Μὴν ἦλθαν οἱ ἐξωγήινοι;

Μην είναι η χαμένη Ατλαντίς; Μην είναι κάποιο άλλο χαμένο αρχαίο βασίλειο; Μην είναι καμιά αρχαιολογική ανακάλυψη που θα ταράξει το σύμπαν όλο; Μην είναι κάτι που μας κρύβουν; Μην είναι κάποια συνωμοσία συγκάλυψης της μεγαλοσύνης κάποιου αρχαίου πολιτισμού; Μην είναι η υποβρύχια αποικία των ΕΛ ή των Ανδρομέδιων; Βρε μπας και είναι κανενός εξωγήινου πολιτισμού; Τι να ’ναι… τι να ’ναι…; Τόσα και τόσα ιστολόγια κυκλοφορούν αυτήν την φωτογραφία με την είδηση περί ανακαλύψεως της Ατλαντίδος… και τα άτιμα δίνουν τόσο λίγες πληροφορίες… σε αφήνουν με την αγωνία να περιμένεις το σήκουελ! Οι άκαρδοι!

Εγώ όμως θα σας το πω το μυστικό…! Είναι το Neptune Memorial Reef… ένα υποβρύχιο μαυσωλείο κατασκευασμένο από κάποιους γήινους για να αποτελέσει την τελευταία κατοικία κάποιων άλλων γήινων που το ‘χουν το μεταθανάτιο κομπόδεμα αρκετά διαθέσιμο… Πρόκειται για την φαεινή επιχειρηματική ιδέα μίας ιδιωτικής εταιρείας στα ανοιχτά της Φλόριδας κι εδώ δεν θα πω περισσότερα γιατί δεν γουστάρω και την αμισθί διαφήμιση. Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα ας γκουγκλάρει… Α… μόνο αυτό δεν αντέχω να το κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου και θα το μοιραστώ μαζί σας… Η «εναπόθεση» της τέφρας στην βάση του αγάλματος, εκεί που πατάει τα πόδια του ο λέων της φωτογραφίας, είναι premium θέση… κι έχει την καλύτερη θέα σε όλο τον τεχνητό ύφαλο… Αμέ!

Τώρα… γιατί επέλεξα να κάνω αυτήν την ανάρτηση…
Γιατί θεωρώ πως το Διαδίκτυο μπορεί να αποτελέσει μία άλλη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας για την σύγχρονη εποχή… Γιατί το Διαδίκτυο δεν είναι μόνο ένα μέσο εναλλακτικής επικοινωνίας, αλλά προσφέρει ίσως και την μεγαλύτερη ποσότητα πληροφοριών που θα μπορούσε ποτέ να έχει πρόσβαση ο άνθρωπος…

Μόνο που σήμερα, κάποιος μπορεί μέσω του Διαδικτύου να γίνει σοφός… κι άλλος να κάνει διδακτορικό στην βλακεία…

Είναι ένα ισχυρό όπλο το Διαδίκτυο… αλήθεια! Μα πάψε να το στρέφεις διαρκώς στην μούρη σου και να δολοφονείς τον νου σου… κινδυνεύει με εξαφάνιση!

Neptune Memorial Reef

Σοφία Ζήνδρου

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply