Ὅπλα πρέπει νὰ κρατοῦν μόνον οἱ …«περιούσιοι»!

Όπλα σε όλους τους περιούσιους …ζήτησε ένας Ραβίνος την ίδια στιγμή που οι περιούσιοι στις ΗΠΑ σπρώχνουν στην απαγόρευση της οπλοκατοχής.Ὅπλα πρέπει νὰ κρατοῦν μόνον οἱ ...«περιούσιοι»!1

Ὅπλα πρέπει νὰ κρατοῦν μόνον οἱ ...«περιούσιοι»!4 Ὅπλα πρέπει νὰ κρατοῦν μόνον οἱ ...«περιούσιοι»!3

Change Gun Laws in Europe to Let Jews Carry Arms, Says Leading Rabbi

Σίγμα

Ραβίνος στο Βέλγιο ζήτησε άδεια οπλοφορίας για όλους τους ΕβραίουςὍπλα πρέπει νὰ κρατοῦν μόνον οἱ ...«περιούσιοι»!2

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των εβραϊκών ενώσεων, Μεναχέμ Μαργκόλιν, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψει στα μέλη της εβραϊκής διασποράς να φέρουν πυροβόλα όπλα για αυτοάμυνα, σύμφωνα με το Sputnik.
«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, και πολλές απειλές παγκόσμια, δείχνουν ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε την δράση. Ζητάμε την άμεση παραχώρησης άδειας στην οπλοφορία μας για την αυτοάμυνά μας και την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων από τρομοκρατικές απειλές», σημειώνει στην επιστολή του προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο Μαργκόλιν.
Ο ραβίνος προσθέτει ότι με την απαίτηση αυτή, ζητά τις απαιτούμενες νομικές τροποποιήσεις, που αφορούν στην αναβίωση του ναζισμού και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη.
«Σήμερα πολλοί Εβραίοι δεν πηγαίνουν στην Συναγωγή ή στην αγορά, επειδή είναι πολύ φοβισμένοι. Αλλά θα αισθάνονται πιο ασφαλείς εάν γνωρίζουν ότι θα μπορούν να προστατευθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε.
«Χωρίς αμφιβολία, το όπλο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε αυτοάμυνα και οι κάτοχοι θα πρέπει να εκπαιδευθούν», είπε ο ραβίνος.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

(Visited 100 times, 1 visits today)
Leave a Reply