Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία …ξένων κυβερνήσεων.

Ἕνα παράδειγμα «μουλτικουλτιτέτοιου»στὴν πολιτική:
Ὑπουργοὶ νὰ παίρνουν ἀποφάσεις, ὄχι μὲ γνώμονα τὸ συμφέρον τῆς χώρας, ποὺ ὑποτίθεται ὅτι «ἀνήκουν»,  ἀλλὰ μὲ βάση τὴν δικὴ τους ἐθνικὴ καταγωγή, θρήσκευμα καὶ συμφέροντα τῆς χώρας προελεύσεώς τους.

Φρούριον

Βρετανία-Παραιτήθηκε η υφυπουργός Εξωτερικών για τις εξελίξεις στη Γάζα

Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία ...ξένων κυβερνήσεων.3Την παραίτησή της ανακοίνωσε το πρωί η Βρετανίδα υφυπουργός Εξωτερικών,  Sayeeda Warsi, μέσω επιστολής που υπέβαλε στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, με αφορμή την στάση της Βρετανίας σε όσα συμβαίνουν στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα η υφυπουργός έγραψε: «Δεν μπορώ πλέον να υποστηρίξω την πολιτική της κυβέρνησης για το θέμα της Γάζας», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Κάμερον για την Γάζα είναι «ηθικά απαράδεκτη» και «δεν είναι η κατάλληλη για το εθνικό συμφέρον της Βρετανίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sayeeda Warsi, κατάγεται από το Πακιστάν, και είναι η πρώτη μουσουλμάνα υπουργός στην βρετανική κυβέρνηση.

Δείτε τις φωτογραφίεςὙπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία ...ξένων κυβερνήσεων.1 Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία ...ξένων κυβερνήσεων.2

ΕΝΙΚΟΣ

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ὑπουργοὶ κυβερνήσεων στὴν ὑπηρεσία …ξένων κυβερνήσεων.

Leave a Reply