Τά ἐμβόλια προάγουν τήν ὁμοφυλοφιλία;

Μπᾶ…
Δὲν νομίζω…
Ἁπλῶς, μὲ τὴν παρουσία τοῦ ὑδραργύρου καταστέλλουν τὸ ὁρμονικὸ σύστημα τῶν παιδιῶν, τὸ ἀνοσιοποιητικό, τὸ πνευματικό, τὴν ὀρθὴ λειτουργία τῶν ἐγκεφαλικῶν λειτουργιῶν καὶ τοῦ κεντρικοῦ νευρικοῦ συστήματος…
Ἁπλᾶ πράγματα… 
Μόνον ποὺ οἱ περισσότεροι ἀκόμη κοιμοῦνται τὸν ὕπνο τοῦ …ἀδίκου καὶ προσφέρουν τὰ παιδιά τους, ἀδίκως, θυσία, στὰ νύχια τῶν πειραματιστῶν.

Τί λέτε; 
Θά σταματήσῃ ἡ Ἰταλία τούς συστηματικούς ἐμβολιασμούς ἤ θά …ἐξαφανίσουν τούς διαφωνοῦντες;

Ιταλός επιστήμονας: “τα εμβόλια προάγουν την ομοφυλοφιλία.”

Ενάντια στους ομοφυλόφιλους στρέφετε Ιταλός επιστήμονας από τη γειτονική Ιταλία με την πρόσφατη δήλωση. Ο πολέμιος των εμβολίων επιστήμονας  υποστήριξε δημόσια ότι “τα εμβόλια προάγουν την ομοφυλοφιλία.”

 Ο 70χρονος Τζιαν Πάολο Βανόλι είναι υπέρμαχος της εναλλακτικής ιατρικής και πρόσφατα ανέπτυξε την θεωρία του στον Αντιπρόεδρο της Ιταλίας Μάθιου Λέναρντον.
Μιλώντας στο Huffington Post ο Λέναρντον παρουσίασε τις παράξενες θεωρίες του Βανόλι:
 «Όπως λέει, το εμβόλιο εισάγεται στο παιδί, το παιδί μεγαλώνει και στη συνέχεια προσπαθεί να βρει τη δική του προσωπικότητα, ωστόσο αν αυτό ανασταλλεί από τον υδράργυρο ή άλλες ουσίες που περιέχονται στο εμβόλιο και εισέρχονται στον εγκέφαλο, το παιδί γίνεται ομοφυλόφιλος. Το πρόβλημα θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στις επόμενες γενιές, γιατί όταν οι ομοφυλόφιλοι έχουν παιδιά, τα παιδιά θα έχουν στο DNA τους την ασθένεια (!) των γονιών τους. Επειδή η ομοφυλοφιλία είναι μια ασθένεια (!) ακόμη και αν η ΠΟΥ έχει αποφασίσει ότι δεν είναι. Ποιος νοιάζεται! Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι έτσι. Κάθε εμβολιασμός προάγει την ομοφυλοφιλία, επειδή εμποδίζει το σχηματισμό της προσωπικότητας του ατόμου. Πρόκειται για μικροφόρμες του αυτισμού, αν θέλετε. Θα δείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι θα υπάρχουν στην επόμενη γενιά, θα είναι μια καταστροφή.»
 Παρά τις απόψεις του, ο Βανόλι επιμένει ότι υποστηρίζει τους ομόφυλους γάμους και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους γιατί όπως λέει «δε φταίνε εκείνοι για την ασθένεια τους, όπως ακριβώς δεν θα κατηγορήσει κανείς κάποιον που «πάσχει από καρκίνο ή καρδιακή προσβολή»
νυκτοβάτης
Μακάρι νὰ ξεκινήσῃ συντόμως ἀπὸ κάπου τὸ ξήλωμα τῶν ἐμβολιασμῶν.
Μακάρι…
Δὲν εἶναι μόνον ἡ ὁμοφυλοφιλία, ποὺ βεβαιωμένως ὀφείλεται σὲ βλάβες καὶ παθήσεις τοῦ σώματος καὶ τοῦ κεντρικοῦ νευρικοῦ συστήματος, ἀλλὰ καὶ ἡ νοητικὴ ὑστέρησις ποὺ ἐπιφέρουν, καθῶς ἐπίσης καὶ ἡ μεταμόρφωσίς μας σὲ ἐλεγχομένους ὑπηκόους.
Leave a Reply