Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.

Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.1Εἶναι προαποφασισμένο ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ «κινοῦν τὰ νήματα» στὸν πλανήτη νὰ διαλύσουν τὴν Συρία.
Τὸ ὅ,τι ἀντιστέκονται μὲ τόσο πεῖσμα οἱ Σύριοι δὲν τοὺς χαλᾶ… Τοὺς …βοηθᾶ νὰ γενοκτονήσουν εὐκολότερα τοὺς Συρίους, γιὰ χάριν τῆς …δημοκρατίας καὶ τῆς ἐπαναστάσεως!!!
Ναί, συζητᾶμε γιὰ γενοκτονία. Γενοκτονία μὲ ὅπλα, χρήματα καὶ στήριξιν τοῦ ΝΑΤΟ, τοῦ ΟΗΕ καὶ τῶν Ἀμερικανῶν.
Οἱ φερόμενοι ὡς ἐπαναστάτες δὲν εἶναι τίποτα περισσότερο ἀπὸ πληρωμένους δολοφόνους, μισθοφόρους, ποὺ ἐστάλησαν στὴν Συρία ἀπὸ τοὺς χρηματοδότες τους…
Τί θά συμβῇ;
Τί νά σᾶς πῶ; Αὐτὸ ποὺ βλέπω, γιὰ τὴν ὥρα, εἶναι ἡ γενοκτονία.
Τὰ ὑπόλοιπα εἶναι τόσο πολὺ μεθοδευμένα ποὺ ἀκόμη ἀδυνατῶ νὰ διακρίνω τὸ ποῦ θὰ καταλήξουν.

Φιλονόη

ΕΣΤΗΣΑΝ «ΣΕΡΑΓΕΒΟ Νο 2»!
Φωτoγραφία ντοκουμέντο από τους χημικούς πυραύλους αποδεικνύουν την προβοκάτσια

Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.2

Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τα βλήματα που έπληξαν χθες συνοικία της Δαμασκού προήλθαν από τους ισλαμιστές αντάρτες σε μία εγκληματική προβοκάτσια που κάνει την ρίψη του όλμου στο Σεράγεβο το 1995 και τους 38 νεκρούς, η οποία προκάλεσε την επέμβαση του ΝΑΤΟ στον γιουγκοσλαυικό εμφύλιο να μοιάζει με απλό χαστούκι.
Ήδη η Μόσχα αναφέρει ότι υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι πρόκειται για μια ειδικά διασκευασμένη ρουκέτα με μία «δηλητηριώδη ουσία η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα», αλλά είναι «όμοια με την ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες στις 19 Μαρτίου στην περιοχή της Χαν Αλ-Ασσάλ» συν το γεγονός ότι η εν λόγω ρουκέτα «εκτοξεύθηκε από θέση ελεγχόμενη από τους επαναστάτες»
Ιδού οι φωτογραφίες ντοκουμέντο τις οποίες επικαλούνται οι Ρώσσοι με δύο “υπόλοιπα” εκ των βλημάτων που έπληξαν την Δαμασκό. Είναι σαφές ότι ο συριακός Στρατός δεν χρησιμοποιεί τέτοια βλήματα τα οποία είναι αυτοσχέδιες χημικές ρουκέτες.
Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.4 Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.5 Τὸ Σεράγεβο τῆς Συρίας.3Επειτα έγινε γνωστό ότι έπληξε μια συνοικία της οποίας οι κάτοικοι είναι φιλοκαθεστωτικοί.
Και τρίτον, γιατί να κτυπήσει με χημικά ο Στρατός τώρα που κερδίζει σε όλες τις μάχες και μάλιστα μέσα στην πρωτεύουσα της Συρίας και με στόχο όχι μονάδες των ανταρτών, αλλά αμάχους;
Η προβοκάτσια δείχνει να είναι βέβαιη και οι στόχοι της πασιφανείς: Να προκληθεί επέμβαση των δυτικών και διάσωση των ισλαμιστών.
Εκτός αυτού η συγκεκριμένη επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά την έναρξη της επισκέψεως επιθεωρητών του ΟΗΕ αναφορικά με την χρήση χημικών στην σύγκρουση, αλλά και της ανακαλυύψεως ομαδικών τάφων δολοφονηθέντων από ισλαμιστές ανταρτών στα αλαουτικά χωριά, πλησίον της γενέτειρας των Άσαντ, στην περιοχή της Λατάκειας.
Να πούμε ότι το νέο έγκλημα συντελέσθηκε ενώ αποκαλύπτεται τώρα με καθυστέρηση 19 ετών ότι ο όλμος που ρίφθηκε και προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο Νορβηγός καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την Ειρήνη (Όσλο) απεκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνάς του σε συνέδριο στην Στοκχόλμη, ότι ο όλμος που έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, εκτοξευθηκε από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: «Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.»
Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγή στην αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, απεκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχειρίσεως κρίσεως του ΝΑΤΟ, όσο κι ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide, αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και αμύνης, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας.
Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. «Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση», κατέληξε ο καθηγητής.
«Σε πολλές περιπτώσεις παρεμβάσεως, που αργότερα βαπτίζονταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος».
Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βοσνίους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύκτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βοσνίων SS.
Την ώρα που ο συριακός Στρατος έχει ανακατάλαβει τις περισσότερες περιοχές που είχαν πέσει στα χέρια των ανταρτών και την ώρα που οι άνταρτες υποχωρούν υποτίθεται ότι το καθεστώς έριξε χημικά και μάλιστα σε φιλικό προς την κυβέρνηση προάστιο της Δαμασκού!

φωνακλᾶς

(Visited 21 times, 1 visits today)
Leave a Reply