Ἡ ἀπώλεια «περιουσίων» εἶναι …συγκλονιστική!!!

Συγκλονίστηκε ο πλανητάρχης για την απώλεια του περιούσιου Ρόμπιν Γουίλιαμς…
Κάθε απώλεια περιούσιου θα πρέπει να προκαλεί μαζική υστερία και θρήνο δίχως τέλος.

Σίγμα

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Συγκλονισμένος ο Μπαράκ Ομπάμα με το θάνατό του

Τη θλίψη του για τον θάνατο του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για τεράστιο ταλέντο και εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς την οικογένεια και τους φίλους του πραγματικά σπουδαίου ηθοποιού.

“Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ήταν εκφωνητής, γιατρός, νταντά, πρόεδρος, ο Πίτερ Παν και πάρα πολλά άλλα. Ήταν όμως μοναδικός. Έφτασε στη ζωή μας ως εξωγήινος και κατέληξε να αγγίξει κάθε στοιχείο της ανθρώπινης ψυχής. Μας έκανε να γελάσουμε. Μας έκανε να κλάψουμε. Πρόσφερε το ανεξάντλητο ταλέντο του με γενναιοδωρία σε όλους όσοι το χρειάζονταν περισσότερο. Από τα στρατεύματά μας στο εξωτερικό, μέχρι τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους των δρόμων. Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Ουίλιαμς, τους φίλους και όλους όσοι βρήκαν φωνή, χάρη στον Ρόμπιν Γουίλιαμς”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Μπαράκ Ομπάμα.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply