ΨΥΧΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!! Ὄχι …τρομοκράτες ἤ …«ἐπαναστάτες»!!!

Εϊτε είναι «τρομοκράτες» είτε …Μυστικές Υπηρεσίες,  μη σας περάσει ποτέ από το νου ότι αυτοί έχουν ιδεολογικούς ή εθνικούς στόχους.

Είναι να απορεί κάποιος με το ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι ψυχροί δολοφόνοι, που παρίσταναν τους …τρομοκράτες, είχαν έστω και ψίχουλα πολιτικής ιδεολογίας.
Όλοι τους αποδεδειγμένα ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι και έτοιμοι να σκοτώσουν, ακόμα και για …πενταροδεκάρες!!!

Τόσο «ιδεολόγοι»  οι «σύντροφοι» όπως ο Θεοφίλου, ο Τσεχιλίδης και οι Ξηροί.

Όλοι τους πληρώνονται αδρά για να εξυπηρετούν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
Και τα συμφέροντα είναι ΚΥΡΙΩΣ …ιδιωτικά.

Διαβάζαμε για τον Αμερικανό Πρέσβη και άλλα κέντρα που ΠΙΕΖΑΝ (με τρομοκρατικά χτυπήματα) για την πληρωμή του C4I, που ποτέ δεν παραλάβαμε, που ΠΙΕΖΑΝ (με εμπρησμούς σε όλη την Ελλάδα) για την αποτροπή της υλοποίησης του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, που ΠΙΕΖΑΝ (με εμπρησμούς κι έκτροπα στην Αθήνα) για την παραίτηση Καραμανλή κλπ .

Ξέραμε για τις παρακολουθήσεις των κυβερνητικών στελεχών, τον καιρό της διανομής δισεκατομμυρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μαθαίνουμε για δράση πρακτόρων, προκειμένου τα «φιλέτα» του Ελληνικού Δημοσίου,να καταλήξουν σε …συγκεκριμένες ξένες εταιρείες.
Κρατικοί Υπάλληλοι που δρούσαν και δρουν για λογαριασμό ιδιωτικών πολυεθνικών.
Αμερικάνοι που δούλευαν για το συμφέρον «Αραβικών» Εταιρειών προφανώς ..σιωνιστικών συμφερόντων.

Και πάλι όμως…
Ούτε ονόματα, ούτε πρόσωπα έχει η ιστορία,  γιατί οι Σιωνιστές είναι φίλοι μας και προστατεύουμε τα παιδιά τους, ενώ η ιδιωτική ζωή του Ζαχόπουλου ήταν θέμα …«τεραστίας εθνικής σημασίας» κι έπαιζε επί μήνες πρώτη είδηση.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply