Ποιόν ἐξυπηρετεῖ ἕνα ΑΣΚΟΠΟ τρομοκρατικό κτύπημα;

Αυτοκίνητο-Βόμβα σε κτίριο της Τραπέζης της «Ελλάδος», με προειδοποίηση και ενημέρωση της εφημερίδας των ΙΩΝ, των Συντακτών και των φίλων του Soros, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα προβληθεί σωστά!!!!!!!!

Τελικά ΠΟΙΟ το αποτέλεσμα της πράξης αυτής, που βρωμάει από πολλά χιλιόμετρα …ξένες υπηρεσίες; 

Οι γνήσιοι επαναστάτες δεν θα ρίσκαραν τη ζωή τους …για ένα καθαρά συμβολικό κτύπημα, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα κατά του συστήματος.

Πέρα από την επίθεση στον τουρισμό, την άνοδο των Spread, την κατατρομοκράτηση των πολιτών… δεν υπάρχει καμμία άλλη λογική εξήγηση!!!
Και για να ρισκάρει κάποιος ένα τέτοιο άσκοπο κτύπημα, είναι γιατί ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!!
Είναι γιατί ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ στην πραγματικότητα και πολλά (λόγω υψηλής καλύψεως)!!!
Και είναι γιατί κάποιοι θέλουν να μας δείξουν τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες, στο κέντρο της Αθήνας!!!

Θα μπορούσε αυτό το αυτοκίνητο να σταθμεύσει στη γειτονιά κάποιου πολιτικού, που δεν ζει στις ελεγχόμενες περιοχές της Αθήνας…
Κι αυτό είναι αρκετό ως μήνυμα για να σφίξουν οι κ…λοι κάποιων, που τους περνάει από το μυαλό να μην ακολουθούν τις διαταγές του Λόμπι.
Δεν μπορεί να είναι Έλληνες πίσω από αυτό το κτύπημα.
Ίσως ελληνόφωνοι πράκτορες …αλλά Έλληνες αντισυστημικοί …σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση.

Οι εποχές της αθωότητας πέρασαν.
Οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για τους τοκογλύφους πανηγυρίζουν για το επιτόκιο του 4.75% (!) με το οποίο δανείζεται η χώρα μας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ποιόν ἐξυπηρετεῖ ἕνα ΑΣΚΟΠΟ τρομοκρατικό κτύπημα;

Leave a Reply