης στα Ουράλια την Παρασκευή αλλά οι ΗΠΑ “δοκίμασαν ένα νέο όπλο” πάνω από την περιοχή.
“Κάνετε σαν πρωτόγονοι. Ποιος μετεωρίτης; “, είπε, προσθέτοντας ότι ”Το διάστημα είναι ένα σύμπαν που έχει τους δικούς της νόμους αλλά προβλέπουμε τη πτώση μετεωριτών. Όταν πέφτει κάτι τόσο απρόσμενα και ξαφνικά – είναι τεχνητό. Οι άνθρωποι είναι πολεμοκάπηλοι και προβοκάτορες “, εξήγησε.
 
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry φέρεται να προσπάθησε και απέτυχε να μιλήσει με τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο τηλέφωνο για δύο συνεχόμενες ημέρες. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η Kerry ήθελε να συζητήσει την πρόσφατη πυρηνική δοκιμή στη Β Κορέα, καθώς και τη σύγκρουση στη Συρία.
 
Ωστόσο, ο Ζιρινόφσκι ισχυρίστηκε ότι η κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ “ήθελε να προειδοποιήσει τον Λαβρόφ για την πρόκληση και ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τη Ρωσία’’, ανέφερε.
Την Πέμπτη, η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι στις 12 Φεβρουαρίου είχε λάβει αίτημα της Ουάσιγκτον να οργανώσει μια επείγουσα τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Kerry και Λαβρόφ.
 
“Δυστυχώς, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω του εντατικού προγράμματος του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών και εργασίας αφού έχει περιοδεία σε χώρες της Αφρικής,” δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Λουκασένκο και συνέχισε, «Ενημερώσαμε τις ΗΠΑ για το θέμα αυτό αμέσως, αλλά δεν είχαμε καμία νέα απάντηση” πρόσθεσε ο διπλωμάτης.
Κι ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι ἔπεται ἐνδιαφέρουσα συνέχεια.
Ἀλλὰ βρὲ παιδιά…
Νὰ ἐνημερώνετε…
Τί στά κομμάτια;
Μοναχοφαγᾶδες εἶστε; Λίγο θέαμα κι ἐμεῖς; Τόσο δά;
Ἀλλὰ ξέρω…
Ἐμεῖς θὰ ἀπολαύσουμε ΜΟΝΟΙ μας τὸ φινάλε.
Υ.Γ. Τζᾶμπα τέτοιος θαυμάσιος κρατήρας!!! Κρίμα μωρέ… 

Αὐτὲς οἱ ἐκρήξεις κάπως μὲ …ξενίζουν!
Δέν καίγονται στήν ἀτμόσφαιρα τά θραύσματα; Ἀπό τήν σκόνη τους ἀκούγονται αὐτές οἱ ἐκρήξεις;
περισσότερα ταινιάκια ἐδῶ:

Ἄρχισε νά πέφτῃ ὁ οὐρανός στά κεφάλια μας;

(Visited 24 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τελικῶς δέν μᾶς ἔπεσε ὁ οὐρανός στό κεφάλι μας; | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply