Ἡ βίλα τοῦ Λάκη.

Όταν ξεκίνησαν οι διώξεις κατά του Λάκη Γαβαλά, όλα τα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν σαν …διωκόμενο, δίχως να αναφερθούν στο εάν πράγματι υπήρχαν, ή όχι, λόγοι για να διώκεται. Η μη απόδοση φόρων και ΦΠΑ ήταν όμως αρκετός λόγος για να φυλακιστεί.

Διότι η ληστεία πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟΝ από το κράτος.
Εάν κάποιος δεν παίξει με τους …«δικούς του» κανόνες, …φυλακίζεται, διαπομπεύεται και γελοιοποιείται.
Κι ο Γαβαλάς έβγαλε στο «σφυρί» τούς …κόπους του, για να ξεφύγει από τό κυνήγι.

Αυτά που δεν γνωρίζαμε όμως ήταν τα περιουσιακά του στοιχεία.
Ένα από αυτά η βίλα του στην Μύκονο:

1100 μέτρα βίλα στη Μύκονο είχε ο ευαίσθητος Λάκης Γαβαλάς και την πουλούσε 8.000.000 ευρώ μόνον, λόγω …κρίσεως!!!
Οικονομίες μιας ζωής, μεροκάματα στις φάμπρικες για να κτίσει το τσαρδί του  και τώρα να το …«σκοτώνει»  για …πενταροδεκάρες!!!

«Μοναδική βίλα 1.100τμ, στον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου. Διαθέτει 8 υ/δ, 7 μπάνια και 4 w/c. Μία ονειρεμένη βίλα, η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο 4.007 τ.μ και προσφέρει θέα στη θάλασσα, από την οποία απέχει μόλις 150μ. Επίσης, θα σας συναρπάσει ο περιβάλλων χώρος, καθώς διαθέτει μια φανταστική ανοιχτή πισίνα, η οποία καταλήγει στο εσωτερικό της βίλας.
Στη συγκεκριμένη βίλα έχουν διαμείνει διάσημες προσωπικότητες του εξωτερικού.
Αποτελεί μια ιδανική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή που φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες με τη χρυσή αμμουδιά και τα γαλανά νερά»

Τελικά εμείς παραμένουμε τουλάχιστον …ανόητοι, που αδυνατούμε να φθάσουμε στα δικά τους ημερομίσθια, στις αποδοχές τους και στην ευφυΐα των επενδυτικών τους επιλογών!!!

Φυσικά ο Γαβαλάς κάλυψε τα χρέη του και είναι έξω από τήν φυλακή σήμερα.
Ήταν εύκολος «στόχος» για τους επικυριάρχους, προκειμένου να …κατευνάσουν το δημόσιο αίσθημα και να μας «πείσουν» για την λειτουργία της δικαιοσύνης.
Μίας δικαιοσύνης που λειτουργεί όμως ΠΑΝΤΑ κατά τρόπους που εξυπηρετούν την …«πολιτεία».
Μία πολιτεία που όμως ελέγχεται από μίζες, δωροδοκίες και ασύληπτους λογαριασμούς (και) σε ελβετικές τράπεζες.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply