Παρακολουθήσεις πρωθυπουργῶν;

Όταν αποκαλύφθηκε η απόπειρα δολοφονίας, (ή προειδοποιήσεως) εναντίον του Καραμανλή, από τη Mossad,  διαπιστώσαμε ότι τον διέσωσαν …Ρωσσικές υπηρεσίες, ενώ στην εμπλοκή ήταν κι άλλες ξένες υπηρεσίες, πλην της …ΕΥΠ!!!
Παρακολουθήσεις πρωθυπουργῶν;2Δηλαδή επί ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ εδάφους τον …Έλληνα Πρωθυπουργό προστάτευσαν οι …Ρώσσοι, από τις μυστικές υπηρεσίες των …«συμμάχων» μας!!!

Αυτό όμως από μόνο του δεν κινητοποίησε την «Δικαιοσύνη» για να ερευνήσει εάν την συγκεκριμένη ημέρα υπήρχε ΣΚΟΠΙΜΗ χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας.
Γιατί ως γνωστόν …ΚΑΝΕΝΑ χτύπημα δεν γίνεται χωρίς ΧΑΛΑΡΩΣΗ των μέτρων ασφαλείας.
Ακόμα και η ψυχρή δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών έγινε κατά την …αλλαγή βάρδιας, πάλι  …«συμπτωματικά».
Σήμερα μιλούν για παρακολούθηση του ίδιου του Σαμαρά από την ΕΥΠ.
Αυτό που φυσικά μας δημιουργεί σύγχυση είναι το αρχικό γράμμα «Ε» στην λέξη ΕΥΠ,  που υποτίθεται σημαίνει …ΕΛΛΗΝΙΚΗ Υπηρεσία Πληροφοριών. Επειδή όμως, όπως ξέρουμε, έχουμε ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ πολιτικούς, καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι και οι διορισμένοι από αυτούς αρχηγοί και διοικητές οργανισμών είναι επίσης …Ελληνόφωνοι κι όχι Έλληνες, όπως το εννοεί ο λαός!!!!!
Μόνο με Ελληνόφωνους ηγέτες και Ελληνόφωνους υψηλόβαθμους αξιωματικούς είναι δυνατόν να παρακολουθούνται ασταμάτητα οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί της χώρας ΕΝΤΟΣ συνόρων από «Ελληνικές» και ξένες υπηρεσίες χωρίς την …παραμικρή συνέπεια.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply