Ἀξία ζωῆς: 2500 εὐρῶ!

Με 2500 ευρώ μόνο  πεθερικά …«παρήγγειλαν» την απαγωγή και τον φόνο του 43χρονου γαμπρού τους.

Συνέβη σε χωριό της Βέροιας.
Δεν ξέρουμε αν του άξιζε τέτοια τύχη του …γαμπρού, αλλά είναι αξιοσημείωτο για πόσα λίγα λεφτά κάποιος αποφασίζει ακόμα και να σκοτώσει.

Σίγμα

Σοκ στην Ημαθία: Σκότωσαν τον γαμπρό τους με πληρωμένο δολοφόνο

 Ανάστατη η τοπική κοινωνία στους Γεωργιανούς Ημαθίας.
Πέντε συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία 43χρονου Αλβανού

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στους Γεωργιανούς Ημαθίας,  η αρπαγή και ανθρωποκτονία 43χρονου Αλβανού, από τα πεθερικά του, καθώς και η απόπειρας αρπαγής, σε βάρος της συζύγου του και κόρης τους.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις ημεδαποί άντρες και μια γυναίκα, ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του Αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συγκεκριμένα, στις 2 Αυγούσου δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας η εξαφάνιση του 43χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο. Όπως προέκυψε, τον περασμένο Μάρτιο, δυο από τους εμπλεκομένους, που είναι ανδρόγυνο (54χρονος και 53χρονη), για προσωπικούς λόγους αποφάσισαν, από κοινού, να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους.

Την τέλεση της εγκληματικής ενέργειας ανέθεσαν στον 48χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής 2.500 ευρώ, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση  άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, πριν λίγες ημέρες, μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο υπήκοο Αλβανίας και αφού ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν. Τα πειστήρια που περισυλλέγησαν έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το όχημα των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος, τον μήνα Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου Αλβανού, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο 48χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για 3 υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνεληφθη προχθές μαζί  με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες των οικιών τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply