Ἡ ἀναμενομένη ἀποκαθήλωσις Μπαλτάκου.

H αποκαθήλωση του Μπαλτάκου ήταν …αναμενόμενη.

Είχε ξεκινήσει τα λάθη από καιρό.

Στα μέσα του Μαρτίου δήλωσε δημοσίως ότι ήταν και είναι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Δηλαδή τη στιγμή που το σιωνιστικό σύστημα επιλέγει τους υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, που εννοείται ότι θα κυβερνήσει υπό την επίβλεψη του Σιωνιστικού Λόμπι, ο Μπαλτάκος βγήκε κι …έφτυσε κατάμουτρα τον Κομμουνισμό.

Το αιματοβαμμένο δημιούργημα των Rothschild και του Μπεναρόγια, που λέγεται Κομμουνισμός, ήταν η μήτρα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ο Μπαλτάκος έφτυσε δημοσίως τη πεφωτισμένη «θρησκεία», που υπόσχεται μεγαλεία,  μετά την …απώλεια της ατομικής περιουσίας (!) και την καταστροφή των εθνών, των στρατών και των θρησκειών.

Αγνοώντας ότι όλοι αυτοί οι «αριστεροί» μεγαλομέτοχοι της Blackrock, με τις δεκάδες ακινήτων στην περιουσία τους …γαλουχήθηκαν με τα παραπλανητικά μπουρδολογήματα του Μαρξ, του ανεψιού του τραπεζίτη Rothshchild και του Λένιν, υπαλλήλου του τραπεζίτη Schiff…

Αγνοώντας ότι ο πατριωτισμός πλέον διώκεται ποινικά, καταφέρθηκε ανοικτά κατά της παρατάξεως που το Λόμπι προορίζει για κυβέρνηση.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγαίνει στη δημοσιότητα και ο …διάλογος με τον Κασιδιάρη!!!

Κι έτσι Μπαλτάκος πήγε στο …σπίτι του να κρυφτεί γιατί το κτήνος δεν …ξεχνά και εκδικείται αυτούς που θα θεωρήσει φίδια στον κόρφο του.

Τον Οκτώβριο του 2013 ο Μπαλτάκος δέχθηκε επίθεση από τα parapolitika.gr για τον διορισμό του γιού του στο Λιμενικό.
Σήμερα που ο γιος του ενεπλάκη σε ξυλοδαρμό μέσα στη Βουλή τον …έθεσαν σε διαθεσιμότητα, με εντολή του «αδέκαστου» Βαρβιτσιώτη.

Μπαμπάς και γιος πήγαν σπίτια τους, ο ένας γιατί είπε αλήθειες κι ο άλλος λόγω βλακείας.

Το τραγικό είναι ότι μέσα από αυτές τις κρίσεις, το σύστημα βγαίνει ακόμα πιο …δυνατό.
Ανακαλύπτει τς εσωτερικές του αδυναμίες και διορθώνει τα σφάλματά του…
Όπως, για παράδειγμα,  έκανε και με τον Καρυπίδη, τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι κι ο Σάμπυ Μιώνη, με τα 550.000.000 ευρώ της Λίστας Λαγκάρντ, άσκησε κριτική για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα, σε άρθρο του που περικυκλώνεται από διαφημίσεις Τραπεζών….

Το blog φυσικά στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, χρηματοδοτούμενο ΠΑΝΤΑ από τους τοκογλύφους.

Υπάρχει κάτι που δεν «κολλάει» και δεν δένει με τα παραπάνω;

Σίγμαα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply