«Οἱ τεμπέλες Ἑλληνίδες πού δέν πᾶνε γιά καμαριέρες»! Ἄλλο ἕνα ἐμετικό ἄρθρο τύπου «Μανωλάδος»

Εντέλει η φάμπρικα δημιουργίας του “τεμπέλη βρωμοέλληνα” δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι αστικοί μύθοι τύπου “Μανωλάδας” που τον συντρίψαμε τις τελευταίες ημέρες και υποχρεώσαμε τον ΟΑΕΔ να παραδεχθεί τα ψεύδη, εχουν τον στόχο τους. “Είστε τεμπέληδες, απατεώνες, οπότε καλά σας κάνουμε και σας σκίζουμε”.

Νέο “χτύπημα” αυτό που λάβαμε πρωΐ στο μέιλ από ιστοσελίδα της Κρήτης. “Προσφέρει δουλειά αλλά … καμμία δεν ενδιαφέρθηκε!” Αποκαλύπτει το άρθρο. Ξεκινά έτσι:

Συνέβη κι αυτό! Μεγαλοξενοδόχος ζήτησε τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για να βρει καμαριέρες και το ενδιαφέρον που εισέπραξε ήταν ανύπαρκτο, δείγμα πως στην εποχή της ανέχειας και της κρίσης κάποιοι – ή μάλλον κάποιες – έχουν ακόμη την πολυτέλεια να απορρίπτουν εργασία που τους προσφέρεται!

Το διαβάζεις λοιπόν και πιστεύεις πραγματικά ότι οι Ελληνίδες είναι “γουρούνες” και δεν καταδέχονται να βγάλουν μεροκάματο… Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια:

Ο “μεγαλοξενοδόχος”, είναι αυτός που απασχολούσε τον αλλοδαπό ανασφάλιστο μαχαιροβγάλτη, που έσφαξε το άτυχο αγοράκι από την Ρωσσία, προσφέροντας “τεράστιες” υπηρεσίες στον Ελληνικό τουρισμό και την έξωθεν καλή εικόνα της χώρας.

Επίσης, ο “μεγαλοξενοδόχος”, είχε απλήρωτο το προσωπικό (προφανώς τους “τυχερούς” που είχαν συμβάσεις), αφού ποιός ξέρει πόσους άλλους απασχολούσε με το καθεστώς του αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη.

Γι’ αυτή την φρικιαστική υπόθεση όμως, ουδείς εκ των παραγόντων, εργατοπατέρων, συνδικαλιστών, παραγοντίσκων βγήκε στα κάγκελα για να απαιτήσει την τιμωρία του. Αντίθετα, βγήκαν όλοι να εξεμέσουν την άθλια προπαγάνδα τους κατά της Ελληνίδας εργάτριας του τουρισμού! Αυτοί που σιωπούν επιδεικτικά στην κατάργηση του ταμείου ανεργίας που εξαθλιώνει εκατοντάδες χιλιάδες εποχιακούς εργαζομένους του τουρισμού, ερημώνοντας τον χειμώνα τα νησιά μας. Ιδού η συνέχεια της “αποκάλυψης”:

 Όπως αποκάλυψε στο CRETALIVE ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σωκράτης Βαρδάκης μετά την επιτυχή συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα με το γνωστό μεγαλοξενοδόχο κ. Μήτση, για το πρόβλημα της καθυστέρησης πληρωμών στο προσωπικό του ξενοδοχείου LAGUNA κι αφού λύθηκε το πρόβλημα, ο τελευταίος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΚΗ, τη βοήθεια του για να προσλάβει άμεσα 25 καμαριέρες για τις ανάγκες των  ξενοδοχείων του. 

Ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου δεν περίμενε την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού παρά τις προσπάθειες του για 3 μέρες δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον! Μάλιστα ζήτησε και τη βοήθεια του προέδρου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Γιώργου Αρετίνη, αλλά το μόνο που έγινε ήταν να βρεθεί τελικά μία (!) ενδιαφερόμενη, που κι αυτή στην πορεία προτίμησε να μην πάει να δουλέψει!

ὀλυμπία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *