Κι ἐνᾦ οἱ γενοκτονίες αὐξάνονται τὰ «καλὰ παιδιά» τοῦ συστήματος τὶς …ὑπερασπίζονται!

Μερικά νούμερα για να αντιληφθούμε πόσο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ είναι η Νέα Τάξη του Σιωνισμού…
… την οποία προσκυνούν ευλαβικά όλοι οι «προοδευμένοι» Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί Πρόεδροι.
Όλοι τους «υπηρέτριες» της Διεθνούς Τοκογλυφικής Μαφίας και των αιμοσταγών δολοφόνων του Σιωνισμού.
Προσπαθήστε να συλλάβετε τα παρακάτω νούμερα που αναφέρονται σε ανθρώπους, σε οικογένειες, σε μωρά παιδιά:
2.580.000 Αφγανοί εγκατέλειψαν το Αφγανιστάν κατά τον «εκδημοκρατισμό» της χώρας.2.300.000 Σύριοι ήδη έχουν εγκαταλείψει τη Συρία ενώ την «απελευθερώνουν» ξένοι μισθοφόροι τρομοκράτες του Ισραήλ και το νούμερο αυτό θα ξεπεράσει σύντομα αυτό των Αφγανών μεταναστών.
6.500.000 Σύριοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κι έχουν μεταναστεύσει εντός της Συρίας, για να σωθούν από τον εισαγόμενο «πολιτισμό» που χρηματοδοτεί ο Σιωνισμός.
100.000 οι νεκροί Σύριοι σύμφωνα με μία συντηρητική εκτίμηση…
…κι γι’ αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως και όλα όσα διέπραξε ο σιωνισμός,
…ΔΕΝ θα κατηγορηθεί ΚΑΠΟΙΟΣ…
…ΔΕΝ θα πληρώσει ΚΑΠΟΙΟΣ…
και ΔΕΝ θα αποζημιωθεί ΚΑΠΟΙΟΣ.

Καταλάβατε κύριοι ευαισθητούληδες, πρακτορούληδες κι αριστερούληδες, που μας παριστάνετε τους «προστάτες» των μεταναστών, …στηρίζοντας παράλληλα, με όλη σας την δύναμη, τους δολοφόνους σιωνιστές που τους σφάζουν σαν αρνιά; Η «αριστερά» κι ο «αριστερός» Βενιζέλος, που ζητούν να παρέμβουν τα γεράκια το ΝΑΤΟ (!), για να «εκδημοκρατίσουν» τους λαούς, αφού πρώτα θα τους ισοπεδώσουν, θα τους σφάξουν και θα τους αφαιρέσουν ΟΛΟΝ τον πλούτο.

Και κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Στην Συρία το 2012, κατά την επίσημη απογραφή του πληθυσμού, ζούσαν 22.500.000 άνθρωποι, εκ των οποίων μόλις 50 (!) ήταν εβραϊκού θρησκεύματος!
Ενδεικτικά το 2005 ζούσαν μόνον 80 άνθρωποι, εβραϊκής καταγωγής,
το 2007 δεν ήταν παραπάνω από 60, τον περασμένο Σεπτέμβριο έμειναν γύρω στους 50 και πλέον μιλούν μόνο για μόνο 22 εβραίους εναπομείναντες.Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από αυτούς, ο Άσαντ τους προστατεύει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους Εβραίους στο θρήσκευμα …αλλά μόνο με τους Ισραηλινούς, δηλαδή τους Σιωνιστές δολοφόνους.
Και φυσικά… η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας είναι ΚΡΑΤΙΚΗ σε αντίθεση με τη δική μας Κεντρική Τράπεζα που είναι καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ από την ίδρυσή της.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply