Ἔχεις δοκιμάσει τήν ἐκδίκησιν τῶν σιωνιστῶν;

O Χίτλερ είχε αναφερθεί στην απίστευτη σκληρότητα των Σιωνιστών, απέναντι σε όσους αντιστέκονται στην κυριαρχία τους, αν και πολύ εσφαλμένα συμπεριέλαβε όλους τους Εβραίους, κάτι που δεν στέκει προφανώς.
Μάλλον δεν θα είχε αντιληφθεί την μεγάλη διαφορά των Σιωνιστών από τους υπόλοιπους ή θεώρησε ότι οι μη σιωνιστές Εβραίοι αποτελούν ασήμαντη μειοψηφία, σε σύγκριση με όσους υπηρετούν τα αρρωστημένα σχέδια των Rothschild.
Επειδή τα ΜΜΕ ελέγχονται από Σιωνιστές …δεν θα δούμε ποτέ ότι υπάρχουν Εβραίοι που πολεμούν τον Σιωνισμό και υπερασπίζονται τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι εξολοθρεύονται από τους υπαλλήλους των Rothschild. 
Ποτέ δεν θα μας πουν ότι ακόμα και η ίδρυση του Ισραήλ, αποφασίστηκε από την απόλυτα ελεγχόμενη Βρετανική κυβέρνηση κατόπιν ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ αιτήματος των Rothschild.
Δεν δημοσιεύθηκε ποτέ το αίτημα ως κείμενο …παρά μόνον η επίσημη γραπτή απάντηση.
Στο αίτημα των Rothschild η Βρετανική Κυβέρνηση απάντησε και δεσμεύτηκε γραπτώς με την περίφημη Διακήρυξη του Balfour.
Πολλοί Εβραίοι υποστηρίζουν ότι η Torah ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τη δημιουργία εβραϊκού κράτους, που όμως δημιουργήθηκε κατόπιν ενεργειών των Rothschild.
Όμως το επίθετο των Rothschild στους οποίους προσκυνούσε η ίδια η Βρετανική Αυτοκρατορία και σήμερα πλέον ολόκληρος ο πλανήτης …δεν το ακούσατε ποτέ από το στόμα πολιτικών, δημοσιογράφων και ιστορικών που έκαναν καριέρα παριστάνοντας τους ευεργέτες, τους δίκαιους, τους άμεμπτους, τους διαφωτιστές, τους «εχθρούς» της εξουσίας κλπ.

 

Leave a Reply