Χέρι στούς ἀδύνατους καί εὐάλωτους λαθροεποίκους τείνει ὁ στενότερος συνεργάτης τοῦ Ἱερωνύμου

Ἱερώ - δοῦλος

Ὅταν οἱ κεφαλές τῆς Ἐκκλησίας καί τοῦ χριστιανισμοῦ προδίδουν τούς πιστούς τους, τότε οἱ «πιστοί» πρέπει νά βροῦν ἀλλοῦ στήριγμα καί καταφύγιο. Ἄς ἀνοίξουν τά μάτια τους γιά νά δοῦν καθαρότερα. Ὑπάρχουν λύσεις.

Μινώταυρος

Πιέζει για την ανέγερση του τζαμιού ο στενότερος συνεργάτης του Ιερώνυμου

Με τον διαγωνισμό για το τζαμί της Αθήνας να έχει κηρυχτεί άγονος, μερικά μόλις… λεπτά μετά την προκήρυξή του, αποκτά ιδιαίτερη σημασία το δημοσίευμα της…

“Washington Post” για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στο οποίο αναφέρεται η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η “Washington Post” έχει εκτενή ανάλυση για το θέμα, με την υπογραφή του πακιστανικής καταγωγής διανοουμένου Ακμπάρ Αχμέντ, ο οποίος περιγράφει την εμπειρία του από πρόσφατο ταξίδι στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων έκανε κήρυγμα σε παράνομο υπόγειο τζαμί.

“Χρειάστηκαν όλα τα αποθέματα πνευματικής δύναμης για να ελέγξω τα συναισθήματα που μου προκάλεσε η κακή τους κατάσταση”, γράφει ο Ακμπάρ Αχμέντ, ο οποίος μεταφέρει τη δήλωση Πακιστανού διπλωμάτη στην Αθήνα, ότι τις νύχτες φοβάται να βγει έξω από το σπίτι του, λόγω του χρώματός του.

Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” των “Νέων”, ο Ακμπάρ Αχμέντ κατονομάζει ως τα δυο πρόσωπα που εξαρχής έχουν προσπαθήσει να βοηθήσουν στην κατασκευή του τζαμιού, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή, και τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ.

Ο τελευταίος θεωρείται ο στενότερος συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, και σύμφωνα με τον Ακμπάρ Αχμέντ έχει καταστήσει σαφές ότι το τζαμί πρέπει να χτιστεί, και μιλάει για τη συμπόνια και την ανάγκη να απλώσει κανείς το χέρι στους αδύναμους και τους ευάλωτους. (πηγή)

(Visited 20 times, 1 visits today)
Leave a Reply