Καὶ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς τὸ ἀποτέλεσμα τῆς eurovision ἦταν …αὐθόρμητο!!!

Ο βιασμός της λογικής και η παραπλάνηση των πολιτών είναι η ειδικότητά τους.
Έτσι ενώ την EUROVISION κέρδισε ένας αξύριστος ΑΝΤΡΑΣ, ντυμένος γυναίκα, με το ΓΕΛΟΙΟ επίθετο ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ (Wurst), που ο ίδιος επέλεξε, για να μας αυτοσυστηθεί,  τα ΜΜΕ επέμεναν να αναφέρονται σε ΓΥΝΑΙΚΑ με γένια… 

Κι ενώ δεν βρήκα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ άνθρωπο, που να μην αηδίασε με την σκοπιμότητα αυτής της συμμετοχής, θέλουν να μας πείσουν ότι οι τηλεθεατές, που πλήρωσαν για να συμμετέχουν στην βαθμολογία,  έβγαλαν πρώτο τον μουσάτο κ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ που ήταν και μέτριος σαν φωνή και σκέτος καρνάβαλος ως εμφάνιση.

Όπως πάντα το σύστημα επιλέγει για εμάς, και μετά προσπαθεί να μας …πείσει ότι εμείς «επιλέξαμε» «ελεύθερα» κι «αυθόρμητα»… (βλέπε Μνημόνια και Χαράτσια).
Παρόμοια παραπλάνηση είχε επιτύχει με την είδηση του «άντρα» που έμεινε έγκυος!
Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία κανονική γυναίκα στο σώμα, που ντυνόταν σαν άντρας, έχοντας επιλέξει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό. Από την μία η ανάγκη του συστήματος να βιάσει την λογική και να καλλιεργήσει την ηλιθιότητα, από την άλλη η ανάγκη των πολυεθνικών να κρατήσουν τους ιθαγενείς κολλημένους μπροστά στην τηλεόραση, για να τους προβάλλουν την «επώνυμη» σαβούρα τους… κι απέναντι εμείς και οι νέες γενιές. με το ζόρι να γινόμαστε αποδέκτες της προπαγάνδας τους.
Με το ζόρι θέλουν να καταστήσουν την εξαίρεση «κανόνα» .και τον κανόνα εξαίρεση.
Ένα είναι σίγουρο…
Όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές» που«πολεμούν» για τα δικαιώματα των gay,  θα είχαν στείλει στον αγύριστο τον Λουκάνικο, αν αυτός ήταν κοντός, χοντρός και άσχημος.
Το ότι στα ΜΜΕ κάνουν καριέρα …ΜΟΝΟΝ οι βίζιτες και ΜΟΝΟΝ εάν είναι εμφανίσιμες, ενώ οι μη εμφανίσιμοι απορρίπτονται από τους «αντιρατσιστές»  δεν είναι θέμα που θα ασχοληθούν ποτέ.
Και λίγο προσοχή με τα «αθώα» κινούμενα σχέδια…
Τα παιδιά σας εδώ και λίγα χρόνια μεγαλώνουν με τη σειρά BARNYARD, όπου υπάρχουν πολλές ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ αγελάδες με μαστούς και ΟΧΙ ταύροι.
Παραγωγές εκατομμυρίων δολαρίων και παγκόσμια διανομή μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα με παιδικό πρόγραμμα «φροντίζουν» ώστε η εξαίρεση να γίνει κανόνας.

Μάλιστα στο ΒΒC, όπου διευθυντής είναι ο γαμπρός των Rothschild, Marcus Agius, υπάρχει ρητή εντολή να αυξηθούν οι ομοφυλόφιλοι παρουσιαστές στα παιδικά προγράμματα,  μιας και στα προγράμματα ενηλίκων αυτό έχει συμβεί ήδη εδώ και δεκαετίες.
Θέλουμε, δεν θέλουμε, με τα δικά μας λεφτά,  άλλοι θα κάνουν κουμάντο στις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.

Σίγμα

Υ.Γ.

Eurovision 2014: Το μέγα σκάνδαλο! Μαγείρεψαν τους αριθμούς για να εξαφανίσουν την Ρωσσία και να προβάλλουν το φασιστικό πρόσωπο της νέας ΕΕ!

Αυτή είναι η αθλιότητα. Την στιγμή που Δανοί φασίστες (όπως οι παπούδες τους) γιουχάιζαν δύο 17 χρονα κορίτσια λες και είχαν μπροστά τους τον Πούτιν, ανετειλλε το απεχθές πρόσωπο της νέας ΕΕ. Ο προηγούμενος Αυστριακός γκέι με μουστάκι που έδωσε η Αυστρία στην ανθρωπότητα, ήταν ο Αδόλφος. Που το όραμα του για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση αποτυπώνεται στο παλικάρι με το όνομα: Αιδοίο Λουκάνικο (αυτό σημαίνει το όνομα και το επίθετο του).

Δείτε λοιπόν τι έκαναν για να μας πάνε από τον Αδόλφο στο Αιδοιολουκάνικο:

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η Ρωσσία ψηφίστηκε για να λάβει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ! Το δωδεκάρι δηλαδή. Πόσους πόντους πήρε; ΜΗΔΕΝ! Λόγω της επιτροπής…

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ψήφισαν για να δώσουν το 10άρι στην Ρωσσία! Η επιτροπή έκρινε πως έπρεπε να πάρει 1 πόντο!

ΛΕΤΟΝΙΑ: Ψήφισαν για 12άρι στην Ρωσσία, η επιτροπή έκρινε πως έπρεπε να δώσει 2 πόντους!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ψήφισε για 8άρι στην Ρωσσία, η επιτροπή έδωσε 4άρι!

ΜΟΛΔΑΒΙΑ για 10άρι, ΙΣΡΑΗΛ για 8άρι και πάει λέγοντας.

Για την Αυστρία, δεν το συζητάμε. Δείτε όλα τα στοιχεία εδώ.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply