Γιατί οἱ ψευδεῖς εἰδήσεις περὶ τσιπαρίσματος βρεφῶν ἀναπαράγονται;

Μήπως για να μας κρατούν απασχολημένους και να μην βλέπουμε τα πραγματικά προβλήματα;

Μία ψευδής είδηση από Ιταλικό σατυρικό blog, που «έπαιξε» τον Ιανουάριο, «έπαιξε» τον Απρίλιο και «ξαναπαίζει» από προχθές, με «πρωτεργάτη»αυτή την φορά το HellasForce. 

το είχαμε καταγγείλλει επίσης τότε:

Ὑποχρεωτικό τσιπάρισμα γιά τά βρέφη ἀπό τόν Μάιο; Μᾶλλον ὄχι!

Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τα blog που αναδημοσιεύουν ότι παπαριά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είτε γιατί επιδιώκουν να βγάλουν λεφτά από τις διαφημίσεις, είτε γιατί απλά οι κάτοχοι των blog είναι …ηλίθιοι.
Μάλιστα ο «πονηρός» του HellasForce άλλαξε τον μήνα του τσιπαρίσματος από Μάιο σε Ιούνιο, γιατί δεν θα είχε νόημα η «σοκαριστική» παπαριά.
Βλέπετε ο Μάιος πέρασε και έφυγε χωρίς …τσιπάρισμα.
Το ίδο έκανε και το Ιταλικό σατυρικό blog, το οποίο επίσης άλλαξε την ημερομηνία «υποχρεωτικού» τσιπαρίσματος και την μετέθεσε για το τέλος του 2014.
Άραγε πόσες χιλιάδες άνθρωποι κάθονται κι αφιερώνουν χρόνο, διαβάζουν και αναμεταδίδουν άκριτα ό,τι εντυπωσιακή σαβούρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;

Πόσο επικίνδυνοι για ένα κίνημα μπορεί να αποδειχτούν οι ηλίθιοι και οι άσχετοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας;
Υ.Γ. Επαναλαμβάνω αυτά που έγραφα τον Ιανουάριο: «Αὐτὸ δεν σημαίνει ὅτι δεν εἶναι στὰ σχέδιά τους νὰ μᾶς «τσιπάρουν»,  νὰ καταργήσουν τὰ μετρητὰ κλπ». Όταν όμως απαξιώνεται ένα τόσο σοβαρό θέμα με τόση παραπληροφόρηση, τότε που θα συμβεί δεν θα το …πιστεύουμε!!!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Γιατί οἱ ψευδεῖς εἰδήσεις περὶ τσιπαρίσματος βρεφῶν ἀναπαράγονται;

Leave a Reply