Δὲν ἦταν συμμοριτοπόλεμος. Ἐμφύλιος ἦταν ποὺ τὸν δημιούργησαν οἱ κομμουνιστές.

Οἱ φωτογραφίες ἀπὸ τὸ κάτωθι ἔχουν ἀφαιρεθεῖ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ.
27 – 10 – 2012.
Τα φωτογραφικά αρχεία (σκαναρισμένα) που παρουσιάζονται στο παρόν κείμενο, είναι της οικογενείας μου και βλέπουν το φως της δημοσιότητας για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σήμερα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την οικειοποίησή τους από τον οποιονδήποτε, αλλά όχι την αναδημοσίευσή τους, αρκεί να αναγράφεται η πηγή που τα βρήκατε.

************************************

Πριν ξεκινήσω το κείμενο με τις οικογενειακές αποδείξεις που έχω στα χέρια μου, θεωρώ καλό να σας συστήσω να κατεβάσετε ένα βιβλίο πάση θυσία.
«ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟ ΚΚΕ με μάρτυρα το ίδιο». Κατεβάστε το από τον εδώ σύνδεσμο, όσο προλαβαίνετε. Όπου αλλού υπήρχε το εξαφάνισαν. Ανεβάστε το κι εσείς όπου μπορείτε: 
http://www.mediafire.com/?1o2a9gnl7e0grs1
Πρόκειται για ένα σπανιότατο βιβλίο. Εκδόθηκε το 1950 και προσπάθησαν όπως καταλαβαίνετε να το εξαφανίσουν. Περιέχει αποσπάσματα και φωτοτυπίες από παλιούς «Ριζοσπάστες». 
Ξεκινά από το 1918 έως το 1949 περίπου. Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν όλοι. Ειδικά οι οπαδοί του ΚΚΕ. Περιέχει αυτούσια αποσπάσματα από παλιούς «Ριζοσπάστες». Μερικά από τα θέματα που περιέχει: «Η θέση του ΚΚΕ στο Μακεδονικό». «Περι αυτονομίας της Μακεδονίας και Θράκης 1924-1935».
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Γράφει ο τότε γραμματέας του ΚΚΕ, Π. Πουλιόπουλος: 
«Οι Μακεδόνες αδιακρίτως καταγωγής… ποθούνε και αγωνίζονται να ξαναενώσουν τα 3 τμήματα της διαμελισμένης πατρίδας των και να αποκτήσουν ενιαία και ανεξάρτητη κρατική ύπαρξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το θρακικό λαό, ο οποίος είναι διαμοιρασμένος από την τουρκική, βουλγαρική και ελληνική μπουζουαρζία.
«Ριζοσπάστης 14-12-1924».

Το βιβλίο αυτό δεν στρέφεται ενάντια στο ΚΚΕ. Η απόκρυψή του όμως στρέφεται ενάντια στην ελευθερία της σκέψης. Η έρευνα δεν μπορεί να έχει περιορισμούς. Όποιο καθεστώς ή κόμμα περιόρισε την έρευνα στο τέλος αποδείχθηκε ακραίο και φασιστικό, με την πλήρη έννοια του όρου.

****************************
*******
**

Και περνάμε τώρα στα δικά μου.
ΟΧΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ. ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
Ναι, ήταν ΕΜΦΥΛΙΟΣ. Μας λένε για συμμορίες ανδρών που έμπαιναν σε σπίτια, σκότωναν, έκλεβαν, βίαζαν, κλπ. Δηλαδή όταν μιλάμε για συμμορίες, για ΠΟΣΑ γαμημένα άτομα μιλάμε; Για 100; Για 200; Για 10 σε κάθε γειτονιά; Για 50; Για πόσα
επιτέλους; Όταν ολόκληρος ο Ελληνικός στρατός έχει πάρει τα βουνά και μάχεται με αυτά τα κοπρόσκυλα, τότε τί είναι; Συμμορία; Τί ήταν; Ξένοι; Έλληνες ήταν οι δολοφόνοι των πατεράδων μας και των οικογενειών μας. Έλληνες.
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ήταν.
Όσο για το αν ήταν συμμοριτοπόλεμος, διαβάστε καλά εδώ παρακάτω κι αν ακόμα επιμένετε τότε είστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!—
Ο Δημ. Βλαντάς, σημαίνων στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος αφηγείται:
«Εμείς μπορούσαμε να είχαμε νικήσει από την περίοδο της Κατοχής όταν είχαμε την εξουσία και την παραδώσαμε ηλιθίως. Μπορούσαμε να νικήσουμε και κατά τον εμφύλιο πόλεμο, αν σωστά διευθύναμε τον ένοπλο αγώνα.—-
Διάλογος ενός συντρόφου του Ζαχαριάδη, του Αχιλλέα Ζαχαρόπουλου (καπετάν Τούρκου), ο οποίος είχε καταγωγή από τήν Πόλη, όπως άλλωστε καί ο Ζαχαριάδης (1949).
Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος – «Σύντροφε αρχηγέ μέ βασανίζει μία σκέψη.»
Νίκος Ζαχαριάδης -«Λέγε ρε Τούρκο.»
-«Αφού ξέραμε τόν συσχετισμό δυνάμεων γιατί πήραμε τά όπλα καί δέν κάναμε πολιτικό αγώνα;»
-«Κρίμα πού είμαστε καί πατριωτάκια, κρίμα πού είσαι καί μορφωμένος. Καί ποιός σού είπε εσένα ότι πηγαίναμε νά πάρουμε τήν ηγεσία. Εμείς δημιουργήσαμε μία ανωμαλία στήν Ελλάδα γιά νά μπορεί ο σύντροφος Στάλιν νά εδραιώσει τό καθεστώς μας στίς χώρες πού τού έδωσε ο Τσώρτσιλ πίσω από τήν πλάτη του Ρούσβελτ.»

