Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Ὁ Νικολᾶ Σαρκοζὶ ὁμολόγησε δημοσίως πὼς πράγματι, στοχεύουν σὲ ἕνα νέο φυλετικὸ εἶδος, διάφορον αὐτῶν ποὺ γνωρίζουμε καὶ ταὐτόσημο γιὰ ὅλον τὸν πλανήτη.
Ἐγὼ ποὺ λέτε ὅμως γνώριζα, ἀπὸ τὴν γιαγιά μου, πὼς οὔτε ὅλα τὰ δάκτυλα εἶναι ἴσα μεταξύ τους, οὔτε κάποιο περισσεύει… Ἐὰν λοιπὸν αὐτὸ τὸ ἀναγάγω στὴν Φύσι καὶ στὸν Ἄνθρωπο, τότε ποιά εἶναι ἡ φυλή πού περισσεύει; Κι ἐάν πετσοκόψουν τά περισσότερα δάκτυλα, πρό κειμένου νά ἔλθουν καί νά γίνουν ἴσα μέ τό μικρότερον, τότε πόσο ὑγιής θά εἶναι ὁ ὀργανισμός; Δῆλα δή πόσο ὑγιεῖς θά εἶναι οἱ κοινωνίες μας; Καί γιά πόσον καιρό θά μποροῦσε νά ἐπιβιώσῃ ἕνα τέτοιο σῶμα, πού οὐσιαστικῶς θά εἶναι ὑβρίδιον τοῦ πραγματικοῦ σώματος καί κατ’ ἐπέκτασιν Ὕβρις γιά τόν πλανήτη;

BINTEO-TO MYΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ…..Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλουμε φυλετική επιμειξία!

 

Παρακάτω θα δείτε ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).
Το ρήμα “métisser” θεωρητικά σημαίνει να αναμίξετε αίμα ή να διασταυρώσεις τα είδη, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο χαλαρά εννοώντας μείγμα πολιτισμών. Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί τη λέξη, ή μια μορφή της, τουλάχιστον 7 φορές στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο. Είτε αναφέρεται στην ανάμειξη του αίματος ή απλώς στην καταστροφή της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας εχθρικούς – προς την κουλτούρα της Γαλλίας – αλλοδαπούς, είναι αδύνατο να αποφευχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός λέει στο γαλλικό λαό, με ξεκάθαρο απειλητικό τρόπο, ότι πρέπει να αναμειχθούν οπωσδήποτε.
Η γαλλική λέξη “métissage” σημαίνει «επιμειξία» ή «διασταύρωση» ή «φυλετική ανάμειξη» και άλλους παρόμοιους όρους. Αν και δεν μεταφέρουν οι λέξεις αυτές πάντα το σωστό νόημα. Η «διασταύρωση» ακούγεται πολύ επιστημονική, όπως όταν οι αγρότες διασταυρώνουν καλλιέργειες. Η “επιμιξία” είναι πολύ τεχνική και αναφέρεται σε γάμο.
«(…) Ο στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της “επιμειξίας” (“métissage”) – της πρόκλησης της “επιμειξίας” που αντιμετωπίζουμε τον 21ο αιώνα. Με την πρόκληση της “επιμειξίας”, η Γαλλία ήταν πάντα εξοικειωμένη και αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της “επιμειξίας” η Γαλλία παραμένει πιστή στην ιστορία της. Επιπλέον, είναι η συγγένεια αίματος που έχει προκαλέσει πάντα το τέλος των πολιτισμών και των κοινωνιών».
Προσέξτε ότι στην παραπάνω πρόταση μιλά για φυλετική ανάμειξη του ΑΙΜΑΤΟΣ των συμπατριωτών του με αλλοδαπούς (και ξέρουμε ότι μιλώντας για αλλοδαπούς, αυτοί δεν είναι οι Σουηδοί ή οι Ιταλοί…).
Επίσης, μιλώντας για την ιστορία της Γαλλίας ότι ήταν πάντα “métissée”, παραποιεί την ιστορία, καθώς προσπαθεί να εξισώσει την ανάμειξη των Φράγκων, Λατίνων και Κελτών με την ανάμειξη των λευκών με τους μαύρους ή των Ευρωπαίων με τους Βορειο-Αφρικανούς μουσουλμάνους. (Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην πατρίδα μας, που κάποιοι εξισώσουν τους Έλληνες πρόσφυγεςτης Μ. Ασίας και του Πόντου με τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον ενοχοποιήσουν που διαμαρτύρεται για την επιβαλλόμενη «πολυπολιτισμική» βαβυλωνία).
Το ανατριχιαστικό είναι ό τι ο Σαρκοζί απειλεί τους Γάλλους:«Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα: Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο βίαιες μεθόδους».
«Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα στη βάση της χώρας θα πρέπει να αντανακλάται με την ποικιλομορφία στην κεφαλή της χώρας».
«Δεν είναι μια επιλογή. Είναι μια υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ρισκάροντας  να βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα».
«Θα πρέπει να αλλάξουμε και γι’ αυτό θα αλλάξουμε».
Ο γαλλικός λαός σίγουρα δεν είχε εκλέξει τον Σαρκοζί για να αλλάξει το DNA της χώρας.
Δείτε το βίντεο: Υπότιτλοι:serreosoo8

https://www.youtube.com/watch?v=OnG8TRsJepM
Στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τις απειλές του Σαρκοζί. Υπήρχαν σχόλια που έλεγαν “Ας πάρουμε τις οικογένειές μας και ας βγούμε από την Ευρώπη” έως και “Στείλτε αυτό τον τύπο στη γκιλοτίνα”.

 

 Προσέξτε στο βίντεο το πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη οι Άραβες πρέπει να την διατηρήσουν την ταυτότητά τους, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας». «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από μία πληγωμένη ταυτότητα», λέει με «πόνο» στο βίντεο ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη.

 

 

Ο Σαρκοζί είναι ο γιος του Pál István Ernő Sárközy deNagy-Bócsa, Ούγγρου αριστοκράτη και της Andrée Jeanne”Dadu” Mallah (γεν. στο Παρίσι, στις 12 Οκτωβρίου 1925), της οποίας ο πατέρας ήταν Εβραίος της Ελλάδας που ασπάστηκε τον καθολικισμό για να παντρευτεί τη Γαλλίδα καθολική γυναίκα του.

 Ο παππούς του Σαρκοζί, ονόματι Benico Mallah, ήταν γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε για τη Γαλλία για να γίνει γιατρός. Ο Benico ήταν ο γιος του Mordechai Mallah, ενός από τους οκτώ γιους του Ααρών Μαλλάχ, ιδρυτή της ραβινικής σχολής της Θεσσαλονίκης.

  

Σε αποκαλυπτικό άρθρο της το 2007, η γαλλική εφημερίδα ‘Le Figaro’, ανέφερε ότι ο Σαρκοζί εργάστηκε για μια φορά – και ίσως να εξακολουθούσε να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί – για λογαριασμό της ισραηλινής αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει ‘βοηθός’), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους ‘katsas’ (αξιωματικοί της Μοσάντ) – βλέπε εδώ.

 Όπως αναφέρει για την Κάρλα Μπρούνι το European Jewish Pressσε άρθρο του το 2008:

 Η γυναίκα του Σαρκοζί, Carla Bruni, γεννήθηκε ως Tedeschi, ένα όνομα μιας εβραϊκής οικογένειας από τη βόρεια περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.

 

Σύμφωνα με την αδελφή της Κάρλα, ηθοποιού Valerie-Bruni Tedeschi, ο παππούς της από την πλευρά του πατέρα της, έφυγε από τον Ιουδαϊσμό και έγινε καθολικός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ως αποτέλεσμα του γάμου του με μια Καθολική γυναίκα, η οικογένεια έχασε κάθε επαφή με την εβραϊκή κοινότητα του Τορίνο.

 Πρώην σύντροφοι της Κάρλα, όπως ο Arno Klarsfeld, (φώτο) γιος του διάσημου Γάλλου δικηγόρου και κυνηγού Ναζί Serge Klarsfeldκαι ο Jean-Paul Enthoven, καθώς και ο γιος του Ραφαήλ, (η Μπρούνι είχε σχέση με πατέρα και μετά με γιο) είναι και οι δύο Εβραίοι διανοούμενοι.

Ο Raphael Enthoven, με τον οποίο η Κάρλα Μπρούνι έχει ένα γιο, τον Aurélien, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Lévy, κόρη του συγγραφέα και φιλοσόφουΜπερνάρ-Ανρί Λεβί. 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/04/binteo-to-my-2008.html

Και ο διάδοχος του Σαρκοζί, οΖαν-Φρανσουά Κοπέ έχειεβραϊκές ρίζες. Γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 5 Μαΐου του 1964, από μετανάστες εβραϊκής καταγωγής. Ο Εβραίος παππούς του δραπέτευσε από τη Ρουμανία τη δεκαετία του ’20. Ο πατέρας του έγινε γιατρός και αργότερα παντρεύτηκε την επίσης εβραϊκής καταγωγής μητέρα του. Ο ίδιος ο Κοπέ, αυτοχαρακτηρίζεται «μη θρησκευόμενος Εβραίος».

Κόκκινος Οὐρανός

Ἡ νέα φυλή!
Τὸ λέν, τὸ ξαναλέν… Τὸ κάνουν πλέον πράξι!
Δὲν μᾶς ὑπολογίζουν καὶ θὰ χρησιμοποιήσουν τὴν δημοκρατία ἀκόμη πιὸ σκληρά, ἐὰν χρειστῇ, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς «πείσουν» γιὰ τὸ πῶς πρέπει νὰ λειτουργοῦμε.
Κι ἐὰν δὲν καταλάβατε ἀκόμη, δὲν πειράζει…
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς μᾶλλον πρέπει νὰ γίνουν ὅλα ὅπως τὰ ἔχουν σχεδιάσῃ γιὰ νὰ μπορέσουμε νὰ τὰ συνειδητοποιήσουμε.
Ὅταν τὰ συνειδητοποιήσουμε, τότε μόνον θὰ μποροῦμε νὰ ἀγωνιστοῦμε καὶ νὰ τὰ ἀλλάξουμε.
Ὄχι μόνον ἐδῶ.
Σὲ ὅλον τὸν πλανήτη.

Φιλονόη.

Υ.Γ. Μία φυλή, νέα, ἀπόλυτα ὁμοιόμορφη, παγκόσμια… Καὶ φυσικά, ἀπολύτως ἐλέγξιμη! Καὶ μὴ σκιάζεσθε… Τώρα τοὺς χρησιμοποιοῦν τοὺς μουσουλμάνους γιὰ νὰ μᾶς ἐπιβάλλουν αὐτὰ ποὺ θέλουν. Γιατί νομίζετε πώς ἔχουν καταλάβῃ τό μεγαλύτερον τμῆμα τῶν μουσουλμανικῶν χωρῶν; Γιά νά παίξουν πεντόβολα; Χά!!! Ἐκεῖ νὰ δεῖτε γλέντια!!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply