Ὁ Μαργέλος, φίλος τοῦ Nissim, χορηγὸς τοῦ «Ποταμιοῦ».

Χορηγός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ο Μαργέλος, ο φίλος του Nissim.
Ο συνεταίρος του εμπόρου όπλων Ρωσσώνη είναι ο Modiano.

Κι όπως είπε ο Νίκος Δήμος…
…σύζυγος Ben Roubi…

ΞΕΝΟΙ παράγοντες χρηματοδοτούν το ΠΟΤΑΜΙ.
Η λίστα Λαγκάρντ από το Τελ Αβίβ,  κατεβαίνει στις εκλογές για να …διεκδικήσει την εκπροσώπησή ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σίγμα

Το «καυτό» τρίγωνο Nissim, Μαργέλλος, ΓΑΠ

Λίστα Λαγκάρντ: Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το όνομα του περίφημου κ. NIssim εμπλέκεται και στον δεύτερο εξαφανισθέντα λογαριασμό, αυτόν του Ρωσσώνη, συζύγου της δεύτερης εξαδέλφης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Το τρίγωνο πολιτικο-επιχειρηματικών σχέσεων που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr, όχι μόνο δε θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί, αλλά εγείρει ερωτήματα που σίγουρα θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη σε ανώτατο βαθμό, αφού αγγίζουν κατευθείαν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Κεντρικό πρόσωπο της νέας αποκάλυψης-βόμβα του newsbomb.gr είναι ο κ. Josef Nissim. Όπως αποκάλυψε μεγάλη εφημερίδα εκπροσωπεί τη μυστηριώδη εταιρεία Ildom LTD. Όμως, η Ildom δεν είναι μια τυχαία εταιρεία, αφού το newsbomb.gr, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει ότι τη διοικεί ο επενδυτής κ. Θεόδωρος Μαργέλλος (από τη συμμετοχή της εταιρείας στο επιχειρηματικό project «First Lease» στην Ουκρανία). Ποιος είναι ο κ. Μαργέλλος; Είναι στενός φίλος του Γ. Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρούν ακόμη και σήμερα –μυστικές μες, υπαρκτές δε- επαφές. Επίσης, το όνομα του κ. Μαργέλλου είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τα σκάνδαλα του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτά), εμπλοκές τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, ενώ για την πρώτη είχε απαλλαγεί και με βούλευμα.

Δεδομένο πρώτο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim με τον Γ. Παπανδρέου, μέσω Μαργέλλου.

Όπως επίσης δημοσιεύθηκε υπάρχει εμπλοκή του ονόματος του κ. Nissim με τον έναν εκ των δύο λογαριασμών που εξαφανίστηκαν από την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Αυτόν του κ. Συμεών Σικιαρίδη και της συζύγου του Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του υπουργού Οικονομικών που πρώτος παρέλαβε τη λίστα από το Παρίσι, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δεδομένο δεύτερο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim με τον κ. Σικιαρίδη, συγγενή του κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο προσάπτεται η αλλοίωση της λίστας με την εξαφάνιση δύο λογαριασμών συγγενών του.

Όπως, όμως, αποκαλύπτει το newsbomb.gr σήμερα το όνομα του κ. Nissim εμπλέκεται και στον άλλο «εξαφανισθέντα» λογαριασμό συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, αυτόν του Ανδρέα Ρωσσώνη, συζύγου της άλλης εξαδέλφης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας.

Δεδομένο τρίτο: Υπάρχει σύνδεση του κ. Nissim και με τον κ. Ρωσσώνη, συγγενή του κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο προσάπτεται η αλλοίωση της λίστας με την εξαφάνιση δύο λογαριασμών συγγενών του.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη μεγατόνων! Για σκεφτείτε το λιγάκι: Από την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, με τους Ελληνες καταθέτες στην ελβετική τράπεζα HSBC «εξαφανίζονται» συγκεκριμένοι λογαριασμοί. Στην αρχή, όλοι εντοπίζουν ένα κοινό χαρακτηριστικό τους: ανήκουν σε συγγενείς του τότε υπουργού Οικονομικών. Ελα, όμως, που υπάρχει ακόμη ένα κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ σημαντικότερο από το πρώτο; Στους λογαριασμούς εμπλέκεται το όνομα του κ. Nissim, ο οποίος είναι συνεργάτης του φίλου του πρώην πρωθυπουργού κ. Μαργέλλου. Δεν μπορεί εύλογα, λοιπόν, κανείς να αναρωτηθεί μήπως –τελικά- ο λόγος της εξαφάνισης των λογαριασμών αυτών δεν ήταν η σύνδεσή τους με τον κ. Παπακωνσταντίνου (ενδεχόμενο που, εξάλλου, δεν εξηγεί πλήρως την πρεμούρα της διαγραφής τους), αλλά η σχέση που φαίνεται ότι υπάρχει –έστω και με έμμεσο τρόπο- απευθείας με τον Γ. Παπανδρέου; Εξάλλου, αυτό που σήμερα μοιάζει έμμεσο μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί λίαν συντόμως ότι, τελικά, είναι κάτι παραπάνω, αφού οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές και παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η απουσία του ονόματος του ίδιου του κ. Μαργέλλου από τη λίστα Λαγκάρντ από την πρώτη λίστα που δημοσιοποιήθηκε.

Τα καυτά αυτά ερωτήματα είναι βέβαιο, πλέον, ότι θα απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διερευνηθεί αν η εμπλοκή φίλου του Γ. Παπανδρέου έπαιξε ρόλο στην εξαφάνιση των συγκεκριμένων λογαριασμών από τη λίστα Λαγκάρντ. Και, ασφαλώς, αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί τότε το πολιτικό –και όχι μόνο- θέμα για τον πρώην πρωθυπουργό είναι κολοσσιαίο.

Δὲν εἶναι ποὺ διεφήμιζε πουτάνες ὅταν τὸ αἷμα ἔῤῥεε…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὁ Μαργέλος, φίλος τοῦ Nissim, χορηγὸς τοῦ «Ποταμιοῦ».

Leave a Reply