Ο Στάλιν έστειλε τόν Ζαχαριάδη να αιματοκυλίσει τήν Ελλάδα χωρίς λόγο. Καί τά κατάφερε, αφού το Σταλινόσκυλο ο Ζαχαριάδης, επέμενε μέχρι τό 1949, νά πολεμάει μέ δεκαεξάχρονα κοριτσάκια, εναντίον ενός πανίσχυρου εθνικού στρατού 150.000 στρατιωτών, ο οποίος είχε καί τήν πλήρη υποστήριξη τής υπερδύναμης των ΗΠΑ. Δηλαδή 150.000 Έλληνες στρατιώτες με Αμερικάνικη υποστήριξη πολεμάγανε μια συμμορία; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ καριόλια, από σήμερα ο τάφος σας θα γίνει πιο βαθύς. Έχω λόγο ύπαρξης. Ο πατέρας μου στο πολυβολείο στον λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι, έριξε 4 Γερμανικά Στούκας μέχρι που ήρθε σήμα από τον ασύρματο να πάει στο απέναντι πολυβολείο επειδή έπεσε βόμβα και σκοτώθηκαν όλοι. Στα μισά του δρόμου, ακούγεται μία έκρηξη. Ένα Στούκας είχε προλάβει να ρίξει βόμβα και σκότωσε όλους τους στρατιώτες κι αξιωματικούς. Αν δεν είχε έρθει εκείνο το σήμα για αντικαταστάτη, ο πατέρας μου θα ήταν νεκρός κι εγώ δεν θα είχα γεννηθεί για να γράφω αυτά που διαβάζετε. Κι επειδή θα δείτε κι
άλλα, θα κάνω την ύπαρξή μου να έχει λόγο.

Γεννήθηκα για να σας πηδήξω το μουνί που σας πέταγε !!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Ελλήνων, οικογενειών και βρεφών !!!!
Που σήμερα σας δίνουν και σύνταξη και σας έχουν και στην Βουλή έτοιμους για ένα νέο αιματοκύλισμα. Ας μάθουν οι νεότεροι, ας διαβάσουν κι ας κρίνουν αντικειμενικά. Κι όπως είπε και κάποιος, «όποιος διάβασε τον Μάρξ πήγε μαζί του.
Όποιος όμως τον «κατάλαβε» δεν ήθελε να τον δει στα μάτια του».
Στο μπλόκο της Κοκκινιάς, είχαν έναν καταδότη τον οποίο γνώρισα προσωπικά, τον γνώριζε και η Κοκκινιά (είχε μέχρι πρότινος μπακάλικο και ταβέρνα στο ίδιο γωνιακό σημείο) αλλά δεν τον άγγιξε κανείς. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω. Ευτυχώς
όμως κανείς δεν ζει αιώνια. Συνέλαβαν και τον πατέρα μου, αλλά ευτυχώς την γλύτωσε. Νά, ΕΝΑΣ ακόμη λόγος που πρέπει να τιμήσω την τύχη μου που κατάφερα να γεννηθώ.

ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ !!!!!

******************

Είχα έναν θείο, δεν τον γνώρισα ποτέ. Νίκος. Αδερφός του πατέρα μου. Ήταν 8 αδέλφια, επέζησαν τα τέσσερα. Το ένα από τα άλλα 4 πέθανε στην κατοχή από μηνιγγίτιδα, στα 6 του, το άλλο από πείνα στα 12, το άλλο από Γερμανική εκτέλεση πολεμώντας και το τελευταίο, ο Νίκος, από Ελληνικό χέρι. Αλήθεια, πιάνονται τα καθήκια οι κομμουνιστές για Έλληνες; Για να ξέρω από ποιάς εθνικότητας χέρι πήγε το παλληκάρι που δεν ήταν ούτε 20 ετών.
Δεν πρόλαβε να πολεμήσει τους Γερμανούς επειδή ήταν πολύ μικρός στην ηλικία όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και δεν
τον έπαιρναν φαντάρο. Έζησε την πείνα και την εξαθλίωση της κατοχής στο αίμα του. Έμελλε να ζήσει και την ζωή του
σκλάβου. Το χαρτάκι που βλέπετε, είναι από σημειώσεις της αδελφής του και θείας μου.
Κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 1944 κι ενώ καθόταν στα σκαλοπάτια έξω από το σπίτι, πέρασε μια Γερμανική περίπολος κι άρχισε να μαζεύει κόσμο άνευ αιτίας και προειδοποίησης. Πήραν κι εκείνον κι ας ήταν περίπου 17 ετών. Τους πήγαν στο στρατόπεδο του Χαϊδαρίου και μετά στην Γερμανία στα κάτεργα να δουλεύουν σκλάβοι. Όποιος αρρώσταινε (όπως αποκάλυψε μετά την απελευθέρωσή του) τον σκότωναν επιτόπου. Για εκείνους ήμασταν απλώς κορμιά χωρίς ψυχή, δεν
λογιζόμασταν για άνθρωποι. Και μετά κάποιοι μαλάκες μιλάνε μόνο για τους Εβραίους, λες και οι Έλληνες δεν δεινοπάθησαν από την Γερμανική σκατόρατσα.
(Μήπως να χρησιμοποιήσω μόνος μου τα αρχεία για να πάρω αποζημίωση απαγωγής άμαχου πολίτη από την Μέρκελ ενώ εσείς τα 11.000.000 δεν μπορείτε;)
Είναι κι άλλα, όχι μόνο αυτά που θα παραθέσω εδώ. Τα εδώ αρχεία είναι για να καταλάβετε το πόσο μισούσαν και μισούν τον Ελληνισμό οι κομμουνιστές.
Όπως βλέπετε στο πιο πάνω σημείωμα, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 1945 όταν τον ελευθέρωσαν οι Άγγλοι. Ας πάρουμε τα αποδεικτικά με την σειρά, ξεκινώντας από την επόμενη σελίδα λόγω μεγάλου μεγέθους των  φωτογραφιών. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Α+Β ΠΛΕΥΡΑ  ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.  Δείτε ποιόν απεικονίζει το γραμματόσημο. Δείτε ότι τους τα μετέφραζαν στα Γερμανικά για να μην μεταφέρουν πληροφορίες.
Μετά ο συγγενής έπρεπε να ΠΛΗΡΩΣΕΙ διερμηνέα εδώ, για την μετάφραση στα Ελληνικά. 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Κι ενώ ήταν μέσα στο τραίνο για την Γερμανία με εκατοντάδες άλλους, βρήκε ένα πακέτο από τσιγάρα, ένα μολύβι, έγραψε το μήνυμα που βλέπετε και στις 2 όψεις του χαρτονιού και το πέταξε έξω από το τραίνο. Η φωτογραφία είναι πρόσθετη, την έβαλε έπειτα η αδελφή του στο σημείο που την βλέπετε, με συρραπτικό. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό το χαρτονάκι θα γινόταν κάποτε ιστορικό ντοκουμέντο. Από αυτόν ειδοποιήθηκαν οι Έλληνες ότι τους απαχθέντες της
Κοκκινιάς τους πάνε στην Γερμανία. Όπως έγραψε αργότερα σε ένα γράμμα, το τραίνο έκανε κάτι μέρες να φτάσει στον προορισμό του και πολλοί πέθαιναν στον δρόμο από κρύο, πείνα κι αρρώστιες. Ούτε νερό δεν τους έδωσαν οι φιλεύσπλαχνοι Γερμανοί φίλοι μας που σήμερα μας ζητάνε το βρακί μας επειδή δήθεν τους χρωστάμε κιόλας. Ίσως ζητούν ψυχική οδύνη επειδή δεν κατάφεραν να μας δολοφονήσουν όλους και μερικοί επέζησαν.

Α΄ ΠΛΕΥΡΑ
Β΄ ΠΛΕΥΡΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΕΠΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ

ΕΔΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΣ-ΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ

Επέζησε από την σκλαβιά και τις κακουχίες, επέστρεψε, η Ελλάδα ελευθερώθηκε από τους Γερμανούς, κατάφερε να δει την οικογένειά του (όσους είχαν απομείνει) κι εκεί που είπε να αναπνεύσει καθαρό και ελεύθερο αέρα, ήρθαν τα
Κομμουνιστικά ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. 
Επειδή πλέον ήταν σε ηλικία στράτευσης, τον πήραν στον στρατό και υπηρέτησε στον ΓΡΑΜΜΟ. Το τονίζω, επειδή κάποιοι πληρωμένοι των ΜΜΕ τελευταία λένε ότι στον Γράμμο παίζανε κρυφτό, τις κουμπάρες, ήταν παιδική χαρά και δεν υπήρχαν κομμουνιστές εκεί.
Διαβάστε το επικήδειο γράμμα του διοικητή του, δείτε τον τρόπο που σκοτώθηκε, δείτε τι στρατιώτης και άνθρωπος ήταν και ας σας γίνει μάθημα να αντιδράτε καλύτερα όταν σας βάζουν κομουνιστές στην βουλή, σαν ήρωες πολέμου.
Σας δολοφόνησαν την μάνα και τους πληρώνετε κι από πάνω. ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!
Μπορεί να έχουν αποκηρύξει τον Χριστό, (κι εγώ το ίδιο) μα είναι χειρότεροι κι από τον διάβολο. Μην τους πληρώνετε άλλο, μην τους ψηφίζετε μέχρι να εξαφανιστούν. Να μην υπάρξει ποτέ πια κόκκινο κόμμα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Βουλή.

Για σένα Νικολάκη:

Για όσους δεν μας γνωρίζουν ή δεν τους άφησαν να μας γνωρίσουν εμάς τους Έλληνες, για όσους μας κατασυκοφάντησαν και συνεχίζουν χωρίς ίχνος ντροπής, τους πληροφορώ ότι κατάγομαι ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα από το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ. Οίκτο από εμένα δεν θα βρείτε ούτε στην χειρότερή σας κόλαση.

Ακολουθεί το γράμμα του πατέρα του (και παππού μου, του οποίου το όνομα έχω  την τιμή να φέρω) προς τον Διοικητή του. Δείτε και ΝΟΙΩΣΤΕ την ΔΥΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ενός ΕΛΛΗΝΑ πατέρα που έχασε το παιδί του στην μάχη, το ήθος το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, το ήθος του «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» !!!!
Από ΑΥΤΟΥΣ καταγόμεθα.
ΥΠΗΡΧΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και θα ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ !!!
Κι όποιος παλιάνθρωπος νομίζει ότι έχει αρχίδια, τότε:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!

Στην επόμενη σελίδα ακολουθεί το γράμμα απάντηση του Διοικητή στο προηγούμενο γράμμα που διαβάσατε.

Μέχρι εδώ.
Αυτά ήταν μόνο λίγα από τα οικογενειακά μου ντοκουμέντα. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας σκεπτόμενο άτομο, εάν έστω και για λίγο σας άγγιξαν τα όσα είδατε και διαβάσατε, τότε ΑΝ θέλετε να λέγεστε ΕΛΛΗΝΕΣ, να μην ξαναφηφίσετε ποτέ όσο
ζείτε οτιδήποτε Κομμουνιστικό. Δεν ήρθατε, αλλά ΘΑ έρθετε στην θέση της οικογενείας μου και ίσως ο επόμενος νεκρός να είναι η μάνα σας, το παιδί σας. Πολλοί θα θεωρήσουν το ντοκουμέντο αυτό, προπαγανδιστικό. Σε καμία περίπτωση, ντοκουμέντα δεν αποτελούν προπαγάνδα. Ακόμη και το δικαστήριοζητάει ντοκουμέντα για να εκδώσει απόφαση. Οι προπαγάνδες, δημιουργούνται μόνο χωρίς ντοκουμέντα. Εγώ όμως έχω ΚΑΙ τα αυθεντικά αρχεία, αφού από αυτά τα σκανάρισα και τα παρέθεσα εδώ.

Κλείνω αυτό το κείμενο, παραθέτοντάς σας ορισμένες φωτογραφίες από τα θύματα των κομμουνιστών. Καιρός λοιπόν να μάθετε, ότι Κομμουνιστής δεν συνεπάγεται και Έλληνας. Έλληνας είναι μονάχα ο Έλληνας.
Κι ο Έλληνας δεν σκοτώνει ΠΟΤΕ την φυλή του για να επικρατήσει πολιτικά μία άλλη φυλή που ουδεμία σχέση είχε, έχει ή θα έχει με τον Ελληνισμό.
Αν οι παρακάτω φωτογραφίες σας αρέσουν, να τις κάνετε κάδρο. Αν δεν σας αρέσουν, τότε σκεφτείτε τις όταν θα πάτε να ψηφίσετε

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply