Ζήτω ἡ …εὐθανασία!

Μέσα στο 2013 το Βέλγιο ενέκρινε 1807 θανάτους με ευθανασία.
Προϋπόθεση για την εφαρμογή της νόμιμης ευθανασίας  εναι ο αιτών να έχει …σώας τα φρένας!
Φαίνεται ότι το να θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, να αυτοκαταστραφεί, δεν είναι πλέον από μόνο του, κι εξ ορισμού, κραυγαλέα απόδειξη ψυχασθενείας ανθρώπου που δεν έχει σώας τα φρένας.

Το να πηγαίνει κάποιος ενάντια στην κορυφαία αρχή της φύσεως, που είναι η παράταση της ζωής, η επιβίωση, η αυτοσυντήρηση δεν θεωρείται πλέον αφύσικο και παρανοϊκό για τους νομοθέτες του Βελγίου.

Serial murderer & rapist to be euthanized in Belgium over ‘psychological suffering’Ζήτω ἡ ...εὐθανασία!

Fifty-year-old Frank Van Den Bleeken has been convicted of repeated rape and murder, and the“euthanasia will indeed be implemented”in the northwestern town of Bruges, a justice ministry spokeswoman told local De Morgen newspaper.

“Now the time has come,” she said.

Van Den Bleeken’s euthanasia request was approved in September, but no date for the procedure was set then.

He has reportedly refused to be considered for early parole, viewing himself as a threat to society. However, he found the conditions behind bars inhumane, AFP reported, citing Belgian media.

The country’s government hasn’t released any official statement on the matter yet.

Belgium made euthanasia legal in 2002. In 2013, the number of mercy killings carried out in the country stood at 1,807, according to the statistics cited by AFP.

The terms for euthanasia are quite strict: patients must be mentally capable, conscious, and have demonstrated a “voluntary, considered and repeated” demand to die.

rt

Αφού οι επικυρίαρχοι απεφάσισαν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης,ο θάνατος θα γίνει της μόδας.

Εξίσου θλιβερό είναι ότι διεστραμμένοι υπάνθρωποι, όπως οι πολιτικοί που εξολοθρεύουν και καταδικάζουν εκατομμύρια ανθρώπους στην πείνα και την δυστυχία, θεωρούνται επίσης ότι έχουν σώας τα φρένας και κανένας εισαγγελέας δεν δίνει εντολή να συλληφθούν και να μεταφερθούν σε κάποιο ψυχιατρείο.

 

Έχουμε μία Βουλή που νομοθετεί με τις ψήφους κλεπτομανών, παιδοφίλων, σεξομανών, ναρκωμανών, αλκοολικών και άλλων ψυχωτικών και η δικαιοσύνη δεν μπορεί να παρέμβει να σώσει κι εμάς κι αυτούς από τις συνέπειες της ψυχασθενείας τους.

Οι επικυρίαρχοι είναι εξίσου ανώμαλοι, γι’αυτό και στηρίζουν τους ομοίους τους, ώστε όταν οι συγκεκριμένοι ανώμαλοι πολιτικοί καταλάβουν την εξουσία, να συνεννοούνται και να ταυτίζονται απόλυτα μόνο με τ’ αφεντικά τους κι όχι με τον μέσο πολίτη, τον οποίο έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν, να εξαπατήσουν και να καταστρέψουν.
Οι φιλάνθρωποι δεν έχουν καμμία τύχη στην πυραμίδα της εξουσίας.

Σίγμα

(Visited 35 times, 1 visits today)
One thought on “Ζήτω ἡ …εὐθανασία!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἡ γενοκτονία μας ἐπιταχύνεται… | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply