Ὅταν κάνῃς ἐνοχλητικὲς ἐρωτήσεις, τρῶς ἠλεκτροσόκ!!!

Ἔτσι, γιὰ νὰ μάθῃς τὴν ἄλλην φορὰ νὰ τὸ βουλώνῃς.
Τί σέ ἐνδιαφέρει ἐσέναν γιά τό ἐάν ὁ Ἄλφα ἤ ὁ Βήτα εἶναι μασόνος ἤ ὄχι;
Τί σέ κόφτει τό ἐάν ἀνήκῃ στήν τάδε ἀδελφότητα ἤ ὄχι;
Πεινᾶς; Κρυώνεις; Δέν διασκεδάζεις;
Ἐὰν σοῦ λείπῃ κάτι ἀπὸ αὐτά, ἐν τάξει, νὰ τὸ διορθώσουν… Ἐὰν ὄχι, βούλωσέ το…

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!! > Του κανουν ηλεκτροσοκ οι αστυνομικοί επειδη τολμησε να ρωτησει τον Τζον Κερρυ αν…ανηκει στην μασονικη αδελφοτητα κρανιο και οστα…! Αυτη ειναι η δημοκρατια τους… η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ξεσαλώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Νέα Εποχή θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τι ρωτάμε. Οι νεοταξίτες κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για τις απαντήσεις γιατί αυτές τις “βαφτίζουν” γραφικές, σου κάνουν και αγωγές και τελειώνει το θέμα. Ενοχλούνται από τις ερωτήσεις γιατί ξυπνούν τον εγκέφαλο των μαζών, και δεν μπορούν (ακόμα) να διωχθούν ποινικά,έτσι καταφεύγουν στην ωμή μεσαιωνική βία, και εφόσον τα ΜΜΕ δεν θα την προβάλουν λίγοι την παίρνουν χαμπαρι. Από 1:37 και μετα του κανουν ηλεκτροσοκ οι αστυνομικοί επειδη τολμησε να ρωτησει τον Τζον Κερρυ αν…ανηκει στην μασονικη αδελφοτητα κρανιο και οστα…! Αυτη ειναι η δημοκρατια τους… η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ξεσαλώσει.

ἐθνικὰ θέματα

Τί εἴπατε;
Δέν συμφωνεῖτε;
Καί ποιός σᾶς ἐῤῥώτησε;

Φιλονόη

Σημείωσις

Ξέρετε τί μέ τρόμαξε περισσότερο σέ αὐτό πού εἶδα;
Ἡ ἀδιαφορία ὅλων τῶν ἄλλων. Σὰν νὰ μὴ συνέβαινε κάτι… Οὔτε κἄν ἐνοχλήθησαν… Οὔτε ποὺ σηκώθηκαν ἀπὸ τὶς θέσεις τους…
Τόσο νεκροί πιά;

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply