Δίδουμε Γῆ καὶ Ὕδωρ στὸν σιωνισμὸ γιὰ νὰ πατάξῃ τὴν Συρία!!!

Τελικῶς εἴχαμε δὲν εἴχαμε μᾶς ἐμπλέκουν στὰ παρανοϊκά τους σχέδια!!!
Ἐμεῖς ποὺ ὡς λαὸς δὲν ἔχουμε τίποτα μὲ τοὺς Συρίους, θὰ κληθοῦμε νὰ τοὺς κτυπήσουμε, εἶτε ἐμμέσως, εἶτε ἀμέσως, γιὰ νὰ μὴν κακοκαρδίσουν οἱ ἀχρεῖοι πολιτικάντηδες τὰ ἀφεντικά τους!!!
Τέτοια ἀθλοιότης, σὲ τέτοιες ἐποχές!
Γιά αὐτό λοιπόν ὅλοι τους ἔβγαζαν τόν σκασμό τόσους μῆνες;
Γιά αὐτόν ἀκριβῶς τόν λόγο ἔκαναν τίς θλιμένες χῆρες στό θέμα τῆς Συρίας;
Γιά νά βάλουμε ἐμεῖς τό δάκτυλο στήν σκανδάλη κατά ἀμάχων κι ἀθώων; Ὅπως καί στήν Λιβύη;

Μά μέ τί μοῦτρα κυκλοφοροῦν τέλος πάντων; Γιατί δέν τά παίρνουν νά πᾶνε στόν ἀγύριστο μήπως καί ἡσυχάσουμε;

Φιλονόη.

ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ… Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στο Σιωνισμό για να γενοκτονήσει τη Συρία.. Οι Ανθέλληνες Σιωνόδουλοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στη γενοκτονία της Συρίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Ανθέλληνες Στρατιωτικοί και Πολιτικοί, δίνουν Γη και Ύδωρ στο Σιωνισμό για να γενοκτονήσει τη Συρία..


Οι Ανθέλληνες Σιωνόδουλοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στη γενοκτονία της Συρίας.  

(* Ίσως επειδή το αφεντικό τους,  θέλει να “εξαγνίσει” την Τουρκία….)

Ο Ελληνικός λαός στερεί το ψωμί από τα παιδιά του για να τρέφει Κηφήνες – Εγκληματίες πολέμου, που θα είναι συνυπεύθυνοι για τη γενοκτονίας του αδερφού λαού της Συρίας .. εαν δεν αρνηθούν.
Όσοι Στρατιωτικοί έχετε λίγο Φιλότιμο, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ.. Μη γίνετε συνένοχοι.

Μη συμπράξετε στο Έγκλημα.

Είναι η ώρα να αποδείξετε ότι δεν είστε οι σπογγοκολάριοι των πολιτικάντηδων.. αλλά έχετε Τιμή που δεν κοστολογείται.

Μην εξευτελίζεστε και μη ντροπιάζετε άλλο τους Έλληνες.

_____________

Πολεμικό Συμβούλιο των Α/ΓΕΝ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα για την Συρία – Ποιες δυνάμεις στέλνουν

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ)..

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι στις 9 και 10 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί στην Αθήνα η σύνοδος των αρχηγών των ευρωπαϊκών ναυτικών δυνάμεων, με την επωνυμία «CHIEFS OF EUROPEAN NAVIES – CHENS 13», μία εξέλιξη που έχει άμεση σχέση με την κατάσταση που αναμένεται να εξελιχθεί στην Συρία, τον Λίβανο και γενικά στην Α.Μεσόγειο τους επόμενους μήνες.

Κεντρικό θέμα της Συνόδου οι επιχειρήσεις στην Συρία, καθώς το ΝΑΤΟ αναμένεται να δημιουργήσει μια τεράστια θαλάσσια γέφυρα μεταφοράς των 150.000 δυτικών που βρίσκονται στον Λίβανο σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση των δυτικών στην Συρία, κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει στην δίνη του πολέμου και τον Λίβανο.


Την προεδρία της συνόδου CHENS 13 έχει αναλάβει ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης (τα πρώτα δείγματα από την διοίκηση του νέου Α/ΓΕΝ είναι εξαιρετικά και φαίνεται ότι το Ναυτικό διατηρεί ανεξάντλητες δεξαμενές ικανών αξιωματικών) και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι πρακτικές για τη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού, οι απαιτήσεις – διαδικασίες που αφορούν στην ανάληψη ανθρωπιστικών επιχειρήσεων και ο τρόπος προβολής των δυνατοτήτων των Ευρωπαϊκών Ναυτικών στα ευρωπαϊκά / διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων και στην κοινή γνώμη.


Πρακτικά θα επεξεργαστούν όλο το πλαίσιο εμπλοκής των ναυτικών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Συρία και τον Λίβανο, από το επιχειρησιακό μέρος μέχρι το επικοινωνιακό.


Στη σύνοδο θα λάβουν μέρος 26 αρχηγοί Πολεμικών Ναυτικών χωρών της Ευρώπης, καθώς και 4 παρατηρητές από Διεθνείς Οργανισμούς.


Πρόκειται για μία σαφή ένδειξη ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε περίπτωση επιχειρήσεων στην Συρία και τον Λίβανο θα είναι άμεση και ουσιαστική.


Ήδη έχουν προεπιλεγεί τα πλοία που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση και ο ρόλος τους.


Θα σταλούν τουλάχιστον δύο φρεγάτες (η μία θα περιπολεί μεταξύ Κύπρου-Ρόδου) και αεροσκάφη ΑΣΕΠΕ EMP-145, τα οποία θα χρησιμοποιούν την βάση “Α.Παπανδρέου” στην Πάφο, ενώ πιθανότατα θα επιχειρούν και μαχητικά F-16 από την ίδια βάση.

Δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και ελληνικά αποβατικά σκάφη στην εκκένωση του Λιβάνου. .

 ……..

Leave a Reply