Μαθήματα …«ἐλευθέρας ἐκφράσεως» ἀπὸ δικτατορίσκους!!!

Οι Σιωνιστές του Hebdo θεωρούσαν λογικό κι αστείο να αναπαριστούν τους θεούς των άλλων θρησκειών σε χυδαίες στάσεις, γνωρίζοντας ότι προσβάλλουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, που καλώς ή κακώς πιστεύουν σ’αυτούς.
Όταν όμως οι Γάλλοι αντισιωνιστές επινόησαν έναν χαιρετισμό συνεννοήσεως που λέγεται Quenelle,  έσπευσαν να τον ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ, δηλαδή να επινοήσουν μία σημασία βολική, ώστε να συμπεριληφθεί στις απαγορεύσεις των νόμων περί αντισημιτισμού.

Και ως κάργα ανώμαλοι οι Σιωνιστές, σκέφτηκαν ότι ο χαιρετισμός Quenelle σημαίνει, και καλά, τον σοδομισμό (!) των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως!
Το Ισραήλ μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να καίει ζωντανά τα παιδιά των Παλαιστινίων, χωρίς να αποζημιώνει τα θύματα, χωρίς νομικές συνέπειες, χωρίς κυρώσεις από την Διεθνή Κοινότητα.

Οι ίδιοι δολοφόνοι κατάφεραν να καταστήσουν αξιόποινη μία χειρονομία και ήδη δύο ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν από πέντε και δέκα παιχνίδια, διότι και ο χώρος του ποδοσφαίρου ελέγχεται από τους ιδίους ανωμάλους Σιωνιστές που μας κάνουν μάθημα περί ελευθερίας της εκφράσεως.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply