Καὶ κολοβακτηρίδια στὸ ΙΚΕΑ!!!

Ἐφ’ ὅσον μόνοι μας δὲν ἀποφασίζουμε νὰ κόψουμε αὐτὸ τὸ ἔκτρωμα, ἀπεφάσισε ἀπὸ μόνον του νὰ ἀποσυρθῇ σιγὰ σιγὰ ἀπὸ τὴν ἐνεργὸ δράσι.
Ξεκίνησε μὲ τὰ κεφτεδάκια, συνεχίζει μὲ τὰ κόπρανα ποὺ βρέθηκαν σὲ τάρτες.
Ἄν τέ… Ἐὰν δὲν μᾶς ξεπαστρέψουν μὲ τὰ οἰκονομικὰ μέτρα, θὰ τὸ κάνῃ τὸ ΙΚΕΑ μὲ τὰ ὅσα μᾶς ταΐζει.
Τί στό καλό; Ὅπου τρῶν ἐκεῖ κι ἀφοδεύουν;
Πόσο πιό βάρβαροι πιά;

Καλὰ νὰ πάθουμε. Μόνον αὐτό!

Φιλονόη.

IKEA: Αποσύρει από 23 χώρες τάρτες μολυσμένες πιθανότατα από κόπρανα!

Ο σουηδικός όμιλος ΙΚΕΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει από τις καφετέριές του σε…

23 χώρες τις τάρτες στις οποίες οι κινεζικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν βακτήρια τα οποία συνήθως καταδεικνύουν μόλυνση από κόπρανα.

Το κινεζικό τελωνείο εντόπισε και κατέστρεψε μια παρτίδα 1.800 κέικ του ΙΚΕΑ μετά την ανίχνευση κολοβακτηριδίων σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανακοίνωσε το ΙΚΕΑ.

“Παίρνουμε το θέμα πολύ σοβαρά και τώρα ερευνούμε αν κέικ από την ίδια παρτίδα έχουν καταλήξει σε άλλα εστιατόρια ΙΚΕΑ”, δήλωσε η εκπρόσωπος, Ylva Magnusson.

Τα κολίμορφα βακτήρια που εντοπίζονται στο περιβάλλον, στα ανθρώπινα περιττώματα και τα θερμόαιμα ζώα δεν αποτελούν συχνά αιτία σοβαρής ασθένειας.

Ωστόσο είθισται τα τρόφιμα ελέγχονται για βακτήρια, καθώς η παρουσία τους μπορεί να σημαίνει ότι άλλα παθογόνα βακτήρια των κοπράνων μπορεί να έχουν μολύνει το φαγητό.

Σύμφωνα με το “capital.gr”, η παρτίδα των 1.800 κέικ αμυγδάλου με κρέμα βουτύρου και καραμέλα προήλθε από τον ίδιο Σουηδό προμηθευτή που παρέχει όλα τα κέικ αμυγδάλου που σερβίρονται στην πλειονότητα των καταστημάτων ΙΚΕΑ σε όλο τον κόσμο.

Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε ότι διεξάγει τώρα πλήρη έρευνα με τον προμηθευτή της για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τα επίπεδα των κολοβακτηριδίων στην παρτίδα κέικ που καταστράφηκε

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Καὶ κολοβακτηρίδια στὸ ΙΚΕΑ!!!

  1. Τὶ κολοβακτηρίδια καὶτὰ τοιαῦτα Φιλονόη; Ὁλόκληρον τὸ ΙΚΕΑ ἐξάλου δὲν εἶναι παρὰ ἔν τεράστιον κολοβατηρίδιον!

Leave a Reply