Τὸ νὰ σατιρίζῃς τὸν Μωάμεθ, σὲ μία χώρα γεμάτη μουσουλμάνους, εἶναι …αὐτοκτονία!!!

Δώδεκα νεκροί στο Παρίσι από επίθεση μουσουλμάνων κουκουλοφόρων σε σατιρικό περιοδικό, που επέμενε να χλευάζει τον Προφήτη Μωάμεθ. 
Ανάμεσά τους και σύο αστυνομικοί, που έσπευσαν να παρέμβουν, για να βοηθήσουν.

Και φυσικά η επίθεση στο Ισλάμ δεν ήταν τυχαία.
Να γνωρίζει κάποιος ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο θρησκευομένων Μουσουλμάνων, που θεωρούν ιεροσυλία οποιαδήποτε απεικόνιση του Προφήτη τους, και να επιμένει να τον αναπαριστά σε γελοιογραφίες, σε μία χώρα που είναι γεμάτη από Μουσουλμάνους είναι τουλάχιστον …παρανοϊκό.
Στην ίδια χώρα που αν ψιθυρίσεις αστείο για το Ολοκαύτωμα καταλήγεις στην φυλακή, οι Σιωνιστές αισθάνθηκαν αρκετά ισχυροί ώστε προσβάλουν επίμονα τον Προφήτη των Μουσουλμάνων, ως αγώνα κατοχυρώσεως της …ελευθερίας του λόγου.
Ελευθερία που όμως τελειώνει εκεί που ορίζουν οι σιωνιστές τοκογλύφοι κι όχι η ανθρώπινη κοινωνία.   Τὸ νὰ σατιρίζῃς τὸν Μωάμεθ, σὲ μία χώρα γεμάτη μουσουλμάνους, εἶναι ...αὐτοκτονία!!!1  

Έτσι η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι έγκλημα στην Γαλλία, αλλά η άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων υπάγεται στον νόμο για την ελευθερία του λόγου.
Και τα ίδια ψηφίστηκαν και στην Ελλάδα, μέσα στην κρίση, κατ’ εντολή των επικυριάρχων.

Επειδή οι Σιωνιστές είναι ιδιαίτερα εκδικητικοί, αυτή η επίθεση λογικά θα έχει συνέπειες, που θα πληρώσουν ακριβά οι μουσουλμάνοι. Τέτοιες συνέπειες που θα προσεύχονται να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε Σιωνιστές.
Η Γαλλία είναι χώρα που ο Σιωνισμός ελέγχει απόλυτα τα πάντα, σε όλα τα επίπεδα. (Οικονομία, ΜΜΕ, Τέχνες κλπ)
Σκληρό Βίντεο από την εκτέλεση αστυνομικού, λίγο πριν αποχωρήσουν από τον τόπο της επιθέσεως εδώ:

liveleak

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply