Ῥάτμπουργκερ. Σᾶς παρουσιάζουμε τὸ νέο ῥάτμπουργκερ (ποντικομπιφτέκι) ἀπὸ τὴν Κίνα!

(Σημείωση:.. Όσα αναφέρονται σε αυτή την ιστορία βασίζονται  σε πραγματικά γεγονότα απο  διατροφικά σκάνδαλα στην Κίνα, αν και ο  τόνος είναι σατιρικός, η βάση αυτής της ιστορίας είναι πράγματι αληθινή).

 Κίνα η χώρα που έχει τα πρωτεία, σε ότι αφορά τα διατροφικά σκάνδαλα, βρεφικά γάλατα με μελαμίνη, τρόφιμα με υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων, αντιβιοτικά με πετρέλαιο και τώρα ένα νέο σκάνδαλο προστίθεται, οι κινέζικες αρχές ανακάλυψαν περίπου 900 άτομα που ανεμείγνυαν  αρνίσιο κρέας με κρέας αρουραίων και το πουλούσαν σαν αρνίσιο.

Παρουσιάζοντας το Ράτμπουργκερ!

Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Ράτμπουργκερ, χάνετε την τελευταία λέξη στην κινέζικη κουζίνα σε προσιτές τιμές.

Κίνα  η χώρα από τις πιο έμπιστες  σε ό,τι αφορά τα τρόφιμα στον πλανήτη.

Το  Ράτμπουργκερ παρασκευάζεται  μόνο χειροποίητα, επιλέγοντας  τεμάχια κρέατος αρουραίου, λεπτής υφής και βελτιωμένης για την ευχαρίστηση σας.

Μην ανησυχείτε: Το κεφάλι, τα πόδια και οι ουρές έχουν εντελώς απομακρυνθεί  από τους σκλάβους εργάτες!

Το  Ράτμπουργκερ συνδυάζεται με «ρύζι» που παρασκευάζεται σε ενα μεγάλο βαθμό από πλαστικό, που σημαίνει μηδέν θερμίδες!

Φάτε όσο θέλετε, υπάρχει άφθονο!

Σερβίρεται μέσα σε σησαμένιο ψωμάκι φτιαγμένο, εν μέρει, από ανθρώπινα μαλλιά, από τα οποία προέρχεται το αμινοξύ  L-κυστεΐνη.

Αυτό το συστατικό,  χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την εμπορική βιομηχανία άρτου ως «ενισχυτικό ζύμης».

Προέρχεται από ανθρώπινα μαλλιά που συλλέγονται από τα πατώματα των κομμωτηρίων σε όλη την Κίνα, (η κύρια προμηθεύτρια) γεγονός που το καθιστά της  μόδας!

Θα βρείτε, επίσης, αυτό το συστατικό στη ζύμη για πίτσα στο αγαπημένο σας  εστιατόριο πίτσας  σε όλη την Αμερική, ακριβέστερα σε όλο σχεδόν τον κόσμο.

Το σουσαμένιο ψωμάκι είναι διακοσμημένο με μαύρο σουσάμι που έγινε μαύρο, ψεκάζοντας το με  μαύρο μελάνι.

Λίγο μελάνι δεν είναι κακό!

Αγοράζοντας το Ράτμπουργκερ μας, παίρνετε δώρο ένα μιλκσέικ  μελαμίνης, φτειαγμένο με έξτρα μελαμίνη  που προκαλεί μόνιμη βλάβη στους νεφρούς! Αλλά η νεφρική βλάβη δεν είναι και τόσο σοβαρή, γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις χαρές της αιμοκάθαρσης για το υπόλοιπο της ζωής σας!!!
Δεν νομίζω να μην σας αρέσει;

Επάνω από όλα αυτά, κάθε συστατικό στο  Ράτμπουργκερ μας είναι εμπλουτισμένο  με μια επιπλέον δόση από βαρέα μέταλλα, όπως το κάδμιο, το αρσενικό, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και το αλουμίνιο ως έξτρα δώρο.

Πού αλλού μπορείτε να βρείτε τέτοιο μπούργκερ με τόση θρεπτική αξία και με τόσα στοιχεία; Μόνο στο Ράτμπουργκερ  από την Κίνα!

Μη χάσετε το Ράτμπουργκερ   από την Κίνα,  διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο!

από

http://www.naturalnews.com/040197_ratburger_China_rat_meat.html

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

China food scandal: Rat meat sold as lamb meat

True fact: A common ingredient in commercial breads is derived from human hair harvested in China

Chinese pharmaceutical manufacturers caught using ‘gutter oil’ to make antibiotics

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply