Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.2Η καταστροφή του παραδοσιακού πυρήνα της κοινωνίας, που είναι η οικογένεια, είναι η βασική προτεραιότητα της Νέας Τάξης.
Γνωρίσαμε τον άνθρωπο του Sorosμ που προωθεί πλέον τον γάμο μεταξύ περισσοτέρων από δύο ανθρώπων…
… και ήδη το σύστημα έφτιαξε και το σχετικό κίνημα.
Εννοείται ότι υπάρχει η υποδομή από καιρό, καθώς ὅπως πάντα, είχε προηγηθεί η εντατική προώθηση μαζικών σεξουαλικών συνευρέσεων, ανταλλαγές συντρόφων κλπ. προκειμένου να καταστραφεί και νομικά η έννοια του γάμου…
…ώστε να αχρηστευθεί στη συνείδησή μας.

Και ξέρουν πολύ καλά ότι το 99% των κρατουμένων στις φυλακές προέρχεται από διαλυμένες οικογένειες.
Κι επίσης ξέρουν πολύ καλά, καθώς το είχαν δοκιμάσει και στην Σοβιετική Ένωση, ότι η υπερσεξουαλικοποίηση οδηγεί σε μείωση του πληθυσμού.
Κι όπως βλέπετε, οι ειδήσεις που τους ενδιαφέρουν, κάνουν τον γύρο του κόσμου σε μηδενικό χρόνο.
Αλλά αν ρωτήσετε ακόμα και τραπεζικούς υπαλλήλους ή οικονομολόγους κάτι για τους Rothschild…
…δεν θα έχουν ακούσει το παραμικρό.
Για την Lady Gaga όμως…
…έχουν ακούσει και οι Zulu στην Αφρική.

Σίγμα

Ξεχάστε τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων. Τα media έχουν ξεκινήσει την προώθηση του Polyamory

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.Οι ομοφυλόφιλοι στις σχέσεις τους έχουν έναν “σύντροφο” (“partner”, που σημαίνει και συνέταιρος). Τα άτομα στα “Polyamorous ζευγάρια” (αποτελούνται από τρεις ή περισσότερους ‘συντρόφους’, ασχέτως του φύλου), σαν την Diana Adams, η οποία διευθύνει ένα νομικό γραφείο στο Μπρούκλιν που παλεύει για να προσφέρει τα δικαιώματα του «παραδοσιακού» γάμου σε «μη παραδοσιακούς» εραστές, έχει έναν «πρωταρχικό σύντροφο» (“primary partner”).

 

 

Πρωταρχικοί σύντροφοι επειδή, η φιλοσοφία των “Polyamorists” είναι να συνδέεσαι με περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα. Η Κοινωνία Polyamory διευκρινίζει την πρακτική ως μια «μη κτητική, ειλικρινής, υπεύθυνη και ηθική φιλοσοφία και  πρακτική αγάπης πολλών ανθρώπων ταυτόχρονα».

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.2

 

«Θυμάμαι από πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποίησα ότι ήμουν “bisexual” και έτεινα να ελκύομαι από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους ταυτόχρονα», λέει η Adams σε ένα πρόσφατο άρθρο στο περιοδικό ‘The Atlantic’ με τίτλο : “Up for Polyamory? Creating Alternatives to Marriage” («Έτοιμοι για Polyamory; Δημιουργώντας Εναλλακτικές λύσεις για το Γάμο»).

 

 

«Πραγματικά πιστεύω ότι για μένα το polyamory είναι ένας ‘προσανατολισμός’, όπως να είσαι ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος» δήλωσε η Adams. «Οι άνθρωποι σε γενικές γραμμές δυσκολεύονται με τη μονογαμία. Αυτό είναι πάντα το θέμα. Συνηθίζαμε να έχουμε μια αίσθηση ότι είναι αποδεκτό για τους συζύγους να έχουν άλλες ερωμένες, αλλά δεν είναι το ίδιο όταν η γυναίκα το κάνει».

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.3

 

Στο άρθρο αυτού του περιοδικού ο mainstream δημοσιογράφος ζητά από την Adams να δώσει προσωπικές λεπτομέρειες για την polyamorous ερωτική της ζωή, όπως : ποιες είναι οι συνέπειες του polyamory; Τι σου δίνουν οι άλλοι εραστές που δεν σου δίνει ο “πρωταρχικός” σου σύντροφος; Πώς τα πάνε μεταξύ τους οι διαφορετικοί εραστές σας ; Τι ρόλο παίζει η ζήλια στις σχέσεις σας ; Πώς χειρίζεστε αυτά τα συναισθήματα; Πώς βλέπει η οικογένειά σας αυτόν τον τρόπο ζωής σας; Λίγα πράγματα αφήνει ο δημοσιογράφος βράχια που δεν τα ρωτάει, καθώς θα ήταν αρκετά πορνογραφικά για ένα mainstream έντυπο.

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.4

 

Μάλιστα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεκίνησαν να προωθούν στον κόσμο το polyamory όπως προώθησαν τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων και κατάφεραν να περάσουν ως εντελώς αποδεκτά στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το περιοδικό ‘The Week’ είχε ένα άρθρο με τίτλο «Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το Polyamory αλλά φοβόσασταν να ρωτήσετε».  Χθες, η καναδέζικη ‘Globe and Mail’ είχε ένα Q & A (Ερωτήσεις και Απαντήσεις) για το πώς ένα ζευγάρι «έσωσε» τον γάμο του υιοθετώντας την μη μονογαμία και έχοντας σεξουαλικές σχέσεις με άλλους. Και μόλις σήμερα το πρωί, η ‘Mail & Guardian δημοσίευσε το άρθρο “Polyamory: Two’s Company, Three’s a Charm(«Polyamory: Οι Δύο είναι Συντροφιά, οι Τρεις είναι Γοητεία»).

 

 

Εν τω μεταξύ, ιστοσελίδες όπως η ‘Live Science’ εργάζεται για να καταρρίψει τους «μύθους» γύρω από το polyamory. Και – θα το πιστέψετε; – την περασμένη εβδομάδα το γνωστό επιστημονικό περιοδικό ‘Scientific American’ είχε ένα άρθρο που ονομαζόταν «Νέα σεξουαλική επανάσταση: Το Polyamory μπορεί να σας κάνει καλό» (“New Sexual Revolution: Polyamory May Be Good for You”) που αποκάλυπτε ότι περίπου 4 έως 5 τοις εκατό των Αμερικανών αναζητούν την αγάπη και το σεξ έξω από τη σχέση τους με τους πλήρη άδεια του συντρόφου τους. Και υπάρχουν και άλλα άρθρα.

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.5

 

Φυσικά, η ιστορία αυτή δεν άρχισε τώρα. Ο Woody Allen (που πρόσφατα έγινε θέμα με την καταγγελία της θετής κόρης του ότι την βίασε όταν ήταν 7 ετών, αλλά το θέμα γρήγορα σκεπάστηκε..) το 2008 στην ταινία του “Vicky Cristina Barcelona” (φωτο) εξύμνησε μια polyamorous σχέση. Αργά και σταθερά, το polyamory προωθείται μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, με πολλούς τρόπους, χρησιμοποιώντας την ίδια «συνταγή» με την ομοφυλοφιλική ατζέντας.

 

 

Στο άρθρο του Atlantic, η Adams έκανε τις polyamorous σχέσεις να ακούγονται σαν το «μονοπάτι προς τη φώτιση». Ακόμη και η θρησκευόμενη οικογένεια της προετοιμάζεται να δεχτεί το ανήθικο lifestyle της, βρίσκοντας υπέροχο ότι έχει «όχι μόνο ένα έξυπνο, συμπονετικό, σπουδαίο φίλο, αλλά δύο», αφότου οι δύο σεξουαλικοί σύντροφοι της Adams επισκέφτηκαν τον “φονταμενταλιστή διάκονο” πατέρα της στο νοσοκομείο.

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.6

 

Η ατζέντα της πολυγαμίας, μέσω της «νέας σεξουαλικής επανάστασης» που προσφέρει το polyamory, προωθήθηκε ιδιαίτερα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι ξεκάθαρο. Οι Polyamory άνθρωποι αρχίζουν και αυτοί να «βγαίνουν έξω», όπως οι ομοφυλόφιλοι και η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι η ίδια : «πρόκειται για αγάπη», είναι «δικαίωμα» κλπ.

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.7

Το Polyamory είναι ήδη ένα νομοθετικό ζήτημα στον Καναδά (βλέπε εδώ). Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες χώρες, όπως έγινε με τον «ομοφυλοφιλικό γάμο».

 

 

Ο τελικός στόχος βέβαια, είναι ο πλήρης εξευτελισμός του γάμου. Που ήδη τον έχουν υποβιβάσει λεκτικά, ονομάζοντάς τον «παραδοσιακό».

 

 

Ήδη δε έχουμε δει σε πολλές πολιτισμένες χώρες τη ‘δύσης’ την κατάργηση των όρων «πατέρας» και «μητέρα» και την αντικατάστασή τους με τους όρους «γονέας 1» και «γονέας 2». (Ενώ με τους δότες σπέρματος σε ζευγάρια λεσβιών έχουμε και «γονέας 3» και ποιος ξέρει μέχρι που θα πάει το πράγμα). Ο δε διαχωρισμός των φύλλων σε «άντρας» και «γυναίκα» είναι πλέον ξεπερασμένος και «ρατσιστικός».

 

 

Μὰ γνωρίζουν πὼς ἡ ὑπερσεξουαλικοποίησις ὁδηγεῖ σὲ μειώσεις τοῦ πληθυσμοῦ.8

 

Ήδη το facebook παραμονή του «Αγίου Βαλεντίνου», εκτός από τους όρους άντρας & γυναίκα, «έπλασε» για τους χρήστες του 52 ακόμα «σεξουαλικούς προσανατολισμούς» δίκην φύλου. Η κίνηση θεωρήθηκε «νίκη» για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υ.Γ.1. £100bn cost of broken homes: Tory minister declares children whose parents split are NINE times more likely to commit crime

Children from broken homes are nine times more likely to commit a crime than those brought up in stable families, a senior Cabinet minister warned last night.

Iain Duncan Smith said the collapse of marriage had brought soaring crime rates, doubled the chances of living in poverty and cost the country an astonishing £100billion a year.

The Work and Pensions Secretary accused Labour of undermining marriage and family life and said the country had paid a ‘heavy price’ in deeper poverty, high crime and poor life chances for the children of families that failed to stay together.

Mr Duncan Smith’s speech to representatives of the Relate counselling charity was the strongest defence of marriage made by a major government figure in years.

It contrasts powerfully with the Whitehall line in Labour’s years which said that marriage did not matter and that it was not for government to interfere with people’s choice of how they arranged their lives.

And it signalled that Mr Duncan Smith will fight for the restoration of the privileges of marriage that were whittled away by Tony Blair and Gordon Brown.

The Coalition pledged to support married couples in the tax system – but any practical help for couples is on the backburner while ministers try to cut debt.

Mr Duncan Smith said: ‘It is important that we recognise the role of marriage in building a strong society, especially if we want to give children the best chance in life.

‘Sadly, the last government seemed determined to undermine marriage – for example, by removing references to it from official forms.’

Υ.Γ.2. Children from single-parent families are more likely to have behavioral problems because they tend to lack economic security and adequate time with parents.
(Visited 31 times, 1 visits today)
Leave a Reply