…Ἔρχεται ἡ ἀνάπτυξις ἀπό τόν Σάλλα

...Ἔρχεται ἡ ἀνάπτυξις ἀπό τόν Σάλλα 2ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΓΗ Ο ΣΑΛΑΣ ΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ;;
Από τους άλλους δεν περίμενα και τίποτα, αλλά και η Χ.Α τότε που τους τα φώναζα ότι ξεπουλάνε την Ελλάδα, έκαναν τουμπεκί κοινώς .. συμφωνημένα όλα !!
Θα τα αρπάξουν όλα !! .. ότι μέχρι τώρα δεν ήταν υποθηκευμένο !!
Και φυσικά γνωρίζετε ποιοι θα τα δουλεύουν .. αυτοί που βλέπετε ….

Πᾶνος

“Πρῶτα κατασχέτουν τήν γῆ ἀπό τούς γονεῖς τους … 
καί στήν συνέχεια παίρνει τά παιδιά τους σάν κολίγους …. καί θά παριστάνῃ καί τόν νταβατζῆ (μιά καί ἀναλαμβάνει τόν μηχανολογικό ἐξοπλισμό, σπόρους, σπορόφυτα ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ … -έδῶ θέλω ὅλα τά ταμποῦρλα νά βαρᾶνε !!!!!! – ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ τήν διάθεση τῶν προϊόντων !” (” ..”)

Ελένη ..

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Προσφέρει 5.000 στρέμματα γης σε νέους έως 35 ετών
Την διάθεση 5.000 στρεμμάτων γης σε ολόκληρη τη χώρα, σε νέους κάτω των 35 ετών, που επιθυμούν να εισέλθουν δυναμικά στον αγροτικό χώρο υιοθετώντας πρακτικές υπεύθυνης γεωργίας και βιώσιμης επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Η διάθεση στρεμμάτων γης θα γίνει στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που θα καλύπτει τη γη, την απαραίτητη εκπαίδευση, την χρηματοδότηση, μέχρι και την εξασφάλιση διάθεσης της παραγωγής. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός πενταετούς κύκλου του ανωτέρω προγράμματος, η γη θα παραχωρείται στους συγκεκριμένους αγρότες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη ΑΕ, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, που από 1η Ιουνίου, θα υποδέχεται τις αιτήσεις, από όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτό.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια και όσοι επιλεγούν θα ενταχθούν σε ειδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Στόχος του προγράμματος θα είναι να δώσει πρακτικές γνώσεις και κατευθύνσεις βιώσιμης διαχείρισης μιας γεωργικής επιχείρησης, αξιοποιώντας ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές και θα οδηγεί στην κατάρτιση συγκεκριμένου επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) για κάθε συμμετέχοντα....Ἔρχεται ἡ ἀνάπτυξις ἀπό τόν Σάλλα 1

Οι νέοι αγρότες, που θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα τους, θα ενισχυθούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέσω ειδικά σχεδιασμένων χρηματοδοτικών εργαλείων για την κάλυψη της εγκατάστασής τους, των αναγκών τους σε μηχανήματα, αγροεφόδια, σπόρους ή σποριόφυτα. Παράλληλα, ο Όμιλος θα φροντίσει για την πλήρη απορρόφηση της αγροτικής τους παραγωγής κατά τα πρώτα τρία έτη, ενισχύοντας ταυτόχρονα με συμβουλευτικές υπηρεσίες και πρακτικές κατευθύνσεις την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου που θα έχει δημιουργηθεί.

ἀπό Πᾶνος Προκόπης

Ὕστερα θά μᾶς λένε ὅτι ἦρθε ἡ ἀνάπτυξις. Ἀμφιβάλλει κανείς; 

Μινώταυρος

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply