Οἱ νταγλαράδες τῆς Μανωλάδος, τί ἐθνικότητος ἦταν;

Οἱ νταγλαράδες τῆς Μανωλάδος, τί ἐθνικότητος ἦταν; Μία ἀπορία τὴν ἔχω ὅμως.
Ὄχι διότι τέτοιου εἴδους φιντάνια ἀδυνατοῦμε νὰ παράξουμε μόνοι μας, ἀλλὰ διότι ἐξ ὅσων γνωρίζω, κι ἐξ ὅσων διαβάζω, οἱ ἐπιστᾶτες πλέον ἐπιλέγονται ἀπὸ ἄλλες ἐθνικότητες, πλὴν τῆς Ἑλληνικῆς.
Βλέπετε, εἶναι σκληρότεροι συνήθως.
Εἴπαμε, ὄχι πὼς ἐμεῖς δὲν ἔχουμε καθάρματα μέσα στὴν κοινωνία μας…
Ἀλλά αὐτοί εἰδικῶς τί ἐθνικότητος ἦταν;
Θά μάθουμε; Ἤ μᾶς τό κρατοῦν γιά ἔκπληξι, μαζύ μέ τόσες ἄλλες;

Φιλονόη.

 Υ.Γ. Ἐὰν ἀληθεύῃ τὸ παρακάτω, τότε κάποιοι ἔχουν πολὺ μεγάλο πρόβλημα. Μὰ πάρα πολὺ μεγάλο. Καὶ δὲν ἀναφέρομαι στοὺς ἰδιοκτῆτες τῶν θερμοκηπίων. Ξέρουν αὐτοὶ σὲ ποιοὺς ἀναφέρομαι.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ… ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…;;;;

 

<

p>ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! Τι διάολο, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό και η περίεργη παράληψη της δημοσιοποίησης των ονομάτων των επιστατών;

Ο λόγος είναι προφανής. Οι επιστάτες και τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις είναι αλλοδαποί και όπως ακούγεται αλβανικής καταγωγής.

Μόνο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ αναφέρθηκε πως οι επιστάτες που πυροβόλησαν ήταν αλλοδαποί. Δεν τολμούν τα ΜΜΕ να πούνε τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος για προφανείς λόγους. Θα τους χαλάσει η ξενολαγνική τους σούπα βλέπετε και η ανθελληνική τους προπαγάνδα που έφτασε μέχρι του σημείου να καταστρέψουν όλη την παραγωγή όλων των παραγωγών φράουλας στην περιοχή με ένα γελοίο εμπάργκο που έφτασε μέχρι το εξωτερικό λες και φταίνε όλοι οι παραγωγοί φράουλας όχι μόνο στην Μανωλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα λες και οι φράουλες από την Τουρκία την Ιταλία και την Ισπανία παράγονται χωρίς εκμετάλλευση λαθρομεταναστών!!!!

Κοπρίτες θολοπροοδευτικοί και λαθρομεταναστολάγνοι ομολογήστε την αλήθεια και δημοσιεύστε αμέσως τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος.

στόχος

(Visited 20 times, 1 visits today)
One thought on “Οἱ νταγλαράδες τῆς Μανωλάδος, τί ἐθνικότητος ἦταν;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ νταγλαράδες τῆς Μανωλάδος, τί ἐθνικότητος ἦταν; | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply