Ἡ Θήρα τῆς …Ταϋλάνδης!

 

λλο κι τοτο πάλι!
νας Ταϋλανδός, στν προσπάθειά του ν κάν τμπορικόν του κέντρον περισσότερο πισκέψιμον, πεφάσισε ν τ μεταττρέψ σ …Σαντορίνη!
Κάπως στεο μο φαίνεται… 
λλ τελικς ο Ταϋλανδονθουσιάστησαν μ τ χρώματα κα τν πρωτότυπο δέα κα δηλώνουν πανέτοιμοι νπισκεφθον τ συντομότερον δυνατν τν Σαντορίνη.
λπίζοντας ν μν εναι σν τος γγλους τουρίστες, σν τος συντοπίτες τους πο εσβάλλουν Λθρα, καλς νρίσουν…

Φιλονόη.  

Η Σαντορίνη στην… Ταϊλάνδη!

 

Η πρωτότυπη δημιουργία φέρει την ονομασία «Santorini Park» και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πόλη Cha Am, κοντά στην Μπανγκόκ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους μέσα σε ένα «καταγάλανο» τοπίο.

Πιο συγκεκριμένα, το «πάρκο», που καταλαμβάνει έκταση 60 περίπου στρεμμάτων, «πλημμυρίζει» από τα χρώματα του κυκλαδίτικου νησιού, καθώς το λευκό και το γαλάζιο κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του. Επιπλέον, στενά πλακόστρωτα δρομάκια, σιντριβάνια, αγάλματα αλλά και ένα καμπαναριό στην είσοδο ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή κατασκευή.

Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα να βιώσουν για λίγο την ομορφιά του διάσημου κυκλαδίτικου νησιού, που διαφημίζεται στην Ασία με τον καλύτερο τρόπο.

Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του πάρκου δηλώνει λάτρης της Σαντορίνης: «Πριν από τρία χρόνια ταξίδεψα στη Σαντορίνη και ενθουσιάστηκα από την ομορφιά και τη γραφικότητά του. Όταν γύρισα στη χώρα μου θέλησα να δημιουργήσω κάτι που θα μου τη θυμίζει συνέχεια…

… Έτσι, με τη βοήθεια της κόρης μου, κατασκεύασα ένα ψυχαγωγικό πάρκο, για να δίνω στους ντόπιους και στους ξένους επισκέπτες την εμπειρία των αγορών μέσα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από τα συνηθισμένα αλλά και ένα νέο μόνιμο πρότυπο ταξιδιού»!

Οι πρώτοι, μάλιστα, «τυχεροί» Ταϊλανδέζοι που βρέθηκαν στους χώρους του, λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πολύ θα ήθελαν να επισκεφθούν στο μέλλον… τη Σαντορίνη!

πηγή

πρώτη δημοσίευσις 28 Ἀπριλίου 2012

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ Θήρα τῆς …Ταϋλάνδης!

Leave a Reply