Ἀπώτερος σκοπός τους ὁ ἔλεγχος τῆς σκέψεως!!!

Ἀπώτερος σκοπός τους ὁ ἔλεγχος τῆς σκέψεως!!!Ὁ πλανήτης ἔχει αὐτὴν τὴν μορφή, 

φωτογραφία

ἐὰν τὸν δοῦμε ἀπὸ μακρυά.

Δὲν τὸν βλέπουμε ὅμως ἀπὸ μακρυά, ἀλλὰ ἀπὸ κοντά! Ἐπάνω του διαβιοῦμε!
Συνεπῶς περιοριζόμαστε μόνον στὰ ὅσα τὰ ματάκια μας ἀντικρύζουν!

Βέβαια, κάποιες φορὲς τὰ ματάκια μας μᾶς ξεγελοῦν…
Γιὰ παράδειγμα, εἰκόνες σὰν αὐτή:Ἀπώτερος σκοπός τους ὁ ἔλεγχος τῆς σκέψεως!!! κοῦκλες βιτρίνας

 

φωτογραφία

 δὲν μᾶς ξενίζουν. Δὲν θὰ μπορούσαμε νὰ φανταστοῦμε ΠΟΤΕ πὼς μέσα στὸ ἀθῶο βλέμμα τῆς κούκλας παραμονεύει μία μηχανὴ καταγραφῆς τῶν κινήσεῶν μας. 
Οὔτε φυσικὰ ἕνα ἀθῶο κουνουπάκι εἶναι ἐπικίνδυνο. Ἐκτὸς κι ἐὰν εἶναι κάτι σὰν κι αὐτό:Ἀπώτερος σκοπός τους ὁ ἔλεγχος τῆς σκέψεως!!!κουνούπι

φωτογραφία

Ἐν ὁλίγοις…
Στόχος τους εἶναι ἡ ἀπόλυτος καὶ μὲ κάθε τρόπο παρακολούθησίς μας!
Εἶτε μέσῳ εἰκονοσκοπίων, εἶτε μέσῳ καρτῶν τοῦ πολίτου, εἶτε ἀκόμη καὶ μέσῳ καταγραφῆς τῆς ἰδίας τῆς σκέψεῶς μας!!!
Ναί, ἄς μὴν μᾶς φαίνεται περίεργο!
Ποιός κίνδυνος θά ὑπάρχῃ γιά αὐτούς ἐάν μποροῦν νά ἐλέγχουν τήν σκέψιν μας ἀπολύτως, πρό κειμένου νά μήν τούς προκύψῃ ποτέ ὁ ἀστάθμητος παράγων; 

ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!Ἀπώτερος σκοπός τους ὁ ἔλεγχος τῆς σκέψεως!!! ἐγκεφάλου σκέψεις

Φυσικά, μας το πλασάρουν τώρα που είναι ακόμα στην αρχή ως ένα “αθώο παιχνίδι” ή ένα “ενδιαφέρον πείραμα”…φανταστείτε όμως τι έχει να γίνει όταν ΚΑΠΟΙΟΙ θα θέλουν να αποσπάσουν συγκεκριμένα δεδομένα από το μυαλό μας (!!!) με Ή ΧΩΡΙΣ την θέλησή μας:

Το Hacking στον ανθρώπινο εγκέφαλο έγινε πραγματικότητα

“Χρησιμοποιώντας ένα ανέξοδο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) από την συσκευή BCI κατάφεραν να έχουν επιτυχείς επιθέσεις. Τόσο επιτυχείς που μπόρεσαν να αποκαλύψουν ιδιωτικές πληροφορίες από την ζωή των εθελοντών όπως αριθμούς τραπεζικών καρτών, αριθμούς PIN, διευθύνσεις των σπιτιών τους, πρόσωπα που γνώριζαν και λοιπά.”
Και μετά μας πιπιλάνε την καραμέλα για “την ασφάλεια”. Εδώ με αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν θα είναι “ασφαλείς” ούτε οι σκέψεις στο κεφάλι μας και θα είναι τα τσιπάκια και οι Ηλεκτρονικές Ταυτότητες;
Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι hackers μπορούν να πάρουν δεδομένα από ένα ανθρώπινο εγκέφαλο;
Αν δεν το είχατε σκεφτεί ή σας φαντάζει ταινία επιστημονικής φαντασίας διαβάστε παρακάτω.
 
Στο παραπάνω συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές που παρουσίασαν την μελέτη τους στο Usenix Conference on Security 2012, που έγινε από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου στην Washington.
Χρησιμοποιώντας μία απλή συσκευή που κυκλοφορεί στο εμπόριο από την Neyrosky με κόστος που κυμαίνεται από 200 έως 300 δολάρια κατάφεραν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες του ανθρώπινου εγκεφάλου. Οι εν λόγω συσκευές χρησιμοποιούνται για μια ποικιλία εφαρμογών, όπως video games, hands-free πληκτρολόγια, ή βοηθητικά για relaxation training.Για την μελέτη πήραν μέρος 28 εθελοντές που φορούσαν συσκευές Brain computer interfaces (BCI) από την Neyrosky. Οι ερευνητές είχαν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε ένα API για τη συλλογή δεδομένων από τις συσκευές BCI.
Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά (για να μην πούμε τρομακτικά). Οι ερευνητές είχαν την δυνατότητα να αποσπάσουν και να αποκαλύψουν ιδιωτικές και απόρρητες πληροφορίες από τους εθελοντές που φορούσαν τα BCI μεταφράζοντας μέσω του API τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που έστελνε ο εγκέφαλος τους. Χρησιμοποιώντας ένα ανέξοδο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) από την συσκευή BCI κατάφεραν να έχουν επιτυχείς επιθέσεις. Τόσο επιτυχείς που μπόρεσαν να αποκαλύψουν ιδιωτικές πληροφορίες από την ζωή των εθελοντών όπως αριθμούς τραπεζικών καρτών, αριθμούς PIN, διευθύνσεις των σπιτιών τους, πρόσωπα που γνώριζαν και λοιπά.
Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια να μελετηθούν οι συνέπειες για την ασφάλεια των καταναλωτών των συσκευών BCI.
Τα αποτελέσματα σοκάρουν αλλά είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να περιμέναμε με την ταχύτητα των νέων τεχνολογιών.

πηγή

Τὸ ἐπόμενον βῆμα, συμπερασματικῶς, εἶναι νὰ γίνεται ἡ λήψις τῶν πληροφοριῶν ἐκ τῶν ἐγκεφάλων μας, ἀπὸ ἀπόστασι!!! 

Ὅπως ἀντιλαμβανόμαστε τὸ παράκαναν καὶ πρέπει ἐπὶ τέλους νὰ σταματήσουν! Καὶ θὰ σταματήσουν…
Μόνον ποὺ γιὰ νὰ σταματήσουν αὐτοὶ ἀπὸ μόνοι τους δὲν πρόκειται…
Συνεπῶς κάτι πρέπει νὰ κάνουμε ἐμεῖς!

Καὶ θὰ τὸ κάνουμε!

Φιλονόη.  

 Υ.Γ. Οἱ τύποι εἶναι παρανοϊκοί! Αἰσθάνονται πλέον θεοί! Ἀνίκητοι! Ἀλλά….

σχετικὰ θέματα:

Μᾶς ζώνουν ἀπὸ παντοῦ!

Κοῦκλες βιτρίνας μᾶς κατασκοπεύουν!

Αὐτὸ σίγουρα δὲν εἶναι κουνούπι!

πρώτη δημοσίευσις 2 Δεκεμβρίου 2012

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply