Γουρουνοκεφαλὲς ποὺ βρωμοῦν …ΜΟΣΑΝΤ!!!

Η γουρονοκεφαλή, ο σταυρός με κόκκινο σπρέι, η μπλε μπογιά για σύνδεση με εθνικιστές και το βρίσιμο του Ισλάμ …ΒΡΩΜΟΥΝ από χιλιόμετρα Μοσάντ. γουρουνοκεφαλές σε σημεία μουσουλμανικού ενδιαφέροντος (στον Βοτανικό πχ) υπήρξαν κι άλλες στο παρελθόν, αλλά τα ΜΜΕ ΣΚΟΠΙΜΑ τις …αγνόησαν, επειδή ΟΝΤΩΣ ήταν δράσεις απλών πολιτών κι όχι πρακτόρων. ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!1

Με τον ίδιο τρόπο ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ΜΜΕ μας έδειξαν πόσες φορές ανατίναξαν κι έκαψαν γραφεία της Χρυσής Αυγής ή των εφημερίδων που την στηρίζουν.
Ποτέ δεν μας έδειξαν ΠΟΣΟ άδικο ξύλο έχει πέσει εναντίον ανθρώπων που απλά …ΕΜΟΙΑΖΑΝ με Χρυσαυγίτες…

Κι από αυτό ακόμα… κι ένας που ΔΕΝ έχει παρακολουθήσει τα μικρά και …ΑΒΟΛΑ νέα που ΔΕΝ παίζουν ποτέ τα κανάλια, εύκολα συμπεραίνει πόσο ξύλο πρέπει να έπεσε σε στοχοποιημένους πραγματικούς Χρυσαυγίτες.

Στο νοσοκομείο έστελναν παιδιά που είχαν απλά ταουάζ με την Ελληνική σημαία, που απλά κρατούσαν την Ελληνική σημαία, που είχαν ξυρισμένο κεφάλι… Αιμόφυρτος ο δάσκαλος που πήγε να σταματήσει το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας
Περιστατικά που δεν μαθεύτηκαν ποτέ γιατί δεν είχαν καμμία σχέση με στελέχη της Χρυσής Αυγής και που θα προκαλούσαν αρνητικό συναίσθημα για τους δήθεν …αντιφασίστες.

Ούτε ποτέ μας έδειξαν τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Χριστιανών και τόπων χριστιανικού ενδιαφέροντος.ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!2ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!4
ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!3Ούτε φυσικά τόλμησαν να αναφέρουν ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του έργου CORPUS CHRISTI…ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!6
Ανέφεραν την «επίθεση» Χρυσαυγιτών και φονταμενταλιστών Χριστιανών στο θέατρο …αλλά ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για το αντιχριστιανικό γελοίο και πορνογραφικό περιεχόμενο.

Πόσες φορές μετέδωσαν τα γελοία τραγούδα μίσους του Φύσσα στην τηλεόραση; Καμμία φυσικά!
Προχθές έβαλαν φωτιά και σε αυτοκίνητο Χρυσαυγίτη Βουλευτή. Έχουν κάψει μαγαζιά χρυσαυγιτών, έχουν προκαλέσει απολύσεις χρυσαυγιτών…. Ενώ δεν έβαλαν ΠΟΤΕ φωτιά σε αυτοκίνητο Μνημονιακού Βουλευτή.

Αν έχει παρακολουθήσει κανείς το πως η Χρυσή Αυγή εξελίχθηκε στα χρόνια από τις επιθέσεις που δέχτηκε, καταλαβαίνει γιατί οργάνωναν μαθήματα αυτοάμυνας και κυκλοφορούσαν με στιλέτα.
Το σύστημα ξέρει να σπρώχνει τους ανθρώπους να αντιδρούν και να κάνουν ακριβώς αυτό που υπάρχει ήδη στο σχέδιο του συστήματος.

Όλους μπορούν να μας καταστήσουν φονιάδες, αν για χρόνια μας παρενοχλούν και μας ζημιώνουν συστηματικά χωρίς συνέπειες…
Φονιάς έγινε κάποιος γιατί ο γείτονας έπαιζε πολύ δυνατά μουσική.

Η δημιουργία ΕΜΦΥΛΙΟΥ μίσους μεταξύ βλαμμένων Χρυσαυγιτών και βλαμμένων Αναρχικών (που δεν έχουν ιδέα από Αναρχία)  είναι εύκολη υπόθεση για το σύστημα.
Μερικές προβοκάτσιες και μπόλικη προπαγάνδα.
Οι επικυρίαρχοι …ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου.

Όλα τα λαμόγια μαζεύονται στο Κολωνάκι  και τα Εξάρχεια είναι μόλις 5 λεπτά δρόμος…  Χίλια μέτρα.
Πότε είδατε πορεία και δράσεις κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι; Ποτέ φυσικά!
Στο Κολωνάκι έχουν έδρα οι Σιωνιστές έμποροι όπλων, που άρπαξαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τα εξοπλιστικά και στο Κολωνάκι βρέθηκε γιάφκα με όπλα …«αυθόρμητων» τρομοκρατών του Τελ Αβίβ. ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΥΝ ...ΜΟΣΑΝΤ!!!5

Πότε είδατε πορεία του «αντικαπιταλιστικού» ΠΑΜΕ στο Κολωνάκι των Καπιταλιστών;
Είναι για γέλια, αν σκεφτεί κανείς πόσο καλοστημένη είναι η παράσταση .

Στην Ελλάδα κινδυνεύεις από τρομοκράτες αν είσαι αντισιωνιστής, αν υπογράφεις συμφωνίες με τον …«κακό» Πούτιν κι αν δεν επιβάλεις γρήγορα την ατζέντα που υπαγορευουν οι επικυρίαρχοι.
Αν είσαι γιουσουφάκι των ξένων τοκογλύφων  το κράτος και οι ξένες υπηρεσίες σου παρέχουν 24ωρη φρούρηση πληρωμένη από τα θύματα των τοκογλύφων.

Στην παράσταση των ΜΜΕ προβάλλονται ΜΟΝΟΝ δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από πράκτορες του συστήματος.
Ο μεροκαματιάρης κι οικογενειάρχης κομμουνιστής Ρουπακιάς δεν σκότωσε ξαφνικά με 2 μαχαιριές στην καρδιά εν βρασμώ ψυχής…
Η ενορχήστρωση ήταν έτοιμη από καιρό
.

Σίγμα

(Visited 196 times, 1 visits today)
Leave a Reply