Ἡ Βόρειος Κορέα πρέπει νὰ τιμωρηθῇ!!!

«Η Βόρεια Κορέα πρέπει επιτέλους να υποστεί τις συνέπειες των καταστροφικών και των αποσταθεροποιητικών της συμπεριφορών!»

Αυτά δεν τα είπε ένας ψυχασθενής που ζει στην κοσμάρα του, αλλά ο σεβαστός πλανητάρχης Barack Obama.
Κι αυτό για να δικαιολογήσει τις ΝΕΕΣ κυρώσεις που ετοιμάζει, για λογαριασμό των …«περιουσίων», εναντίον της Βόρειας Κορέας.

Επειδή η γελοιότητα δεν έχει όρια, όταν πρόκειται οι Σιωνιστές να επιτεθούν απρόκλητα και χωρίς λόγο σε μία ανυπότακτη χώρα, ο Obama υποστήριξε ότι η Βόρεια Κορέα, όπου δεν υπάρχει πρακτικά Internet για τους πολίτες, κατάφερε να υποκλέψει τα …email των σιωνιστών manager των κινηματογραφικών παραγωγών της Sony στο Hollywood.
people

Η φράση «Τα πυρηνικά του Ιράκ» αντί να αποτελεί σύντομο ανέκδοτο,  απετέλεσε αφορμή για να πεθάνουν 1.500.000 Iρακινοί πολίτες, μεταξύ των οποίων 576.000 μωρά.
Μία γενοκτονία χωρίς την παραμικρή συνέπεια γι’ αυτούς που την σχεδίασαν και την εκτέλεσαν, χωρίς να αποζημιωθεί ποτέ και κανένα από τα θύματα, που πλήρωσαν με αίμα την ανατροπή του Σαντάμ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply