Πάπας, βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας καὶ πρωθυπουργὸς τοῦ Καναδᾶ καταδικάζονται σὲ 25ετή κάθειρξι!

Ἡ ἀπόφασις, ἐὰν ἐλήφθη, δὲν εἶναι περίεργος. Τὸ περίεργο θὰ εἶναι ἐὰν ἐφαρμοσθῇ.
Βέβαια, μέσα στὴν ἀπόφασιν ἀναφέρεται δήμευσις περιουσιακῶν στοιχείων τῆς βασιλίσσης, τοῦ πρωθυπουργοῦ τοῦ Καναδᾶκαὶ τοῦ …Βατικανοῦ. Ὁ πάπας Βενέδικτος δὲν εἶναι πλέον πάπας. Ἡ περιουσία τοῦ Βατικανοῦ δὲν τοῦ ἀνήκει. Συνεπῶς; Μήπως δουλευόμεθα ὀλίγον;

Θὰ χαρακτηρίσω πάντως γενναία τὴν ἀπόφασιν… (Εἴπαμε… ἐάν….) Κι ἀκόμη πιὸ γενναία τὴν καταδίκη.
Ἔμαθα μάλιστα ἀπὸ τὸν φίλο Κύρο πὼς ἐχθὲς ἡ βασίλισσα, ἠσθένησε ξαφνικῶς καὶ εἰσήχθῃ στὸ νοσοκομεῖο. Εἶχε δέκα χρόνια νὰ πάθῃ κάτι τέτοιο. Λέτε νά ἔχῃ κάποιαν σχέσι;

Ἔπρεπε μάλιστα νὰ ἔχουν παρουσιασθεῖ οἰκειοθελῶς ἔως σήμερα, γιὰ νὰ ἐκτίσουν τὶς ποινές τους. Λέτε νά σπεύσουν;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Διεθνές Δικαστήριον Κοινοῦ Δικαίου κι Εὐρωπαϊκῶν Κοινοτήτων;;;; Χμμμ…

Ο Πάπας, Η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλακή!!!

Τελική ετυμηγορία εκδόθηκε στην πρώτη δίκη κοινού δικαίου ενάντια στο Βατικανό και στον Καναδά για γενοκτονία!
Ο Πάπας, η Βασίλισσα και ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και καταδικάστηκαν σε είκοσι πέντε χρόνια φυλακή.
Το Δικαστήριο ΔΙΕΤΑΞΕ να παραδοθούν μέχρι τις 4 Μαρτίου του αλλιώς θα συλληφθούν.

Βρυξέλλες:
Ο Πάπας Βενέδικτος θα πάει στη φυλακή για είκοσι πέντε χρόνια για το ρόλο του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με ταυτόχρονη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Βατικανού, σύμφωνα με την ιστορική ετυμηγορία  σήμερα από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Το εδρεύον στις Βρυξέλλες Δικαστήριο μέσω των ενόρκων του πολίτη εξέδωσε ομόφωνη καταδικαστική απόφαση   και διέταξε τη σύλληψη των τριάντα πολιτών που είναι  κατηγορούμενοι για τη δίκη που αρχίζει στις 4 του Μάρτη σε μια δικαστική απόφαση που κοινοποιήθηκε σήμερα. 

Η ετυμηγορία αναφέρει τα παρακάτω,
Εμείς,οι ένορκοι  διαπιστώσαμε ότι οι κατηγορούμενοι σε αυτή την περίπτωση είναι ένοχοι των δύο κατηγορητηρίων ..
1)για τη διάπραξη ή υποβοήθηση και συνέργεια για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, και
2) είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης εγκληματικής συνωμοσίας”

Η κριτική επιτροπή αποφάνθηκε ότι κάθε Κατηγορούμενος καταδικάζεται υποχρεωτικά σε είκοσι πέντε χρόνια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή,με ταυτόχρονη κατάσχεση των προσωπικών περιουσιακών τους στοιχείων!!

Το Δικαστήριο έκρινε, με την υπ αριθμόν  διαταγή  022513-001, ότι

“Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να παραδοθούν οικειοθελώς στους Αξιωματικούς και εκπρόσωπους της Ειρήνης που έχουν εξουσιοδοτηθεί  από το Πρωτοδικείο, αφού κρίθηκαν ένοχοι.

“Οι κατηγορούμενοι έχουν επτά ημέρες από την έκδοση της παρούσας απόφασης, μέχρι 4, Μαρτίου 2103, για να συμμορφωθούν. Μετά από τις 4 Μάρτη 2013,  διεθνές ένταλμα σύλληψης θα εκδοθεί εις βάρος αυτών των κατηγορουμένων».
Στους ένοχους περιλαμβάνονται οι Elizabeth Windsor, Βασίλισσα της Αγγλίας, Στίβεν Χάρπερ, πρωθυπουργός του Καναδά, και οι επικεφαλείς αξιωματικοί  της Καθολικής, Αγγλικανικής και Ηνωμένης Εκκλησίας του Καναδά. (Ένα πλήρες αντίγραφο της ετυμηγορίας, η δικαστική απόφαση και μια λίστα των κατηγορουμένων στο παρακάτω βίντεο).


Η καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε σχεδόν μετά από  ένα μήνα  διαβουλεύσεων περισσότερων από τριάντα ορκισμένων ενόρκων του Πολίτη και μέσα από 150 εκθέματα (αποδεικτικά στοιχεία)  που έκαναν γνωστά οι εισαγγελείς του Δικαστηρίου.

Αυτά τα εκθέματα αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη μίας τεράστιας εγκληματικής συνωμοσίας από τα όργανα των κατηγορουμένων για τη διάπραξη γενοκτονίας για γενιές παιδιών στα λεγόμενα ινδικά κατοικημένα σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά.

Κανένας από τους κατηγορουμένους δεν  αμφισβήτησαν ή αμφισβητεί την δημόσια Κλήτευση που τους έχει χορηγηθεί από  τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ούτε αρνήθηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους, ή προσέφεραν ανταπόδειξη στο Δικαστήριο.

“Η Σιωπή τους μου είπε πολλά. Γιατί αθώοι άνθρωποι δεν υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια τους όταν κατηγορούνται για τέτοια φρικτά πράγματα;” σχολίασε ένας ένορκος, από την Αγγλία.

«Αυτά τα εγκλήματα που απευθύνονται σε παιδιά,  ήταν ένα ψυχρό και υπολογισμένο σχέδιο με σκοπό την εξάλειψη  Ινδών που δεν ήταν χριστιανοί. Και οι κατηγορούμενοι σαφώς εξακολουθούν να καλύπτουν μέχρι και αυτή τη στιγμή αυτό το έγκλημα. Γι ‘αυτό και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να δώσουμε ένα καλό μάθημα σε αυτή την βασιλεία του τρόμου και του σκότους που θεωρεί τον εαυτό της υπεράνω του νόμου.Αυτό πρέπει να σταματήσει διότι τα παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από αυτό “.

Η απόφαση του Δικαστηρίου δηλώνει τον πλούτο και την περιουσία των εκκλησιών υπεύθυνους για την καναδική γενοκτονία που πρέπει να καταπέσει και τίθενται υπό δημόσια ιδιοκτησία, ως αποζημίωση για τις οικογένειες των περισσότερων από 50.000 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα οικιακά σχολεία.

Για την επιβολή της ποινής του, το Δικαστήριο δίνει την εξουσία σε πολίτες στον Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αγγλίας, της Ιταλίας και μιας ντουζίνας άλλων εθνών να ενεργήσουν ως νομικοί παράγοντες του οπλισμένοι με εντάλματα, και ειρηνικά να καταλάβουν και να κατάσχουν τις περιουσίες της Ρωμαιοκαθολικης, Αγγλικανικής και της Ηνωμένης Εκκλησίας του Καναδά, οι οποίες είναι οι κυριότεροι παράγοντες για τους θανάτους αυτών των παιδιών.

“Αυτή η απόφαση δίνει  νομική βάση και τ νομιμότητα στις καταλήψεις εκκλησιών που έχουν ήδη ξεκινήσει από τα θύματα βασανιστηρίων από τις εκκλησίες σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο Kevin Annett, ο επικεφαλής σύμβουλος στο Γραφείο του Εισαγγελέα, ο οποίος παρουσίασε την περίπτωση της στον κόσμο. (Βλ. www.itccs.org, δημοσιεύσεις 6 Νοεμβρίου και 30ης Ιανουαρίου )

«Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου κάνει σαφέςς ότι αυτοί οι εγκληματικοί εκκλησιαστικοί φορείς είναι νομικά και πρακτικά ένοχοι, και ο κλεμμένος  πλούτος τους θα πρέπει να ανακτηθεί από το λαό. Η Δικαιοσύνη επιτέλους έχει αρχίσει να κάνει το έργο της. Οι νεκροί μπορούν να ξεκουραστούν τώρα πιο εύκολα.”

Οι αξιωματικοί του Δικαστήριου θα παραδώσουν την παραγγελία σε όλους τους κατηγορούμενους αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού του Καναδά, την Βασίλισσα της Αγγλίας και τον Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ο συνταξιοδοτημένος Πάπας Βενέδικτος  αποφεύγει τη σύλληψη στο Βατικανό μετά την ξαφνική του απόφαση να παραιτηθεί πριν από δύο εβδομάδες.

Οι Συλλήψεις των πολιτών αυτών και των άλλων κατηγορουμένων θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου, εάν δεν παραδώσουν εαυτούς και  περιουσιακά τους στοιχεία, σύμφωνα με το διάταγμα του Δικαστηρίου.

Οι δράσεις αυτές θα κινηματογραφηθούν και θα δημοσιευθούν σ εδώ την επόμενη εβδομάδα, μαζί με την περαιτέρω ενημέρωση από το Δικαστήριο και τους εκπρόσωπους του Πολίτη.

Issued by the Central Office,

The International Tribunal into Crimes of Church and State
25 February, 2013
Brussels

ἀποκάλυψις τὸ ἐνατον κύμα

 φωτογραφία

Leave a Reply