Γιὰ νὰ πέσῃ ἡ Χρυσῆ Αὐγή, ὅλοι στοὺς δρόμους. Γιὰ νὰ σώσουμε τὸ νερό, ΜΟΥΓΚΑ!!!

Η «επαναστατική» ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ περιγράφει την άρνηση της ΧΟΥΝΤΑΣ των τοκογλύφων να λάβει υπόψιν της την λαϊκή βούληση (98% ΟΧΙ στην Πώληση της ΕΥΑΘ),  με τις παρακάτω «επαναστατικές» λέξεις γεμάτες «οργή»: «Δεν βάζουν νερό στο κρασί τους…»

Όταν είναι να ασχοληθούν με υποθέσεις που αφορούν στα συμφέροντα των σιωνιστών τοκογλύφων, μπροστά στην ληστεία και ντην δολοφονία των επικυρίαρχων, ...ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ οι γυμνοσάλιαγκες της πουλημένης δημοσιογραφίας.

Για το μαχαίρωμα του Φύσσα, που ήταν υπόθεση μεταξύ δύο απολίτιστων καθυστερημένων νταήδων,  η «επαναστατική» ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ καλούσε σε πορεία και διαμαρτυρία για να σωθεί η «δημοκρατία» του Λόμπι της Νέας Υόρκης.
Εκατομμύρια ευρώ έχουν ξοδευτεί για να τυπωθούν αφίσες ενάντια στην Χρυσή Αυγή και για να πέσουν τα ποσοστά της…
…αλλά φύλλο δεν κουνιέται τώρα που τα γεράκια του σιωνισμού αρπάζουν τον Δημόσιο Πλούτο και το πόσιμο νερό. 

Κάπου στις πίσω σελίδες, σ’έ να ασήμαντο άρθρο με ακαταλαβίστικο τίτλο,  η «επαναστατική» ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, αναφέρει …ψιθυριστά τις αρπαγές της Δημόσιας Περιουσίας από τους επικυριάρχους…

Καταλαβαίνετε ότι και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, έχει ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ εχθρούς με το Σιωνιστικό Λόμπι και τους ίδιους ακριβώς φίλους.
Για να πέσει η Χρυσή Αυγή, κινητοποιούνται κατά χιλιάδες οι πράκτορες…
Για να παραμείνει το Νερό  Δημόσιο Αγαθό …δεν κουνιέται φύλλο.

Σίγμα

Υ.Γ. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κορυφαίο πρόβλημα. Το ξεπούλημα των πάντων είναι …λεπτομέρεια!!!Γιὰ νὰ πέσῃ ἡ Χρυσὴ Αὐγή, ὅλοι στοὺς δρόμους. Γιὰ νὰ σώσουμε τὸ νερό, ΜΟΥΓΚΑ!!!4

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply