Δέν εἶστε Ἑβραῖοι; Κρίμα, διότι εἶστε δοῦλοι!!!

Δέν εἶστε Ἑβραῖοι; Κρίμα, διότι εἶστε δοῦλοι!!!1Τελικῶς εἶναι μεγάλα νούμερα ἐτοῦτοι οἱ τύποι.
Δὲν φθάνει ποὺ εἶναι αὐτὸ ποὺ εἶναι, δὲν φθάνει ποὺ καταστρέφουν τὸν πλανήτη, μὲ τὸν τρόπο ποὺ τὸν καταστρέφουν, δὲν φθάνει ποὺ θεωροῦν τὰ πάντα δικά τους, ἔρχονται τώρα νὰ μᾶς πείσουν πὼς ναί, εἴμαστε δοῦλοι τους…
Κι ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, ὑπὸ μίαν ὀπτική, ἔχουν δίκαιον… Ἁπλῶς αὐτὸ συμβαίνει ὑπὸ μίαν ὀπτική…
Κατὰ βάσιν, ὅπως δῆλα δὴ συμβαίνουν τὰ πάντα, μόνον τὰ ὅσα συμβαίνουν κατὰ Φύσιν ἔχουν δικαίωμα στὴν διαβίωσι…
Συνεπῶς;
Συνεπῶς, ὁ κλέφτης κι ὁ ψεύτης τὸν πρῶτο χρόνο χαίρονται… Ἄν τὲ τὴν πρώτη καὶ δευτέρα χιλιετία…
Μετά… Κλαίει κι ὁ Χαράλαμπος καὶ ἡ Χαραλαμπίνα καὶ τὰ Χαραλαμπάκια…
Μὴν τὰ εἴδατε τὰ χρυσούλια μου…
Ἄν τὲ λοιπὸν νὰ τοὺς δοῦμε γιὰ νὰ γελάσουμε… τοὺς ἀφεντο-μουτσουνάρες!

Φιλονόη

«Οι μη Εβραίοι είναι δούλοι των Εβραίων» τάδε έφη ΑρχιΡαββίνος Γιόσεφ

Ο Εβραίος ΑρχιΡαββίνος Γιόσεφ εξέφρασε τα περί δουλείας των μη Εβραίων στους Εβραίους.

 

Ας δούμε τις αποδείξεις περί του ότι όντως έκανε αυτές τις δηλώσεις, περί του ότι αυτά είναι καταγεγραμμένα στα ιερά τους κείμενα, περί του ότι εν τέλει ισχύουν τα λεγόμενα του:

 

“Τα goim γεννούνται μόνο για να μας υπηρετούν. Χωρίς αυτόν, (το λόγο) δεν έχουν θέση στον κόσμο- μόνο για να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ”

 


«Γιατί χρειάζονται οι εθνικοί ; Θα εργαστούν, θα οργώσουν, θα θερίσουν. (Και εμείς) θα καθίσουμε σαν αφέντες και θα φάμε» είπε για γέλιο σε μια εβδομαδιαία τελετή.
Ο (αρχιραββίνος)Yosef είπε επίσης ότι οι ζωές των μη Εβραίων προστατεύονται με την έννοια που οι Εβραίοι θα πρέπει να προστατεύουν έναν γάιδαρο: για να αποφύγουν την οικονομική απώλεια για τους Εβραίους.

 

“Με τους εθνικούς θα είναι όπως σε κάθε άτομο. Πρέπει να πεθάνουν, αλλά ο θεός θα τους δώσει μακροβιότητα… Γιατί ; Φανταστείτε πως αν πέθαινε ο γάιδαρος κάποιου (Εβραίου), θα έχανε χρήματα. Είναι ο υπηρέτης του. Γι αυτό του δίδονται πολλά χρόνια ζωής. Για να υπηρετεί καλά τον Εβραίο”.

 

Αρχιραββίνος Γιόσεφ ιδού το αυθεντικό κείμενο από Εβραικές ιστοσελίδες

 

 

 

 

 

Sephardi leader Yosef: Non-Jews exist to serve Jews:

 

 

 

“Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world; only to serve the People of Israel”.

 


“Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat,” he said to laughter during a weekly sermon.

 


Yosef also said that the lives of non-Jews are protected as Jews should do so for a donkey, in order to prevent financial loss to Jews.

 


“With gentiles, it will be like any person: They need to die, but God will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant. That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.”

 

 

An audio recording of some of the rabbi’s remarks was broadcast on Israel’s Channel 10.

 

Δέν εἶστε Ἑβραῖοι; Κρίμα, διότι εἶστε δοῦλοι!!!2

 

http://www.jewishjournal.com/israel/article/sephardi_leader_yosef_non-jews_exist_to_serve_jews_20101018

 

Το Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής όπως θα διαβάσατε στην παραπάνω ιστοσελίδα βγήκε και καυτηρίασε τον Σεφαρδίτη ΑρχιΡαββίνο (οι ΑμερικάνοΕβραίοι είναι κυρίως Ασκενάζι, οι οποίοι προέρχονται από την Γερμανία και πριν από αυτήν από την Χαζαρία (ΧαζαροΕβραιοΤουρκοΜογγόλοι), για να δούμε όμως τι λένε τα βιβλικά τους κείμενα για να λάβουμε εικόνα:

 

Δευτερονόμιο κεφ.23 παρ.20:

 

 

«…Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα ή φαγητό ή οτιδήποτε άλλο με τόκο. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από ομοεθνής σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί ο θεός σε οτιδήποτε επιχειρείς στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας»

 

ενώ λίγο νωρίτερα στο Δευτερονόμιο κεφ 6 παρ 10-14:

 

 

«…ο Κύριος θα σας φέρει στη χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σα δώσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ’ όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε»

 

(σημείωση: η βίβλος των Εβραίων, την οποία έχουν και ως ιερό κείμενο οι Χριστιανοί, είναι γεμάτη από τέτοια και χειρότερα του τύπου όποιος δεν υπακούσει τον θεό των Εβραίων θα σφαχτεί θα αφανιστεί κτλ. Για τους Έλληνες συγκεκριμένα έχει αρκετά. Δείτε τα ΕΔΩ)

 

Μην ξεχνάμε ότι στον Χριστιανικό – Ορθόδοξο γάμο ο γαμπρός και η νύφη δηλώνουν ότι είναι δούλοι του θεού, ενός θεού που έχει θέσει τον Αβραάμ και τον Ισαάκ και τον Ιακώβ ως περιούσιους και γενικούς κουμανταδόρους, άρα ο θεός αυτός είναι ο Γιαχβέ… Αν αναλογιστούμε ότι στον Χριστιανικό – Ορθόδοξο γάμο δηλώνεται υποτέλεια σε μια πίστη η οποία είναι συγκεκριμένη και οι νόμοι της και οι κανόνες της βρίσκονται εντός της Παλαιάς και Καινής διαθήκης, αναρωτιέται κανείς… γιατί ο ο όχλος διαμαρτύρεται για ΌΛΑ αυτά που συμβαίνουν σήμερα (οικονομικά – κοινωνικά κτλ); Οι Εβραίοι τα έχουν πει και οι Χριστιανοί τα έχουν δεχθεί.

 

Δείτε την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος όπως αναφέρεται στα ιερά τους κείμενα – ιερή βίβλο των Εβραίων και συνάμα των Χριστιανών, δηλαδή με ποιο τρόπο κάποιοι που ταυτίζονται με το Κράτος παίρνουν νομότυπα τα πάντα από τους πολίτες μετατρέποντας τους σε δούλους χωρίς αυτοί να πάρουν χαμπάρι τίποτα (κάντε κλικ ΕΔΩ)

 

Στο παρακάτω βίντεο ο αρχιΡαββίνος μας ενημερώνει ότι η ιερή τους Βίβλος λέει ότι οι Εβραίοι είναι Περιούσιοι και γενικοί κουμανταδόροι. Γενικοί κουμανταδόροι δεν θα ήταν αν ο όχλος δεν ενίσχυε με την άγνοια του τις θέσεις αυτές.

 

 

Επιστρέφουμε στον Σεφαρδίτη ΑρχιΡαββίνο Γιόσεφ ο οποίος απλά αναφέρει ότι λέει η ιερή Βίβλος τους, έχουμε και τους Ασκενάζι να έχουν θέση υποτίθεται αντίθετη. Η ερώτηση είναι: Οι Ασκενάζι το εννοούν ή απλά προσπαθούν να καλύψουν την πραγματικότητα; Κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Σεφαρδίτης ΑρχιΡαββίνος ή πράττουν αυτό ακριβώς που λέει και απλά θέλουν να το καλύψουν για να μην φαίνεται το σχέδιο με τον φόβο μήπως ξυπνήσει ο όχλος;

 

Ο όχλος που αποτελεί την πλειοψηφία δεν πρόκειται ποτέ να ξυπνήσει, το θέμα είναι αυτοί που ψάχνονται να δουν τι συμβαίνει, να ερευνήσουν το σε ποιον ανήκει το χρήμα ως ιδιοκτησία. Δείτε για παράδειγμα το μεγαλύτερο σε βαρύτητα άρθρο του Ελληνικού διαδικτύου “‘Εθνική Τράπεζα, 1821 και Ρότσιλντ” κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Σε αυτό το άρθρο φανερώνεται ότι το Κράτος ήταν εξ αρχής ψευτοΡωμαίικο αφού ιδιοκτήτες του χρήματος ήταν ιδιώτες και δη οι Ρότσιλντ. Ιδιοκτήτες του χρήματος ήταν και είναι καθόσον η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (φυσικά ούτε Εθνική υπήρξε ποτέ ούτε της Ελλάδος) και μετέπειτα η Τράπεζα της Ελλάδος το 1928 ως συνέχεια της ΕΤΕ, είχε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο, δηλαδή την δικαιοδοσία το χρήμα το οποίο έφτιαχνε για λογαριασμό του, να το δανείζει αποκλειστικά στο Κράτος…

 

Κνωσσόπολις

Υ.Γ. Ἐὰν ἐσεῖς, τὰ ἑβραιόπουλα, εἶστε οἱ ἐκλεκτοὶ τοῦ θεοῦ σας, τότε ἐμεῖς, οἱ Ἕλληνες, εἴμαστε οἱ ἴδιοι οἱ Θεοί. Τὸ πῶς καὶ τὸ γιατὶ καὶ τὸ ποῦ θὰ τὸ μάθετε, ἐὰν προλάβετε, σὲ ἄλλο μάθημα. Σούργελα, ἔ σούργελα…

(Visited 109 times, 1 visits today)
Leave a Reply