Ὁ ἐπίλογος τῆς καταστροφῆς πραγματοποιεῖται ΤΩΡΑ μὲ τὸν ἀφανισμὸ τῶν ἀγροτῶν!

Τους έβαλαν ΕΝΦΙΑ, Τέλος Επιτηδεύματος, Εισφορά Αλληλεγγύης και Φόρο 26% από το πρώτο ευρώ.
Πολλαπλασίασαν τα πρόστιμα για την παραμικρή καθυστέρηση φόρων ή ασφαλιστικών εισφορών και τους κατάσχουν μία περιουσία με την παραμικρή παράβαση.
Πολλαπλασίασαν τους φόρους στα καύσιμα και τα διόδια και κατέστησαν πιο φθηνό το να έλθει ένα κοντέινερ από το Χονγκ Κονγκ, παρά ένας τόνος πατάτες από την Θράκη στην Αθήνα.

Αυτοί λοιπόν οι εγκληματίες και προδότες πολιτικοί που κατέστρεψαν σκόπιμα τους Έλληνες παραγωγούς, υποχρεώνοντάς τους να διπλασιάσουν το κόστος των προϊόντων τους για να επιβιώσουν, ή να βάλουν λουκέτο, τους κουνούν τώρα το δάκτυλο και τους ζητούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί!

Αυτοί που ευθύνονται αποκλειστικά για την σκόπιμη καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής και ανταγωνιστικότητας, καθώς και για την τεράστια εξαγωγή συναλλάγματος προς την Κίνα,  μας υπόσχονται …ανάπτυξη.

Οι ίδιοι εγκληματίες έκοψαν μισθούς και συντάξεις από τους καταναλωτές, για να εξοφλήσουν υποβρύχια και C4I, που δεν πήραμε ποτέ, καθώς και εικονικά έξοδα σε Ολυμπιακούς και Δημόσια έργα, που δεν έγιναν ποτέ

Έτσι οδήγησαν τους πολίτες να αγοράζουν, από ανέχεια, κρέας εισαγωγής από ψόφια άλογα κούρσας και να ζεσταίνονται καίγοντας στο τζάκι τα έπιπλα του σπιτιού τους, σε μία χώρα με ατελείωτα αποθέματα λιγνίτη.

Δεν είναι ηλίθιοι… Ούτε προδότες.
Είναι αδίστακτοι, διεστρεμμένοι και ψυχοπαθείς δολοφόνοι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply