Τό μαχαίρι γιατί τό κρατοῦσε;

Τό μαχαίρι γιατί τό κρατοῦσε;Μεταξὺ τῶν πολλῶν ποὺ ἄκουσα καὶ διάβασα, γιὰ τὸ φονικὸ τοῦ Κερατσινίου, ἦταν καὶ τὸ ὅ,τι φίλος τοῦ δολοφόνου ἰσχυρίστηκε πὼς ὁ Ῥουπακιᾶς τελοῦσε ἐν ἀμύνῃ καὶ γιὰ αὐτὸ μαχαίρωσε τὸν Φύσσα.
Πάει καλά… Πάρα πολὺ καλά…
Τό μαχαίρι γιατί τό κουβαλοῦσε μαζύ του; Θά πήγαινε γιά …ῥαδίκια; Ἤ μήπως …ξεχάστηκε καί ἐκεῖ πού ἔκοβε τήν τοματοσαλάτα του ἀν τί νά τό βάλῃ στόν νεροχύτη τό ἔβαλε στήν τσέπη του;

Ἐν τάξει… εἴπαμε ἡ «κακὴ στιγμή», ἡ στραβὴ ἀντίληψις, ἡ στραβοχυμένη λοβοτομή…
Ἀλλὰ ἀμὰν πιά…
Τὰ μαχαίρια εἶναι πράγματι πολὺ χρήσιμα, ὅταν τὰ ἔχῃ κάποιος στὴν κουζίνα του…
Ὅταν βγαίνουν ἀπὸ τὴν κουζίνα εἶναι ἐργαλεία δολοφόνων.
Κι ἕνας ἄνθρωπος ποὺ κυκλοφορεῖ μὲ μαχαίρι ἔχει πρόθεσι νὰ σκοτώσῃ κι ὄχι νὰ ἀμυνθῇ…

Κι ἐπεὶ δὴ θὰ διαχωριστοῦμε, τὸ βλέπω τὸ σκηνικό, ἕνα ἀκόμη παράδειγμα μὲ μαχαίρι, προχθεσινό, ποὺ πέρασε στὰ ψιλά.

Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω …σκύλου!Τό μαχαίρι γιατί τό κρατοῦσε;2

Τρεις νεαροί υπήκοοι Αφγανιστάν τσακώθηκαν και σκότωσαν έναν 30χρονο Ελληνα το Σάββατο στη Πάτρα επειδή τους ενόχλησε ο σκύλος του.

Μάλιστα, οι τρεις Αφγανοί είναι ανήλικοι (17 ετών) και μόνο ο ένας έχει συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο, ένας εκ των οποίων σκότωσε τον 30χρονο Αθανάσιο Λαζανά.

Το θύμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από την οικία του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος, και έφερε τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια τους ακολούθησε σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού.

Τότε ο 30χρονος και οι τρεις Αφγανοί τσακώθηκαν ξανά και ένας εκ των αλλοδαπών χτύπησε τουλάχιστον έξι φορές με μαχαίρι τον 30χρονο. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους συλληφθέντες παραδέχτηκε την εμπλοκή του χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει επακριβώς τα κίνητρα της δολοφονίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν με το θύμα για τον σκύλο που είχε μαζί του ο 30χρονος.

Οι δύο 17χρονοι είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

πηγή

Διότι τὰ μαχαιράκια εἴπαμε, μόνον στὴν κουζίνα… Μόνον!!! Ἔξω ἀπὸ ἐκεῖ δηλώνουν πρόθεσι γιὰ φονικό!

Φιλονόη

φωτογραφία

(Visited 72 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Τό μαχαίρι γιατί τό κρατοῦσε;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πῶς ἐξολοθρεύεις μέ μίαν κίνησι ἀριστερά καί χρυσή αὐγή; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πῶς ἐξολοθρεύεις μέ μίαν κίνησι ἀριστερά καί χρυσῆ αὐγῆ; | ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πῶς ἐξολοθρεύεις μέ μίαν κίνησι ἀριστερά καί χρυσῆ αὐγή; | Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

Leave a Reply