Νόμπελ εἰρήνης στὸ …Ἰσραήλ!!!

Με την κλασική τεχνική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης», που πάντα προκαλεί σύγχυση σε όσους δεν έχουν στέρεες απόψεις για τα συμβάντα,  οι δολοφόνοι αμάχων και παιδιών εμφανίζονται ως υπερασπιστές της ειρήνης.

Σαν τον Νομπελίστα Ομπάμα, που παίρνει τα λεφτά των Αμερικανών και τα δίνει στους αποκεφαλιστές που εκπαίδευσε το Ισραήλ.

Με το ίδιο απεχθές ψέμα .. ισοπέδωσαν το ΙΡΑΚ και σκότωσαν πάνω από 1.000.000 παιδάκα.

Σίγμα

«To Ισραήλ δικαιούται Νόμπελ Ειρήνης»!

«Η αλήθεια είναι ότι οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση», δήλωσε σε εκδήλωση τη Δευτέρα το βράδυ ο πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ, Ρον Ντέρμερ
Ο διπλωμάτης Ρον Ντέρμερ προχώρησε σε αυτή την προκλητική αναφορά σε εκδήλωση της οργάνωσης Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ, ενώ το βίντεο με την ομιλία του αναρτήθηκε στη συνέχεια στη σελίδα του στο Facebook.
 
Παραλληλίζοντας τις ρουκέτες που εκτοξεύει η Χαμάς στο Ισραήλ με τους γερμανικούς βομβαρδισμούς στο Λονδίνο κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο πρεσβευτής τα έβαλε με όσους «κατηγορούν αδιάντροπα το Ισραήλ για γενοκτονία και μας βάζουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εγκλήματα πολέμου»:
 
«Η αλήθεια είναι ότι οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση», πρόσθεσε.
 
Μιλώντας πάντως σε δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης ο Ντέρμερ εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος και παραδέχτηκε ότι το Ισραήλ «δεν είναι τέλειο»:

«Κι εμείς διαπράττουμε λάθη», είπε. «Ένας πύραυλος μπορεί να εκραγεί σε λάθος σημείο, μπορεί να κάνουμε λάθος στον τομέα των πληροφοριών όμως ποτέ δεν βάζουμε εν γνώσει μας τους πολίτες στο στόχαστρο. Το Ισραήλ ποτέ δεν βάζει στο στόχαστρο τους Παλαιστίνιους πολίτες. Όταν σκοτώνεται ένας πολίτης, η επιχείρηση έχει αποτύχει, είναι μια τραγωδία», συνέχισε.

 
Ο πρεσβευτής επέμεινε πάντως ότι «το Ισραήλ θα έπρεπε να χαίρει του θαυμασμού της διεθνούς κοινότητας για την αυτοσυγκράτηση που έχει δείξει» απέναντι στις απειλές που δέχεται.
 
«Θα πρέπει να θέσετε μια απλή ερώτηση: τι θα έκαναν οι ΗΠΑ (στη θέση του Ισραήλ); τι θα έκαναν η Βρετανία, ο Καναδάς ή η Γαλλία; Διερωτηθείτε πώς θα αντιδρούσε μια άλλη χώρα που δέχεται τέτοιες απειλές», πρόσθεσε.
 
Σύμφωνα με τον Ντέρμερ, πολλοί Παλαιστίνιοι πολίτες χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες» από τη Χαμάς, η οποία τοποθετεί τους εκτοξευτήρες ρουκετών σε στρατηγικά σημεία, όπως σε νοσοκομεία και σχολεία και κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να καταδικάσουν την παλαιστινιακή οργάνωση για «εγκλήματα πολέμου».
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *