Νέα ἐπίθεσις κατὰ τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ …ἑλληνοφώνους νομικούς.

Η επίθεση κατά της Ελλάδος, με κάθε αφορμή… δεν σταματάει.
Οργάνωση Δικηγόρων (!) που συνυπογράφει κείμενα με οργανώσεις του George Soros, θα προσφύγει στα …Διεθνή Δικαστήρια, εναντίον των Λιμενικών, για την υπόθεση του πνιγμού προσφύγων στο Φαρμακονήσι.
Ήταν κι αυτή άλλη μία υπόθεση που οι κανίβαλοι του Soros είχαν κάνει σημαία εναντίον της Ελλάδας. 

Όλοι αυτοί οι γενίτσαροι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα πήγαιναν στα Διεθνή Δικαστήρια εναντίον του Ισραήλ που και των ΗΠΑ που ευθύνονται αποκλειστικά για τον εκτοπισμό εκατομμυρίων Αράβων και Ασιατών.
Αυτοί οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι πληρώνονται για να αποπροσανατολίζουν τον κοσμάκη, ώστε να αγνοεί την ΑΙΤΙΑ της προσφυγιάς και της δυστυχίας εκατομμυρίων ανθρώπων, προκειμένου ΟΛΟΙ οι λαοί να επιβαρύνονται με το κόστος φιλοξενίας των μεταναστών …ΕΚΤΟΣ του Ισραήλ.

Οι μισθοφόροι του Ισραήλ ευθύνονται για τον εκτοπισμό ΔΥΟ εκατομμυρίων Συρίων, αλλά η Ελλάδα θα πρέπει να αισθάνεται ένοχη, ώστε να αναλάβει ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ… το κόστος συντήρησης των θυμάτων του αιμοσταγούς Σιωνισμού, που κυλάει στο αίμα ολόκληρη την Μέση Ανατολή, φορώντας την προβιά του Ισλαμισμού.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply