Trendy θεωρίες κι ἐξαπατημένες κοινωνίες.

TRENDY ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ…

H Φρειδερίκη ήταν φιλοχιτλερική.
Έτσι εξηγείται η ατελείωτη λάσπη που της έριξαν κι έτσι εξηγείται το πόσο γρήγορα, αποτελεσματικά και κυρίως …«αυθόρμητα» οργανώθηκε το δημοψήφισμα για την κατάργηση της Βασιλείας.
Οι εχθροί του Σιωνισμού έγιναν άμεσα και …δικοί μας εχθροί.

Σήμερα που έχουμε πολύ σοβαρότερους λόγους να πάμε σε δημοψήφισμα μας το απαγορεύουν δια …ροπάλου.
Σήμερα που η δικτύωση είναι πολύ πιο εύκολη είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει δημοψήφισμα. Ο Γιωργάκης με το που το σκέφτηκε τον …γκρέμισαν και τον αντικατέστησαν με Τραπεζίτη.
Οι τεράστιες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα δεν προκάλεσαν κάποιον τριγμό στην κυβέρνηση.. αν και μόνον η λέξη  «δημοψήφισμα»  έριξε τον Γιωργάκη στο λεπτό.
Επαληθεύεται ο κανόνας δηλαδή ότι τις εξελίξεις τις ελέγχει αποκλειστικά το σύστημα. Είτε είναι δημοψήφισμα, είτε ανατροπή μιας κυβερνήσεως αν δεν τα οργανώσει το ΙΔΙΟ το σύστημα μεθοδικά, δεν συμβαίνουν ποτέ αυθόρμητα ή για το καλό μας, αλλά πάντα για το συμφέρον των σιωνιστών τοκογλύφων.

Η φιλοχιτλερική στάση της Φρειδερίκης την στοχοποίησε και οι επικυρίαρχοι δεν ξεχνούν ποτέ να εκδικηθούν.
Φυσικά οι ίδιοι στέκονται ΕΚΤΟΣ κάδρου αλλά χρηματοδοτούν κι ενεργοποιούν τα δίκτυα των πρακτόρων τους ώστε να δράσουν …«δήθεν» για λογαριασμό μας .
Θα προσέξατε πόσο απαξιωτική στάση τηρούσαν γενικά τα ΜΜΕ απέναντι στον Κωσταντίνο, ενώ ουδέποτε ειρωνεύονται την Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, για τα γελοία βασιλικά θεάματα και τα καραγκιοζίδικα βασιλικά ενδύματα.
Τους γάμους των Άγγλων βασιλικών τους αναμετέδιδαν νύκτα-ημέρα. 

Ομοίως κανένα από τα ξένα ΜΜΕ, που ελέγχουν οι Σιωνιστές, δεν επιτίθεται στους Αγγλους βασιλικούς ή στους Ουκρανούς ακροδεξιούς.
Υπάρχουν πάντα βολικοί κι άβολοι δικτάτορες ή Βασιλικοί κι αντίστοιχα βολικοί κι άβολοι σοσιαλιστές ή κομμουνιστές.
Υπάρχει συναλλαγή από πίσω γι’ αυτό δεν ακούς ούτε τους πιο σκληρούς antifa κι αντιρατσιστές να επιτίθενται στους ολιγαρχικούς διδάκτορες του ρατσισμού όπως οι …«γαλαζοαίματοι» κι ανώμαλοι βασιλικοί της Αγγλίας.

Ακόμα και τους σκληρούς ρατσιστικούς νόμους που ισχύουν στο Ισραήλ κάνουν πως δεν τους γνωρίζουν  οι πράκτορες που παριστάνουν τους αντιρατσιστές, για να κρατούν με νύχια και με δόντια εκτός κάδρου τον σιωνιστικό ρατσισμό των περιουσίων.
Κανείς δεν ρώτησε ποτέ τον Νίκο Δήμου, την Ρεπούση, την Κούρτοβικ, την Δραγώνα, την Διαμαντοπούλου, τον Βαλιανάτο, τον Κοέν, τον Σαμπετάι Μπενάκι Μάτσα, τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον Δημητρά, τον Τρίμη, την Δαμανάκη, την Ασημακοπούλου, τον Πρετεντέρη, τον Κούλογλου ή τον Τσίπρα να μας απαντήσουν αν:
«Εβραίος γεννιέσαι ή γίνεσαι;»

Μπορεί να πάθουν κι ανακοπή αν χρειαστεί να απαντήσουν σοβαρά στην παραπάνω ερώτηση, χωρίς να την αποφύγουν πετώντας την γνωστή καραμέλα περί αντισημιτισμού, που τους δίνει μονίμως διέξοδο διαφυγής.
Οι ίδιοι …«διανοούμενοι» θα σου πουν με απόλυτη σιγουριά ότι  Έλληνας ΔΕΝ γεννιέσαι αλλά γίνεσαι, όπως ΔΕΝ γεννιέσαι αγόρι ή κορίτσι αλλά στο επιβάλλει η κοινωνία!
Θα σου πουν επίσης ότι ομοφυλόφιλος ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ και ΔΕΝ γίνεσαι.
Αν δηλαδή είσαι ετεροφυλόφιλος φταίνε τα …κοινωνικά στερεότυπα!!!
Αν είσαι gay είναι γονιδιακό φαινόμενο.   ..

 

    

Προσοχή λοιπόν στις trendy αυτές θεωρίες που μας επιβάλλουν με το ζόρι, παραποιώντας επιστημονικά δεδομένα ταυτόχρονα με τα παραποιημένα ποσοστά των ομοφυλοφίλων σε σχέση με τους άλλους .
Ποσοστά που δεν επαληθεύονται στην πραγματική ζωή γύρω μας και φυσικά εκτός του κόσμου τηλεοράσεως.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα κι όχι την ανθρωπότητα ως σύνολο.
Λέτε άραγε οι ίδιοι που επικροτούν τις γενοκτονίες του Σιωνισμού να ανησυχούν ειλικρινά για τα ουσιαστικά δικαιώματα των gay;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply