Ὁ …«καλός» Ἀλαφοῦζος ἀποκαλύπτει τὸν …«κακό» Μαρινάκη!!!

Κι άλλη απίστευτη …«σύμπτωση»!!!!!!

Μόλις κατάλαβαν ότι ο συνδυασμός του Μαρινάκη στηρίχθηκε από τους Χρυσαυγίτες άρχισε να …«βρέχει» κατάρες, όπως συνέβη σε όλους τους πολιτικούς αντιπάλους των Δημάρχων του …Soros.

Το ό,τι ο Μαρινάκης χάλασε την σούπα των σιωνιστών στον Πειραιά δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι.

Ο τιμιότατος Αλαφούζος, η φωνή του συστήματος,του Soros και λοιπών …«φιλανθρώπων»,.μας βάζει στο κλίμα.
Άλλωστε η …Δικαισύνη είναι ανεξάρτητη …πάρα πολύ…
Κι ο Μαρινάκης κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως.

«…Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ….»

Σίγμα

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων εγκαλείται από τις αρχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pdf το δικαστικό έγγραφο)

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας. Τα παραπάνω αναφέρονται σε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας, όπου περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον κ. Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

ΣΚΑΙ

Μαρινάκης καὶ Δούρου, τρεῖς ὧρες κουβεντούλα στὸ …πόδι!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply