Ὁ μισογυνισμὸς ὑπάρχει ὅπου δὲν ἀρέσουν οἱ γυναῖκες!!!

Ὁ μισογυνισμὸς ὑπάρχει ὅπου δὲν ἀρέσουν οἱ γυναῖκες!!!Εἶναι γνωστὲς αὐτὲς οἱ συνήθειες, ποὺ πρῶτοι οἱ Ὀθ. Τουρκοι διέδοσαν καὶ πέρασαν κατόπιν στοὺς Ἄραβες.
Καὶ δὲν θὰ ἔπρεπε νὰ ξαφνιάζουν κανέναν. Ὅπου βλέπεις τέτοιο μισογυνισμὸ εἶναι ἀναμενόμενο νὰ προέρχεται ἀπὸ ὅσους δὲν ἀρέσκονται στὶς γυναῖκες.

Φρούριον

άβυσσος η ψυχής ενός τζιχαντιστή

δηλώνουν το πόσο άντρες είναι επιδεικνύοντας κομμένα κεφάλια, χέρια, αφτιά και μύτες ή να φωτογραφίζονται μπροστά σε ομαδικούς τάφους για να αποδείξουν την ανδρεία τους, όμως, η αλήθεια είναι άλλη και πολύ σκληρή, όσο και αν προσπαθούν να την κρύψουν οι αιμοσταγείς τζιχαντιστές που φαίνεται δεν διστάζουν να αλλάξουν και φύλο όταν απειλούνται με σύλληψη .
— Μία δημοσίευση διαφορετική από τις άλλες, ήρθε να ταράξει τα νερά της βαρβατίλας των τζιχαντιστών, των οποίων οι αρχηγοί δεν διστάζουν να ντυθούν με μπούργκα για να σωθούν από το κυνήγι των συριακών αρχών (εδώ και μήνες οι τζιχαντιστές έχουν αρχίσει να δέχονται την μία συντριπτική ήττα μετά την άλλη μέσα στη Συρία).
— Ενώ, σε άλλη παλιότερη περίπτωση (το 2007 στο Ιράκ), δεν διστάζουν να παντρευτούν και να ντυθούν και νυφούλες, για να αποφύγουν την σύλληψή τους… Φαίνεται πως η «αλλαγή φύλου» είναι κάτι πολύ συνηθισμένο μεταξύ των φανατικών ισλαμιστών…
— Θαυμάστε, λοιπόν, εκείνους που κάνουν κλειτοριδεκτομές, που θάβουν ζωντανές γυναίκες και παιδιά, που βιάζουν, δολοφονούν και αποκεφαλίζουν αδιακρίτως στο όνομα του… Ισλάμ!
— Όμορφες κοπέλες, που ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να έρθουν και στην Ελλάδα (ως λαθρομετανάστριες) για να διαφύγουν από την τιμωρία που τους περιμένει… Ας έχουν το μυαλό τους οι γνωστοί – άγνωστοι ακτιβιστές, γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων κατά τη διάρκεια υποδοχής των… κατατρεγμένων.
— Το Ισλάμ, τελικά έχει πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, που με το κραγιόν αναδεικνύονται καταλλήλως…
Γεωργίου Μιχαήλ

Νικόλαος Τερζῆς

(Visited 49 times, 1 visits today)
One thought on “Ὁ μισογυνισμὸς ὑπάρχει ὅπου δὲν ἀρέσουν οἱ γυναῖκες!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ μισογυνισμὸς ὑπάρχει ὅπου δὲν ἀρέσουν οἱ γυναῖκες!!! | «Οι φοβερές σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα !» ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ blog

Leave a Reply