Ὁ …ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ συναγερμὸς ποὺ βαροῦν οἱ Τουρκο-Μπουρδο-Λόγοι!!!

Ο …ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!

Πώς γίνεται ένας κομμωτής, χωρίς κουρείο, από την Κέρκυρα, να μας ενημερώνει για Κόκκινο Συναγερμό στην ΣΟΥΔΑ (στην Κρήτη δηλαδή!) και για πιθανό θερμό επεισόδιο από πλευράς Τουρκίας; Ο ...ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!2
Ούτε ο Ευαγγελάτος δεν το έμαθε!
Ο ...ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!1Άγνωστον το πως συνέβη τέτοιο πράγμα! Ανέλαβαν και οι κυνηγοί των κλικ και οι τζιχαντιστές του Λεωνίδα και …φύγαμε.
Ο χιλιοστός «συναγερμός» που βαρούν οι Τουρκο-μπουρδο-λόγοι…
Και όταν κάποτε πραγματικά συμβεί κάτι κακό, κανείς δεν θα δώσει σημασία.

Ο ...ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!3Η πραγματική είδηση, που είναι και παλιά πλέον, αφορά στην βόλτα που έκανε Τουρκική κορβέτα για 3.5 ώρες τα μεσάνυχτα 18 με 19 Οκτωβρίου.
Τέλος 1ης Ειδήσεως.Ο ...ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!4

Η άλλη είδηση είναι ότι Αμερικανικό υποβρύχιο έκανε στάση στην Σούδα για ξεκούραση κι ανεφοδιασμό, σύμφωνα πάντα με την ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ της ειδήσεως.
Τέλος 2ας Ειδήσεως.Ο ...ΧΙΛΙΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΟΥΡΔΟ-ΛΟΓΟΙ!!!5

Ο κουρέας της Κέρκυρας πήρε τις δυο παλαιές ειδήσεις και σήμανε …Κόκκινο Συναγερμό και μας προετοίμασε και για θερμό επεισόδιο που οι Τούρκοι σχεδιάζουν από το 1996!
Δεν έμαθε τι έχει συμβεί από τότε στον στρατό της Τουρκίας. Και μάλιστα μας μεταφέρει συζητήσεις από στρατιωτικούς κύκλους!

Τελικά, όσα ξέρει ο …κουρέας δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!
Φορέστε τα κράνη λοιπόν!
Βλέπετε ήδη την ανοσία που απέκτησε ο κόσμος και στην πιο σημαντική είδηση, που δεν ξεκινάει με την λέξη ΣΟΚ ή ΠΑΝΙΚΟΣ ή ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Εθίστηκαν οι αναγνώστες στους τσαρλατάνους που σου ζητούν να πατήσεις ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ για να δεις μια γάτα να χορεύει.
Χάνονται χιλιάδες εργατοώρες από τον κόσμο που μπαινοβγαίνει σε ηλίθιες ιστοσελίδες γιατί τσιμπάει ΠΑΝΤΑ το δόλωμα του τύπου:
«Πήγε να πιάσει ψάρι και δες τι έπιασε»… Και κάνεις κλικ από περιέργεια για να δεις ότι τελικά κάρφωσε το αγκίστρι στην πλάτη του γιου του…
Και ο χρόνος περνάει και τίποτα καινούριο δεν έμαθες.
Πήρες ένα μικρό συναίσθημα ανατριχίλας, έχασες 10 λεπτά της ώρας και πας να τσιμπήσεις το επόμενο δόλωμα.

Σίγμα

(Visited 33 times, 1 visits today)
Leave a Reply